Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Japán? Az sziget, meg a hüjje angolok is... na ezért nem tud egyik se rendes motrot gyártani 🤣
Az én injektoromnak semmi baja, a torkot se láttam még szétszedve*, és 24 éves... ez BMW 😁

*boxerből az injektor kivenni 2 perc, a torkot levenni további 5 (de ebben már a bitfej megkeresése is benne van 😁)
Ezt én is szívesen lefóliáztatnám a motor kék színére ! 😉
a szőnyegen meg vagy egy percig látszik a lábnyom hőképe 🤣
na
megvan a telefon, azt kell hogy mondjam hozza a várt színvonalat
ilyen a gyerek kb 20 méterről, gyenge esőben fotózva
a szomszéd házán remekül látszik a betonkoszorú és a magasítás beton oszlopai
Node hogy tudna hogy miben ül?
En sehogy,embert kell keresni,ha nem lennek ilyen lusta.
Hogy fóliázod a tankot ? 🤔
a huskyban is a denso gyújtás halt meg.......
de mit tehet róla szegény japó ha a profi cuccát mindenféle olasz meg angol szarokba teszik, hát persze hogy elromlik, már csak szégyenében is 😂
Mondjuk tényleg szőrözés a részemről az a 2 perc hullámzás,egésznap hajtva már sima.De én szeretném teljesen kisimítani. 🤔
Azért csak vicces hogy a fogalmatlan trollok próbálkoznak savazni egy japán keihin inyektort,még az ECU is keihin,de van itt denso meg showa is.
Ebben a motorban a féken meg a műanyagokon kívül nincs olyan ami nem japánban gyártódik.
mondjuk a fék brembo,nem is romlik el. 🤣
Csakajapán. 🤣
De próbálkozásnak elég tisztes,de lehetne jobban is csinálni. 😆
plusz mert angol
ki kell baszni az injektor sort a picsába és betenni egy gyári újat
az új mindig jobb mint a nem új
😆
Azé hullámzik, te, mer 3 hengeres 😅
Én kizártnak tartom, hogy az a kis olajretek bármi galibát okozzon...
Hmmmmm,egy vákumcsövet cseréltem,a scottoiler olajzo miatt meg kellett vágni,majd mivel nem szarakodtam kivettem és cseréltem új csőre,arra ránézek ha már szét van szedve.Köszi a segitséget.
Vakuum csatlakozasok, sapkak is lehetnek repedezettek. Latatlanban...
Áhh,kotrok valahol ilyet.Még molyolok a tank fóliázással.
Egy próbát megér szerelés helyett , ha itt laknál , szívesen adnék neked ! 😉
Meglátom,köszi.
Én ezt használom : https://www.xado.hu/Atomex-ben...
többek között :Jó alternatívája a padon végzett injektor tisztításnak 😉
Kerültem is egy kicsit , most raktam el a vasat , szépen süt a nap még most is , nagyon meleg van 18 fok ! 😉
Mondjuk a végén picit hallani az indítás utáni hangon hogy marat az a hömbölgős alapjárati,szóval nem sokat ért.
Ez alapján nem szedem szét,bemelegdve eltűnik.
A két füstös szétszedte.

http://youtu.be/uIL10PsQkpw?feature=shared
Tehát az szetszedes,na azt nem akartam hallani.....😀
Legutoljára meg a réginél elallitottam az alapjárati leptetomotor ugy rudazatat hogy vihettem szervizbe.😀
De legalább igaza lehetett az ipsenek hogy okozhatja a kosz a hullámzó alapjáratot?
Találtam egy barbár módszert,az nem szeretném.
https://youtube.com/shorts/sby...
Valamit megprobalhatsz, de ha a pillangonak a blokk fele eso oldalan van a szutyok, akkor kb. mindegy.
Nálunk volt, ablakot cseréltem és pont odatűzött a nap, azt hittem elolvadok. Tavaly is ilyen volt már nyáron.
Kérdés,inyektortisztító a tankba ér valamit?
Ha igen melyik?
Van hideindás fázisban egy enyhe hullánzás a fordulatszámban alapjáraton.
A márkakereskedéses csávó annu 3-4 éve azt mondta hogy lerakódás van a szívócsőben és ha pár nagygázt húzok a benzin lemossa.
Én kételkedek benne,megérné e egy 100-as benzin tisztító adalékra befizetni?
A pillngószelep felső részén amihez hozzáférek a légszűrőházban ott van némi korom,szemmel nem látszik de féktisztítós papron igen.
Leszedni az inyektorsort nem akarnám,nem érzem a csít magamban ehhez.
Elektromos gáz van,nem lehet mozdítani a pillangószelepet semennyire.