Segitesz?
Ha van egy 150-200 millad,es felhuzol a stopshopnal egy ezerötszaz negyzetmeteres boltot en esku rezsivel adnek havi 6-800e-ret érte. 😆
Az 5-6km megtoldaná az utam.
56 km mellett érdemes számolgatni kb 25 ezer a meló gondolom van még mellé extra mászkálás
ügyfelkapun ott a müszaki km aztán lehet számolgatni mennyit megy
4-6 között vannak amik 200-250 távot tudnak
ha nincs külön mérőhely akkor szűk egy milla spórolás 30 ezernél. mert szinte minden töltés 70 forintos
amúgy épp most láttam egy villanyautó akkut árulni nyolcvan pár százalékos állapotban 350-ért
de elfelejtettem mennyi kwh volt pontosan 40 körül
de kurva gyors elvitték
Október vége óta van meg az autóm, most van benne 9000 km... a benzinessel ez minimum 350000 Ft lett volna.. így meg a villanyszámlán alig vettem észre 😄 abból a pénzből most pont megvettem a 12 panelt.
Az asszonynak jó is lenne bejárni Veszprémbe, 56km oda-vissza. Mondjuk vezérelt áram nincs mert minek a nap meg nem süt éjszaka hogy töltsön. Tehát vagy 2 autó kell vagy egy akkora akkupakk amiröl felnyomja éjszaka az autót 🙈😁
6,4 egy egykettes corsa,szalonbol ujonnan.Meretre kb mint a gastra,tehat beleferek.
Egy kisebb villanykocsi most hogy estek az arak 11-12 millio,vagy a hoki szpring 8 korul.
Abbol a 1,5-2-3 milliobol megvan az elso 100e km.
Utana el kell adni mer osszedől a teknika.
De mivel evente 12-14e ret megyek mar kitartana a benzines annyibol mintha villanyt vennek.
Tehat elore fizetem az uzemelteteset.
mert nem felelsz meg minden kritériumnak
gondolom nincs meg az évi 30 ezer munkába járás hatótávon belül napi szinten
20 ezer alatt már nem térülne meg, és egy leaf kategória nem élményautózás mint egy izmosabb tesla ami miatt megérné a plusz pénzt
nekünk változott kicsit a felhasználás, eddig a toyotába ilyen 30-37 ment bele évente ennél megérte volna még úgy us ha 5 menetből egynél kicsit tölteni kellett volna útközben
de most agyaltak ilyen telikocsi módszert és drasztikusan lecsökken a megtett méter
pl nem kell elmenni sopronba vagy zakaegerszegre csak székesfehérvárig máris spórolt 250km távot
pedig már a villanyt akartuk beköttetni az üres portára hogy legyen több rezsicsökkentett áramunk
mert a benzines kocsit ingyen osztogatják?
mennyi zseton egy 5 éves középkategóriás? 4-5 milla?
ehhez kell nézni nem a 200 ezres astrához, nem mindenki olyan igénytelen mint te vagy én hogy limlom szarral jár
mi számolgattuk a gyerekkel
ha 30 ezret meg a kocsi évente és belefér a hatótávba és otthon tudja tölteni külön mérőhelyről akkor üzemagyagon minimum egy millát lehet spórolni
a 62kwh leaf 7-8 milla között van amik pár évesek és 300km feletti hatótávok
szóval ha 10 évet megy ingyen van a kocsi és még egy kis szerviz is belefér
és tuti rengeteg embernek beleférne ez a használat, csak a többsége vagy csóró vagy hülye vagy mindkettő 😂
Tehát vettél egy villanyautót, aminek 80 km a hatótávja. Ha normális villany autót vettél volna, akkor az a negyed tank se kéne, hanem töltögetnéd otthon a napelemedről
egy 300 ezres telefon se hozza vissza az árát az 5 ezer forintos nokia 5110- hez képest
Ha van egy 150-200 millad,es felhuzol a stopshopnal egy ezerötszaz negyzetmeteres boltot en esku rezsivel adnek havi 6-800e-ret érte. 😆
Az 5-6km megtoldaná az utam.
ügyfelkapun ott a müszaki km aztán lehet számolgatni mennyit megy
4-6 között vannak amik 200-250 távot tudnak
ha nincs külön mérőhely akkor szűk egy milla spórolás 30 ezernél. mert szinte minden töltés 70 forintos
amúgy épp most láttam egy villanyautó akkut árulni nyolcvan pár százalékos állapotban 350-ért
de elfelejtettem mennyi kwh volt pontosan 40 körül
de kurva gyors elvitték
tedd átt a bútorboltod messszebbre
Egy kisebb villanykocsi most hogy estek az arak 11-12 millio,vagy a hoki szpring 8 korul.
Abbol a 1,5-2-3 milliobol megvan az elso 100e km.
Utana el kell adni mer osszedől a teknika.
De mivel evente 12-14e ret megyek mar kitartana a benzines annyibol mintha villanyt vennek.
Tehat elore fizetem az uzemelteteset.
https://www.opelwallis.hu/opel...
gondolom nincs meg az évi 30 ezer munkába járás hatótávon belül napi szinten
20 ezer alatt már nem térülne meg, és egy leaf kategória nem élményautózás mint egy izmosabb tesla ami miatt megérné a plusz pénzt
nekünk változott kicsit a felhasználás, eddig a toyotába ilyen 30-37 ment bele évente ennél megérte volna még úgy us ha 5 menetből egynél kicsit tölteni kellett volna útközben
de most agyaltak ilyen telikocsi módszert és drasztikusan lecsökken a megtett méter
pl nem kell elmenni sopronba vagy zakaegerszegre csak székesfehérvárig máris spórolt 250km távot
pedig már a villanyt akartuk beköttetni az üres portára hogy legyen több rezsicsökkentett áramunk
Tesla olcsóbb lett volna ujonnan is, meg hülye se vagyok de akkor se kell.
mennyi zseton egy 5 éves középkategóriás? 4-5 milla?
ehhez kell nézni nem a 200 ezres astrához, nem mindenki olyan igénytelen mint te vagy én hogy limlom szarral jár
Elsz te meg annyit?
ha 30 ezret meg a kocsi évente és belefér a hatótávba és otthon tudja tölteni külön mérőhelyről akkor üzemagyagon minimum egy millát lehet spórolni
a 62kwh leaf 7-8 milla között van amik pár évesek és 300km feletti hatótávok
szóval ha 10 évet megy ingyen van a kocsi és még egy kis szerviz is belefér
és tuti rengeteg embernek beleférne ez a használat, csak a többsége vagy csóró vagy hülye vagy mindkettő 😂
😂