Én is most üzemeltem be a fűnyírót , mert a hétvégén már elkell kezdeni nyírni ! Hibátlanul indult , és járt . Yamaha motoros . Kivettem a gyertyát egy tisztításra , beállításra , aztán leeresztettem a benzint az úszóházból , leszítam a tankból is a benyát , kapott frisset 100-ast , olajcsere 10w-30, egy rántásra indult , szépen jár ! Sajna a hétvégén indul a fűnyírási szezon ! 🤔
sajnos most már a stihl is egy gagyi kínai lett
a felsőkategóriás cuccait nem ismerem de az olcsóbbak ratyi szarok mind
0 peces fűszegélynyírót húzgálni kell fél percig mire beindult, azóta ment 8-10 órát de nem lett jobb az indítás
melegen 1-2 húzás de hidegen cumi
Hát nem tudom, 21 vagy 23e volt a kínai benzines, 3. éve van meg, eddig csak láncot cseréltem rajta, pedig annyi fát kivágtam meg összevágtam vele, hogy a felet bírtuk eltüzelni 2 tél alatt. Most ősszel vettem egy elektromost is, akciós volt az auchanban, 15e, 2 oregon lánccal meg oregon vezetővel. Szerintem csak ezek többe kerültek volna külön, faszán vág amúgy az is, bent a házban azzal vagdostam a gerendákat.
mi baszakodtunk vagy 10 évig a stihl láncfűrésszel
minden odény egy karbi javító szett
drágább volt a készlet mint amennyit ment a gép
aztán felbasztam magam vettem egy villanyost
kicsit problémás volt amikor az "erdőt" vágtam a mások portán mert sokszor elakadt a 70m hosszú kábel de anyám mindig igazgatta aztán jól haladtunk
ráadásul még izmosabb is volt a villany mint a motoros
olyan nyomaték van benne hogy néha elrántott ha szarul fogtam
Max a karbiban lehet gond, az meg parezer, annyit még megér. Nekem is van régi fűkaszám, tavaly meg ment, majd rápróbálok. Az új parkside-os meg már e10 kompatibilis az volt ráírva ha jól emlékszem.
Volt egy régi fűkaszám, azt jól szétbaszta az alkoholos benzin... a gumi alkatrészek cseppfolyósodtak, ragacsosak lettek, nem érte meg megcsinálni. Szoptam vele egy darabig, aztán inkább kidobtam
A vegeredmeny hogy 9-18 ig melozok,majd megyek meg egy 4-5 orat tovabb melozok,es a hetvegem is ezzel telik,egy konyha projekt.Ha az nincs akkor a tehertaxis osszetori magat ugy hogy ket hete betegallomanyban van,ezert en csinalom azt is vagy hetvegen vagy este mukaidon tul.
Amint letudtam a konyhat,es visszajott a srac lesz idom.
Amiert foliazni kell az az hogy a motech tanktaska ami kimeli a tankot,az nem kimelte.
Kb egy negyed koromnyi helyen ledorzsolte a festeket,meg van 5 kofelverodes rajta.
Lefestetni nem akarom,mert az mar nem lesz olyan strapabiro mint a gyari,de van a dorzsolesnel anyaghiany,azt potolom spotgittel,es viszem foliashoz.
Ott olyan benzint adnak, hogy 1 lityit eszik százon a gép és oxigent termel 😁 Főleg az osztrákok szokott rózsaillat lenni, aztán megy az anyázás a túristákkal 🤣
100 as benzin az utolso,de volt osztrak,olasz,horvat,szlovak benzin is benne,a legnagyobb hanyada külföldi a megtett kilomrternek,ott nem csak a brnzin jobb meg a kolbaszkerites,de a levegő is rozsaillatúbb.
nekem volt a 640 es gyereknek a 390 szinte azonos kw papíron
aztán előzéslor simán legyorsultam úgy hogy dupla súlyban voltam
de amúgy nagyon tetszett a gép kényelmes nem vibrál(640 durván rezgett) jól kanyarodik
aztán szűk 2 milla volt újonnan, a 640 meg 20 évesen 1 milláért ment el...
földutakon is meglepően jól teljesített pedig a végletekig olcsósított futóműve volt
Szinte sose megyek pályán, egyébként 160 felett a vége, ami nakeden kényelmes (130-ig) azt tartja... gyorsul is, főleg ha nem 140 kg az ember, hanem 80 😁
...de egyébként tényleg, ha egy kicsit nagyobb lenne, már meglenne... kövi motorom nem lesz 600-nál nagyobb. Én is kinövöm a motorokat idővel - csak fordítva 🤣
Múlt 7en indítottam be a boxert, a tavaly nyári 95ös benzin maradéka van benne... 5 mp köszörülés után indult...
Ezek a "100-as benzin" legendek a porlasztósok idején lettek kitalálva, abba rohadt bele az a ződ növényi szar. Injektor 3 bar-al kiviszi 😁
nem, dehogy... leginkább azért, mert BMW-m van 😅
Egyébként többször megfordult a fejemben egy KTM 390 vásárlása, pont tudná azt a tempót, amivel olaszban-osztrákban menni tudunk (hegyeken, kacskaringón, városokban) akkor mijafaxé bírkózzak egy 3 mázsás, 200 lovas speeddel? A cuki parkolójában is könnyebb forgolódni vele... 🤣
a karbi leengedős módszer ilyen 1-2 hónapos kihagyásokra jó utána kell a 100as az tovább tart
én ezekben a drága extra folyadékokban nem hiszek
ami fura hogy a 30+ éves cagiva 1-2 rúgásra indult amikor térd sérülés után újra használni kezdtem
pedig 6 hét gipsz volt és 5 hét gyógytorna, végig nyitott csappal állt a gép
gondolom a madaras benzinkúton tankolod...
nekem a régi japó vasak a 100-as benzinnel pöccre indultak a sima 95 meg szarul
de ha leengedtem a karbiból és a friss benzinnel indítottam már nem volt nagy különbség
lehet neked is letérdel a benzin a tank utáni részen
a felsőkategóriás cuccait nem ismerem de az olcsóbbak ratyi szarok mind
0 peces fűszegélynyírót húzgálni kell fél percig mire beindult, azóta ment 8-10 órát de nem lett jobb az indítás
melegen 1-2 húzás de hidegen cumi
most egy 30 centis vezető van benne mert faterak sok a 45-ös vezető 80 évesen kardozni vele
minden odény egy karbi javító szett
drágább volt a készlet mint amennyit ment a gép
aztán felbasztam magam vettem egy villanyost
kicsit problémás volt amikor az "erdőt" vágtam a mások portán mert sokszor elakadt a 70m hosszú kábel de anyám mindig igazgatta aztán jól haladtunk
ráadásul még izmosabb is volt a villany mint a motoros
olyan nyomaték van benne hogy néha elrántott ha szarul fogtam
Amint letudtam a konyhat,es visszajott a srac lesz idom.
Amiert foliazni kell az az hogy a motech tanktaska ami kimeli a tankot,az nem kimelte.
Kb egy negyed koromnyi helyen ledorzsolte a festeket,meg van 5 kofelverodes rajta.
Lefestetni nem akarom,mert az mar nem lesz olyan strapabiro mint a gyari,de van a dorzsolesnel anyaghiany,azt potolom spotgittel,es viszem foliashoz.
ami mászkált vele télen néha az el tudta indítani
aztán előzéslor simán legyorsultam úgy hogy dupla súlyban voltam
de amúgy nagyon tetszett a gép kényelmes nem vibrál(640 durván rezgett) jól kanyarodik
aztán szűk 2 milla volt újonnan, a 640 meg 20 évesen 1 milláért ment el...
földutakon is meglepően jól teljesített pedig a végletekig olcsósított futóműve volt
...de egyébként tényleg, ha egy kicsit nagyobb lenne, már meglenne... kövi motorom nem lesz 600-nál nagyobb. Én is kinövöm a motorokat idővel - csak fordítva 🤣
Ezek a "100-as benzin" legendek a porlasztósok idején lettek kitalálva, abba rohadt bele az a ződ növényi szar. Injektor 3 bar-al kiviszi 😁
nekem tetszett avval mentem pár hosszabb menetet is
de autópálya tempó az felejtős neki
Egyébként többször megfordult a fejemben egy KTM 390 vásárlása, pont tudná azt a tempót, amivel olaszban-osztrákban menni tudunk (hegyeken, kacskaringón, városokban) akkor mijafaxé bírkózzak egy 3 mázsás, 200 lovas speeddel? A cuki parkolójában is könnyebb forgolódni vele... 🤣
én ezekben a drága extra folyadékokban nem hiszek
ami fura hogy a 30+ éves cagiva 1-2 rúgásra indult amikor térd sérülés után újra használni kezdtem
pedig 6 hét gipsz volt és 5 hét gyógytorna, végig nyitott csappal állt a gép
nekem a régi japó vasak a 100-as benzinnel pöccre indultak a sima 95 meg szarul
de ha leengedtem a karbiból és a friss benzinnel indítottam már nem volt nagy különbség
lehet neked is letérdel a benzin a tank utáni részen