ezért mondtam, hogy hajíntsd ki a sok felesleges bisz-baszt 😅
A láncot meg minek tisztítani? Szebben csillogjon a fagyizó előtt? Az is hülyeség, hogy ezek egyáltalán látszanak. A szimó meg az etz sokkal korszerűbb volt ezeknél azok ilyen gumi tokozással el voltak látva ami agyig volt töltve zsírral nagyjából a motor életét kibírta mindenféle karbantartás nélkül(kezeit széttáró)
én emléxem(meghajlós) Egyébként fura. Dolgozik néhány ismerősöm ott még 2 szomszédom is régebben mesélgettek dolgokat. Az autó eleje kompletten készül el egy egységként akinek azt kellett vizsgálni és egy minimális hibát talált rajta az volt a dolga, hogy nagy csavarhúzóval egy ixet vésett bele aszt küldte a selejtbe(kezeit széttáró) Egy olyan gyárba ahol 40 + ezer új autó gördül le minden évben és kis hibával komplett elemeket semmisítenek meg csodálnám ha egy törött autóval boltolnának(kezeit széttáró)
Jon, de mar szurt. A canister egyik kimenete a blokk mogott jon le, a szenszuro megfogja a cucc zomet. Amikor leallitod a motort a meleg blokk felett a tankban kitagul a benzin, a tulnyomas tolja a kis muanyag tartalyba a parajat. Hogy abban ne legyen tul nagy nyomas, van neki egy szurt szellozoje.
Hogy a tobbi slagod mit csinal, nem tudom.
Asszem nekem is beszorulna a zabszem 😅
A láncot meg minek tisztítani? Szebben csillogjon a fagyizó előtt? Az is hülyeség, hogy ezek egyáltalán látszanak. A szimó meg az etz sokkal korszerűbb volt ezeknél azok ilyen gumi tokozással el voltak látva ami agyig volt töltve zsírral nagyjából a motor életét kibírta mindenféle karbantartás nélkül(kezeit széttáró)
Hogy a tobbi slagod mit csinal, nem tudom.