Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lenne,de meg jeg is jott a felhoszakadassal.
A napon meg meg lehet dögleni, olyan ereje van, pedig még csak marcius 🙈
Nálatok lehet , itt süt a nap ,18 fok ! 😉
Motorozz, szar az idő. Amugyse hozod ki esőbe mert beleáll az üszök 😆
Mindegy is , motorozunk ! 😉
Minek abba kézmosó? Még hugyozni se szivesen megyek bele, nem hogy kezetmosni. A régebbiekbe meg nem is volt.
Ez attól mobil, hogy odamegy hozzád, mikor szarnod kell? 😁
250 a budi , 90 lenne a kézmosó bele ! 🤔 Még ha Kawasaki lenne , vagy legalább zőőd ! 😂
Meglett , tárgytalan , 90e Ft csak a kézmosó egység hozzá ! 🤔
Egy komoly motoros kérdés ! Egy mobil wc-be keresnék kézmosót , valaki tudna lehetőséget ? 😉
Ez a komoly , nem a vakbél gyulladás ! 😬
ezt már régebben láttam egyébként ez nagyon komoly 😅
Asszem nekem is beszorulna a zabszem 😅
Azért ebben rettegnék erősen 😬: https://youtube.com/shorts/Ikb...
neked megbocsájtunk 😆
Elnézést a motoros tartalomért ! 🤣
Tegnap két GS-el karikáztam ki egy teli tankot ! 300km-t , eső nélkül ! 😉
ezért mondtam, hogy hajíntsd ki a sok felesleges bisz-baszt 😅
A láncot meg minek tisztítani? Szebben csillogjon a fagyizó előtt? Az is hülyeség, hogy ezek egyáltalán látszanak. A szimó meg az etz sokkal korszerűbb volt ezeknél azok ilyen gumi tokozással el voltak látva ami agyig volt töltve zsírral nagyjából a motor életét kibírta mindenféle karbantartás nélkül(kezeit széttáró)
😂
valami szűrő félének tűnik(kezeit széttáró) De ha útban van baxd ki a pikcsába azon a lomon nem javít és nem is ront 😅
faxom tuggya(kezeit széttáró) Nekem a nókia c2-vel sosem volt gondom film töltögetéssel meg másolgatásokkal(kezeit széttáró)
😅
én emléxem(meghajlós) Egyébként fura. Dolgozik néhány ismerősöm ott még 2 szomszédom is régebben mesélgettek dolgokat. Az autó eleje kompletten készül el egy egységként akinek azt kellett vizsgálni és egy minimális hibát talált rajta az volt a dolga, hogy nagy csavarhúzóval egy ixet vésett bele aszt küldte a selejtbe(kezeit széttáró) Egy olyan gyárba ahol 40 + ezer új autó gördül le minden évben és kis hibával komplett elemeket semmisítenek meg csodálnám ha egy törött autóval boltolnának(kezeit széttáró)
Elvileg ket cső,valszeg tulfolyó ha mellétankolok sz egyik,a masik passz,lanctisztitasnal mindig utban vannak.
Jon, de mar szurt. A canister egyik kimenete a blokk mogott jon le, a szenszuro megfogja a cucc zomet. Amikor leallitod a motort a meleg blokk felett a tankban kitagul a benzin, a tulnyomas tolja a kis muanyag tartalyba a parajat. Hogy abban ne legyen tul nagy nyomas, van neki egy szurt szellozoje.
Hogy a tobbi slagod mit csinal, nem tudom.
Ja,es ezen is gyün le két tulfolyó a blokk oldalan a tanktol.