Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A platosoknak kicsi a fulkeje.
A mini tuti kicsi lenne, találtam egy referencia képet 🤣
ez a versótól mind kisebb?
Egy ducato,boxer,jumper a te autod.
Kisebb, 5 személyes, kb. mint a C-MAX. Lehet az is jó lenne.
ezek kisebbek mint a zafira?
nekünk corolla verso van, az pont fasza de 1.5 milla alatt csak limlom van, a kinézet nem nagyon érdekel, az extrák se csak ne kelljen szerelhetni hónapokig
aztán nem akarom túl sokáig használni, csak kell jópár melóhely ahonnét kirúgnak a leszázalékoláshoz
Verso, de melyik? A Corolla 1,5-től van, a Yaris 500-tól, ezeknél is olcsóbbat szeretnél? Ezek még azok a Tojjoták, amik jók voltak, nyilván 15-25 év alatt már kaptak az arcukba.
Amikor megjelent 2000 körül a Yaris Verso, majdnem vettem, de aztán maradtam a Nissan Vanette-nél, az nagyobb volt.
autó ismeret
kellelne valami kocsi ahol magas az ajtó, mint pl az alhambra vagy a verso
de nem kellene olyan baszott nagy batár mint az alhambra, és nem kellene olyan drága mint a verso
ki mit ajánl?
el kellene mennem egy kicsit dolgozgatni aztán az opelba nagyon szenvedős beszállni mert nem hajlok úgy mint régen
az ignisbe nem férek be a 190 centim és a 160 kilóm miatt, amúgy az ajtaja kb megfelelne, de a hónom alatt vannak a térdeim ha beszállok az ignisbe
😅
baszki én abba egyben nem férek be, előtte fel kell szeletelni 😂
hát most annyi a gond, hogy édesanyám szuzuki altójával vagyok az majdnem fele a szpringnek 😅 A furgon meghasalt de hát idő szerű is volt hisz már 4 éves és van benne 110 ezer 😅 Péntek délutánra fogadják szóval az a nap csak a hiba detektálása mondjuk az nem lesz nehéz mert ömlik kifelé a kipufogógáz az adblú injektornál és akkora hangja van, mintha a felfújt rábastejger gumiba belevágnék egy bajonetett szóval majd csak utána héten lesz jó ha ezek egyáltalán meg tudják csinálni(kezeit széttáró)
Arra gondoltam az anyós ülést kiveszem az altóból úgy hátul el fox férni lesz helye a lábaidnak. Táblát meg szerzünk a helyszínen egy-két buzit lepofozunk így nem is kell csinálnunk sem 🤣
nem hinném hogy ez a vitya miatt van
úgy gondolom olyanokba nyúlnának bele mint ezelőtt sok éve volt felénk hogy félpályás lezárások voltak
akkor mentva gyerek nyelvvizsgára aztán alig értek oda pedig 2 órával előbb indultak kecskemétre mint ahogy szoktak

de aztán ki tudja....
ha jössz akkor nagy kocsival gyere hogy elférjekek benne a táblák amiket lengetünk
Inikém te olyan vagy mint orbán viktor(gondolkodós) Ő is mindig azt mondja, hogy nem igazunk van, hanem igazunk lesz(kezeit széttáró)
Neked is igazad lett(szomorú)
A magyarkertes traktoros buli elmarad.
Na hol lehet tüncikézni a buzifelvonulásért megyek én is, hol vegyelek fel?
megnézném azt a videót is amikor visszafelé mennek (gondolkodós)
Akkor ráadásul lopás, és marad a közveszélyokozás. A hivatalnok meg a közlekedési mérnök elgondolását hajtja végre, a rendőr meg betartatja.
Ennyit arról, hogy a tefajta geciszopadék, aki a saját tettit sem meri felvállalni, mennyire tudja, hogyan működik az az állam, amiben él*.

*Nem ez a helyes megközelítés, de most maradjon így, másrészt meg a tapasztalat alapján, nemcsak a közlekedési mérnök, de ez is lényegtelen most.

Tehát ne uszíts, hanem vágd le és büszkélkedj vele, lássuk, mennyire mered felvállalni a tetted.
Ez nem rongálás. Ezek a hozzád hasonló kártékony geci hivatalnokok helyett dolgoznak. Rendőrök meg ennél komolyabb esetben is beleszarnak. Korrupt buzi az összes.
Jah....
Van?Itt?zx7?98-as?
Pipinek is 9-es volt,ekecs meg zzr-ben utazik.
A tobbiek meg elektromos autoban es bezonkeverőben.
Honnan tudod
Nincs.
Sziasztok! Van valakinek ZX-7?(98-as) kellene egy kis segítség vagy tapasztalat pár dologgal kapcsolatban.
Pedig tenyleg baszott kenyelmes,barmifele akrobatikus mutatvanyt csak mustangon.🤣