régen a tolókapu egy áldás volt
a 2 szárnyas macera volt nyitni
kiszállsz a kocsiból kinyitod a kiskaput, elcsattogsz a nagykapuhoz, kinyitod az egyik felét kitámasztod, a köldökből kirángatod a másik szárny rögzítését ami mindig szorul, aztán kinyitod kitámasztod
utána meg vissza
a toló ajtónál meg lenyomod a kilincset aztán félre lököd
tizede meló
de amióta van távirányítós nyiitó értelmetlen a tolókapu
csúnya, sok anyag kell hozzá, bitang erős kapunyitó motort igényel
szóval kb értelmetlen ilyet csinálni
ott ahol nincs 2m hely befelé a nyíló szárnyaknak ott van csak létjogosultsága
2db 6,5m-tolókapum van , minden is befér rajta , még a 8,5m-es póttal is hazamentem beálltam szerelvénnyel a gabonás kamionnal ! Pumpa, mixer ,minden befér !
lófaxt jó az úszkapu csak sok hely vagyis hosszú kerítés kell hozzá, hogy elférjen. Ha nincs hely csak tolókapura akkor annál már lehet jobb az kétszárnyú kapu amit ini ír(kezeit széttáró)
megnézed a youtube és menni fog
ezek a dolgok nem kifejezetten nehezek
de
én mindenképp 2 szárnyas nyíló kaput csinálnék, sokkal olcsóbb és jobb nyitót szerkeszteni rá
Autószerelő ismerős vett egy kétoszlopos emelőt, nagyon masszív cucc... ő itthon vette, magyar forgalmazótól. Darabokban kapta, ők akarták összerakni (mert a cég 200-é csinálta volna helyszínen), de kifogott rajtuk 😁 aztán nekem szóltak. Nézegettem egy darabig, mire rájöttem, hogy a rajzon a sorkapocs számozása egy oszloppal el van tolódva, biztos Gizike rosszul importálta a doc file-t a fordítóba 😂 na innentől síma ügy volt, és csak 40-be került neki, hogy megoldjam 😀
nem tudom ezek az akkusak milyenek lehetnek(gondolkodós) nézegettem az obiban tavaly mert akciózták de nekem nem volt bizalmam hozzá nem tűnt túl nagynak az akksija(gondolkodós)
Havernak van vagy 15 akkus gépe, mind deWalt... a láncfűrészben nem nagyon bíztam, de 2 akkut cserélgetve egész nap fűrészel vele...
Másik havernak Parkszájd fűnyíró, abba 2db 8 Ah-s akksi kell eccerre, az sztem egy fos, de ő isteníti 😃 nem kell madzagot húzni - mondjuk megvette a gépet majd 50, az akku 20/db, így már kezd drága lenni (de az akkut ő másban is használja)
ismerős cég kínából rendelt flakon fújó gépet, fele árban se volt mint amit itthon készítenek
de
pont akkor jöttek volna beállítani amikor a covid volt persze nem jöttek mert nem tudtak
amikor itthon a helyére került rájöttek hogy a földelése nem eu szabvány valamit mókoltak rajta hogy megfelelő legyen(részleteket nem ismerek)
ezt megtudta a kínai azt mondta így már nem is jön mert nem garis mivel belenyúltak
plusz avval az indokkal hogy aki intézte nincs a cégnél semmiféle dokumentációt nem adtak át, szóval a szerviz kód sincs meg, emiatt itthon se tudja senki sem beüzemelni rendesen
na ilyen a kínai hozzáállás
a német cégek többsége még a 20 éve nem gyártott típushoz is küld alkatrészt, igaz sokszor 2 hónapig tart mert mivel nincs gyártásban az a gép úgy kell legyártatni az alkatrészt
szóval fejlámpa mert peca kiegészító biszbaszokat és hasonló kacatokat sűrűn rendelünk, de rendes termelő eszközt tuti nem
amúgy már ezelőtt 20 évvel is köcsögök voltak, rendeltünk ecu házakat csatlakozóval és sokkal kevesebb sarut küldtek a komisz sárgák, persze 0 válasz volt a megkeresésre
Az akkusnak lófasz teljesítménye van. Az autóban még elmegy a +500kg akku de egy fűnyíróba, fűkaszába nem lehet annyi akkut tenni. Kívancsi lennék egy sűrű gazba mit kezd egy akksis gép ami még a benzinest is megfogja.
itt nálunk ezeket a 3 centis havakat lazán eltolja amik esnek 5 évente 😆
a 2 szárnyas macera volt nyitni
kiszállsz a kocsiból kinyitod a kiskaput, elcsattogsz a nagykapuhoz, kinyitod az egyik felét kitámasztod, a köldökből kirángatod a másik szárny rögzítését ami mindig szorul, aztán kinyitod kitámasztod
utána meg vissza
a toló ajtónál meg lenyomod a kilincset aztán félre lököd
tizede meló
de amióta van távirányítós nyiitó értelmetlen a tolókapu
csúnya, sok anyag kell hozzá, bitang erős kapunyitó motort igényel
szóval kb értelmetlen ilyet csinálni
ott ahol nincs 2m hely befelé a nyíló szárnyaknak ott van csak létjogosultsága
ezek a dolgok nem kifejezetten nehezek
de
én mindenképp 2 szárnyas nyíló kaput csinálnék, sokkal olcsóbb és jobb nyitót szerkeszteni rá
Másik havernak Parkszájd fűnyíró, abba 2db 8 Ah-s akksi kell eccerre, az sztem egy fos, de ő isteníti 😃 nem kell madzagot húzni - mondjuk megvette a gépet majd 50, az akku 20/db, így már kezd drága lenni (de az akkut ő másban is használja)
de
pont akkor jöttek volna beállítani amikor a covid volt persze nem jöttek mert nem tudtak
amikor itthon a helyére került rájöttek hogy a földelése nem eu szabvány valamit mókoltak rajta hogy megfelelő legyen(részleteket nem ismerek)
ezt megtudta a kínai azt mondta így már nem is jön mert nem garis mivel belenyúltak
plusz avval az indokkal hogy aki intézte nincs a cégnél semmiféle dokumentációt nem adtak át, szóval a szerviz kód sincs meg, emiatt itthon se tudja senki sem beüzemelni rendesen
na ilyen a kínai hozzáállás
a német cégek többsége még a 20 éve nem gyártott típushoz is küld alkatrészt, igaz sokszor 2 hónapig tart mert mivel nincs gyártásban az a gép úgy kell legyártatni az alkatrészt
szóval fejlámpa mert peca kiegészító biszbaszokat és hasonló kacatokat sűrűn rendelünk, de rendes termelő eszközt tuti nem
amúgy már ezelőtt 20 évvel is köcsögök voltak, rendeltünk ecu házakat csatlakozóval és sokkal kevesebb sarut küldtek a komisz sárgák, persze 0 válasz volt a megkeresésre