Meglepődve vettem észre, hogy nálunk is mennyire figyelnek a vidéki trendekre mert a kisboltban többféle ízű óvszert lehet kapni, én még leragadtam az epres, vaníliás meg hasonló városi puhányságoknál, de itt jobbára a székelykáposztás, hurkás, pacalos és kolbászosok hasítanak amikből vannak csipős változatok meg csemegék is a kényesebb háziasszonykáknak, de a 30 fölöttiek csak a csípősre mennek rá. 😋
Azért annak aki horgászik a haverjaival igen fontos a jó helyesírás mert mikor megbeszélik a következő eseményt nem mindegy, hogy annál a tónál vagy anál a tónál. 🤔
én se találkoztam még ezzel a szemétdéjjel(kezeit széttáró) Nálunk lehet, hogy nincs is(kezeit széttáró)
Minden más futárral maximálisan meg vagyok elégedve(meghajlós)
így kell kinézni egy nyáknak
legalábbis amire az ember elkölti a havi fizetését legalább 1x
még akkor is ha sosem látja.....
egy precíz beültetés nem hinném hogy sokkal drágább lenne mint amibe össze-vissza bele van dobálva
Az van most. Hibába estem, mert a moslék románokkal nem üzletelek, de csak az emagon találtam egy olyan fogymérőt ami kell nekem és mivel vállakozásnak kell munkához nem temu-ebay-ali rendeltem hanem akik tudnak számlát is adni.
az emagnál már reklamáltam, most a temut is elkezdtem piszkálni ezzel, samedaynak mindennp két mail de nyilván ezzel se foglakoznak, 8kor hivom az ügyfélszolgálatukat hogy érezzék a törödést plusz elkezdtem vadászni a futárra, a napokban legalább három temus csomagot várok ugyhogy előbb utóbb meglesz.
Mocskos geci románok. A sprinter jo volt, azt is tönkre baszták. Pl felénk pont a volt sprinter telephelyéről indulnak.
Nagyon negativ értékelésük van, google szerint 1,2.
Tavaly tavalyelőtt veszteséggel zártak.
Visszatakarodhatnának a cigány bocskorosokhoz.
Nekem is ez van amik temus vagy nem fizetős csonagok. Bebassza az udvarra aztán valamikor majd megtalálom.
Rengeteg csomagot hoznak, nagyrészt céges ügyben is. Egyikkel sincs gond, gls dpd mindig időben szól, át tudom irányitani a szomszédhoz, de volt hogy találkozási pontot beszéltünk meg.
Ezek a trógerek ma is hoznak temus lomot, megpróbálom kifigyelni a gyökeret.
Az ilyeneket meg kell reklamálni ahonnan rendelted, hogy nem kaptad meg. Ha tömegével jön vissza ilyen visszajelzes ea aok pénzbe kerül újtaküldeni előbb utóbb csak váltanak futárt mert nem éri úgy meg. Most egy temus csomagot nekem is a sameday fog hozni vidékre, eddig pestre rendeltem ott iMile vagy mi hozta, az normális volt.
Vagy 10 éve örököltünk egy audiobuzi rokontól egy halom technics, panasonic és kevés sony cuccot és néhány nagy videoton hangfalat, meghirdettem, de filléreket akartak adni értük kivéve a vidi hangfalakért, azokat gyakorlatilag azonnal elvitték alku nélkül.
egyesek szarul érzik magukat mások faszán
itt se sok a különbség........ de a jelentés jelentősen eltérő
ebben a kategóriában 1% minőségi plusz már 2x annyiba kerül mint amihez mérik azt az 1%
Minden más futárral maximálisan meg vagyok elégedve(meghajlós)
legalábbis amire az ember elkölti a havi fizetését legalább 1x
még akkor is ha sosem látja.....
egy precíz beültetés nem hinném hogy sokkal drágább lenne mint amibe össze-vissza bele van dobálva
az emagnál már reklamáltam, most a temut is elkezdtem piszkálni ezzel, samedaynak mindennp két mail de nyilván ezzel se foglakoznak, 8kor hivom az ügyfélszolgálatukat hogy érezzék a törödést plusz elkezdtem vadászni a futárra, a napokban legalább három temus csomagot várok ugyhogy előbb utóbb meglesz.
Nagyon negativ értékelésük van, google szerint 1,2.
Tavaly tavalyelőtt veszteséggel zártak.
Visszatakarodhatnának a cigány bocskorosokhoz.
Rengeteg csomagot hoznak, nagyrészt céges ügyben is. Egyikkel sincs gond, gls dpd mindig időben szól, át tudom irányitani a szomszédhoz, de volt hogy találkozási pontot beszéltünk meg.
Ezek a trógerek ma is hoznak temus lomot, megpróbálom kifigyelni a gyökeret.