Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Catepilar telefonban a FLIR kamera is így csinálja. Az infra felbontása durván alacsony, de ráteszi a rendes kamera alapján a körvonalakat, és úgy már tök jól használható.
Még 2 aztán befejeztem, de kurvajó játék 🙂
Autók az utcán, látszik melyik parkolt le nem olyan régen, meg a villanyórák is világítanak a a falon. A másik tenyérlenyomat az asztalon, legalább 1 percig látszik, nagyon komoly.
de az van a boltban baszki, meg tudod venni
Én is nézegettem teszteket lamborghiniről és sokkal jobb volt mint az opeled, akkor most nyertem? 🤷‍♂️🤣
😅
Mondjuk az olaszoknál ilyen tulajdonságokkal nagy király(nő) lehetett volna már 60 éve is. 😁 Ahogy belegondolok kiváncsi vagyok, hogy a répa vagy a vazsin lenne felül? Mindkettőnek van előnye. 🤔
teszteket néztem mind fasza volt, 50 méter felett csinált ilyen képeket
ha lehetne kapni garival itthon szívesen megmutatnám a tudását
Igen és ha nagyanyámnak fasza lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám 🤷‍♂️😁
Tök jó, nem tudom mire kéne nekem, de kell. 😁
télen nagy zimankóban anyámék kikapcsolják a gázt aztán bebasznak a kazánba némi akácot meg tölgyet aztán felnyomják a vizet 80 fok fölé majd full tölgy megpakolni aztán elzárják a levegőt
még reggel is melegebb a radiátor mint gázfűtéssel, igaz ebben még sok a víz 2" fővezeték van és 1" megy a radiátorokhoz
de nem ez a lényeg hanek az hogy ha a radiátor 80 fokos az melegít rendesen, az 50 fokos meg alig
ettől a csoda telefonom sokkal jobb lett volna, igaz az 170 ezer de abban más funkciók is vannak
Kondenzációs kazán annál jobb hatásfokú, minél alacsonyabb a hő. Igazából padlóhoz az ideális, de ha már nincs olyan hideg, nálunk is le van véve 45 fok körülre, pedig itt lapradiátor van, de az is elég. Télen a nagy zimankóban meg 60-on megy.
Ki volt az, aki a radiátort az ablak elé rakta? 😄
Kézi hőkamera, temuról rendeltem, pár napja volt róla szó
Igen azt is külön be lehet kapcsolgatni hogy miket mutasson
itt meg nem ír értéket(kezeit széttáró)
Kamera vagy telefon kameraval?
Radiátor
Ezmiez?
NA így már jobb, kicsit nyomogatni kellett volna, a normál kamera alapján berajzolja a kontúrokat, szerintem kurvajó, hiába a temuról jött
meg lazacos kotonokról 😅
radiátort lehet nyomatnia 60 fokon is, hogy hatékonyan fűtsön. az a 35 fok jó padlófűtéses hőmérséklet(kezeit széttáró)
Látod már a vidékiek se akarnak dolgozni, helyette fekete falloszokról ábrándoznak 🤣🤣🤣
Megjött a hőkamera, szerintem nem rossz, nem annyira kamu. Mondjuk érdekes ez a megoldás, hogy rendes kamera és a hőkamera van összeházasítva. Ilyen képet csinál