Regen?Meg a 09-es streeten se kellett ez,a 05-ös sv-n meg felorat hasaltak a vizsgaztatok mert keresgeltek a katalizatort.😆
Sz üszök hoddat nem is emlitem.Bar abbol a ket cső mar eltunt.
Na igen. Regen a tank szellozoje es a tulfolyo ket csovel le volt vezetve a blokk moge.
Kozben megneztem, a tartalyon kivul egy elektronikus szelep is van meg (purge valve), amit idonkent kinyit az ECU es a canister tartalmat a legszurohazba engedi, hogy el legyen egetve.
Az. Evap canister-nek vagycarbon canister-nek hívják. Olaj- és benzinpára csapda. Nem tudom, ezen konkrétan hova csatlakozik, de az esetek többségében, tankszellőző meg efféle megy rá és van benne egy szénbetétes szűrő, hogy az az átok mocskos szénhidrogén nehogy a levegőbe kerüljön szűretlenül.
már ősszel gondolkodtam valami cserén, mert már ősszel szar volt a xiaomi telefonom csak töltőről tudtam vele mozizni mert 6 éves korára annyira leseggelt az akku hogy csak töltőről ment
plusz a fullhd filmeket már nem vitte a 720p még ment neki de felette beszaggatott
ez azért egy atomerőmű a xiaomihoz képest: https://allegro.hu/ajanlat/doo...
plusz nem kell a csigalassú sd kártyával szarakodni film másolással, 250gb tárhely, ebből kb 50 a rendszer a maradék 200gb nagyjából egy idényre elég sorozatot fel tudok másolni
gyerek rám akarta sózni az ájfón 14est de arra tök cumi filmeket másolni, plusz nincs hőkamera benne, igaz ingyen lett volna......
jut eszembe
emlékeztek arra hogy a merci gyárban összetört egy mercit valami diák féle ember?
na már az a merci kereskedésbe került, leszedték a tört elemeket amit kellett kijavítottak és újként került értékesítésre
nincs pazarlás, mindent el kell adni 😆
na csak megrendeltem a buzi lengyelektől a fasza hőkamerás telefont, kíváncsi leszek milyen
majd teszek képeket, és kérnék hasonlókat az alis hőkamerásról
Amúgy ez a 100A soknak tűnt a gyorsítónak, de egy MR 120A, a CT meg 3x140A is lehet, telepítettünk ilyet. Az MR-ben 10-16kW rádiójellel küldik meg az embert, a héliumkompresszornak ami 24/7-ben megy mert az hűti a mágnest 3x25A kell, ráadásul D karakterisztikajú KMSZ, 1db. volt az országban amikor kellett. Egész elképesztő számok ezek.
Igen, hasonló, bár nekünk szerintem nincs 100Amper betáp, csak 63.
Ezen a fotón amúgy félvezetős végfokozatok vannak. A koax kábel meg csatlakozók melegednek, még a kombiner (jel egyesítő) előtt.
A kombinerből már csőtápvonal jön ki és az megy fel az antennához.
A másik radarban klisztron van, de azt csak csukott szekrény mellett működik, meg ólompajzs van rajta, mert jelentős röntgensugárzást termel.
Nálunk egy sziciliai klisztron van, semmi military. 20év alatt nem kellett cserélni. Ezen a gyártó is csodálkozott 😆 igaz mi picit vissza szabályoztuk, mert közelkörzeti radarnak nem kell akkora teljesítmény, ezért tartósabb.
Nálunk is volt klistron, haaonló teljesítménytartomanyban, lehet ugyan az 😁 1x kellett cserélni, katonai ládában jött mert állítólag ez van a radarokban is. 3x100A betáp volt alatta, meg modulátor szekrény ami 11/22kV-ot csinalt neki.
én nem veszek ilyet(gondolkodós) Minek ha neked már van majd kölcsönkérem azt 1-2 év múlva visszaadom ha a gyerek hagyott belőle valamit 😅 Szóval igazából ezt megvetted,hogy nekünk ne kelljen 😅
miért van az hogy a hülyék ki tudnak fogni ilyen állásokat?
pl az egyik szinte szomszédom is tuti fogyatékos aztán valahogy mindig belenyúl a jóba
haver dolgozott vele egy ideig azt mondja tud 15 szakszavat és evvel mindenkit levesz a lábáról
Ja amúgy erről jut eszembe jó sztori. Jöttek a céghez ilyen zöldségek, akik felmérték hogy lehet javítani az energia hatékonyságot.
Jöttek a radarba. Na ott sima téglafal, hőszigetelés nuku, egy rétegű ablak. Mondja hogy ez így nem lesz jó, mert nagy a hőveszteség, drága a fűtés ezen csökkenteni kell. Mivel fűtjük az épületet. Kinyitottam a radartermet rámutatok a radarra, hogy ezzel 🤣
Csaj nem fogta fel hogy az épületben nincs fűtés, nem kell, mert 30kW elektromos teljesítményt disszipál a radar folyamatosan, így -10fokban is folyamatosan a hűtés megy.
Oké, akkor hogy lehet csökkenteni a radar fogyasztását? Hát mondom, mivel a vevő érzékenység adott, és kifejezetten csúcstechnológia a maga -127dB-s érzékenységi küszöbével, a fizika pedig a radar egyenletekből jön ki, sehogy.
Na de mégis, biztos lehet valahogy fejleszteni. Persze, ha lekapcsoljuk a radart akkor kifejezetten takarékos, de ha ez megnyugtatja a kontroll monitorokat és a teremben a lámpát mindig lekapcsoljuk...ez úgy látszik elég volt neki, mert nem kérdezett többet 🤣
Sz üszök hoddat nem is emlitem.Bar abbol a ket cső mar eltunt.