A Catepilar telefonban a FLIR kamera is így csinálja. Az infra felbontása durván alacsony, de ráteszi a rendes kamera alapján a körvonalakat, és úgy már tök jól használható.
Még 2 aztán befejeztem, de kurvajó játék 🙂
Autók az utcán, látszik melyik parkolt le nem olyan régen, meg a villanyórák is világítanak a a falon. A másik tenyérlenyomat az asztalon, legalább 1 percig látszik, nagyon komoly.
Mondjuk az olaszoknál ilyen tulajdonságokkal nagy király(nő) lehetett volna már 60 éve is. 😁 Ahogy belegondolok kiváncsi vagyok, hogy a répa vagy a vazsin lenne felül? Mindkettőnek van előnye. 🤔
télen nagy zimankóban anyámék kikapcsolják a gázt aztán bebasznak a kazánba némi akácot meg tölgyet aztán felnyomják a vizet 80 fok fölé majd full tölgy megpakolni aztán elzárják a levegőt
még reggel is melegebb a radiátor mint gázfűtéssel, igaz ebben még sok a víz 2" fővezeték van és 1" megy a radiátorokhoz
de nem ez a lényeg hanek az hogy ha a radiátor 80 fokos az melegít rendesen, az 50 fokos meg alig
Kondenzációs kazán annál jobb hatásfokú, minél alacsonyabb a hő. Igazából padlóhoz az ideális, de ha már nincs olyan hideg, nálunk is le van véve 45 fok körülre, pedig itt lapradiátor van, de az is elég. Télen a nagy zimankóban meg 60-on megy.
Megjött a hőkamera, szerintem nem rossz, nem annyira kamu. Mondjuk érdekes ez a megoldás, hogy rendes kamera és a hőkamera van összeházasítva. Ilyen képet csinál
Autók az utcán, látszik melyik parkolt le nem olyan régen, meg a villanyórák is világítanak a a falon. A másik tenyérlenyomat az asztalon, legalább 1 percig látszik, nagyon komoly.
ha lehetne kapni garival itthon szívesen megmutatnám a tudását
még reggel is melegebb a radiátor mint gázfűtéssel, igaz ebben még sok a víz 2" fővezeték van és 1" megy a radiátorokhoz
de nem ez a lényeg hanek az hogy ha a radiátor 80 fokos az melegít rendesen, az 50 fokos meg alig