Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tom, de szerintem az a googke fiokodban tárolodik, ha belépsz látni kéne bármilyen eszközön
Azon megvan,minden,csak az ujon nincs.Es nem tudom hol oldjam fel a titkositast.
Régi eszközökön se?
A tableten meg a regi telefonon latom a redvas idovonalat,az ujon meg titkositva van,nem latok szart se.Es nem tudom visszakapcsolni.
az baj
Hogy a faszba tudom a google terkep idövonalat ujra latni,csak egy eszközon latom,a regi telefonon.
Bekapcsoltam a titkositasat hogy rohadna meg.
Jah, azt is ketten vittük fel és raktuk be az áccsal, rohadt nehéz az is 🤷‍♂️
Egy rakás csaj pofára esik vicces módon, miközben erőt igénylő munkát akarnak végezni, miközben nincs nekik.
na bejött csak sokára
nekem ez nem jön be csak karikázik(szemeit körbeforgató)
pedig tudnék neked munkát adni
"Semmi szükségünk férfiakra"
https://x.com/Ezenegwu/status/...
azt oda fel is kell vinni. 18ezer/ óráért szerintem jobb a kosaras autó 😅
a telket annyiért megkapja ha szerencséje van 😅
lent vagy magas vagy fent? Mert ha fent akkor a fejedből kell levágni egy kicsit már is jó a korza 😅
így van ez az asszonnyal is(gondolkodós)
engem is ezért basztattak, hogy milyen hülye vagyok, hogy állami féláron napelemrendszert telepíttetek. Mondták, hogy 1,5 misiért mennyi áramot lehet kapni, meg hány évre előre kifizettem a villanyszámlám stb.(szemeit körbeforgató) Aztán ahogy faszán megemelték a vellany árát feleződött a megtérülési idő(óranézegetős) 6300 kw éves fogyasztásom most 365 ezer lenne szóval a 4,1 év megtérülési időből már 4 év most telik el májusba úgy, hogy az asszony autója is erről töltődik aki havonta elkocsikáz 1000 kilométert az előző autóval az meg 5-6 kiló lenne(kezeit széttáró) aztán az lett,hogy a legnagyobb napelem ellenzőnek már mind napeleme van csak mivel későn kapcsoltak az állami támogatásról is és az éves szaladóról is lemaradtak. 😅 Villanyautója is akkor lesz mindenek mikor nekünk az első már ingyenbe van 😅
Ablakot?
Neha.Veluxot is.
De en be vagyok szarva magasban.
baszki egy telefon atkoltoztetes mekkora macera.....
Láttál már illyet közelről? 🤔
Ha te mondod....
Valakinek at kell rangatni az ablakon? 🤔
lófaszt....
Nincs lehetetlen csak tehetetlen 😁
ha akarat van, eredmény is 😁