Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes amikor venni akartam 2,5 miai alatt nem volt 🙈
szomszédnak van aldis akkus nyíró, eléggé nevetséges teljesírményű
20 perc után pihen 2 órát mert tűzforró
lehet egy márkásabb jobban bírná
Egyébként a prók már a nagygépeket is Kínából veszik... a hulladékos haverom már 3 gépet vett, ilyet, mint a linkeden, csak 4 kereke van, és 10x ekkora 😁 a fülkét fel tudja emelni vagy 5m magasra, így belelát a konténerbe, amit kanalaz... a másikon meg egy kb. 5m széles kanál van... azt mondta, felébe se kerül, mint itthon...
Hááát, most is hirdetnek hasonló áron a hahun is legfeljebb nem jön meg. 😁
Kipusztulnak a benzinesek... régen az volt a kérdés háztájiban, brümmögsz, vagy húzod a tyúkbelet - de mióta léptek nagyot az akkus szarok, azóta ez el is dőlt. Otthon általában felesleges a benzines nagyobb teljesítménye... én már autóból is akkust vettem (a csavarbehajtó meg a kézifúró után 😁) és már a teljesítménye is nagyobb 😃
én ha veszek legközelebb fűnyírót az önindítós lesz
szegény asszony alig tudja berántani a 6.5 lovas önjárót
mivel van lelkem, megkönnyítem a munkáját, már kicsit füstöl a motorja szóval max 15-20 éve van már csak hátra

amúgy ismerős vett egy husky fűnyírót azon se szivató se gázkar se semmi nincs, 1 rántásra indult amikor újonnam üzembe állította, de azóta is így indul, csak sajnos kicsi 30 centis vágásszélességű
Egész jó áron van az alin a minikotró 😁
Nekem az auchanos gardenstar vagy milyen fűnyíró sokszor első rántásra indul, el sem szoktam hinni. 3x kell megnyomni a pumpát és kész. 200ccm, önjárós, ezért akartam volna rotakapából is ilyen motorosat venni, de az kisebb lett.
Az azért nem túl jó. Ennél még a kínai hulladékunk is könnyebben indult. 🤔
csak ha jóba akarsz lenni a szomszédokkal 😅
tavaly vettem egy önjárós alkót szezon közepén, mert levéglegelt a 20 éves bridge(gondolkodós) Egész szar hidegen beindítani(fejét fogó) Aztán rájöttem, hogy úgy kell csinálni, hogy 3 pumpa nyomás helyett 20 szor nyomom meg akkor 6-7 rántásból beindul egyébként 20-25 rántás vadi új gépről beszélünk(kezeit széttáró)
én is meglepődtem mikor a stíl karbira rá volt írva, hogy made in kína 😅
Aztán újragondoltam magam és rájöttem ami nem kínai az már nem is lehet jó 😅
valahol nálunk is van egy villanyos stil én csak egyszer próbáltam édesapám használgatta és tényleg egész jó volt(kezeit széttáró)
Mióta kijött a kettőté olaj ződbe azt kell használni nem a pirosat akkor nem kell karbijavító szett idénykezdéskor(kezeit széttáró)
ahogy idősödik az ember úgy változik a hozzáállás is neked most kellene venni ed hárlit nem 600as robogót 😅
Itt senki nem motorozik autópályán én voltam az egyetlen amíg még motoroztam 😅
kezdek egyre kevesebb sportgépet látni az utakon. Szerintem lassan ki is mennek a divatból a gyártók is inkább túrásabb gépeket tolják már jobban(gondolkodós)
állítólag kétszer annyiba kerül a spuri mint tavaly8gondolkodós) Amíg hittem eezkben én inkább likvi mólit használtam8kezeit széttáró)
na az meg a másik erőgép nem is tudom melyik a szarabb de talán még mindig a triumf 😅
forog az egyáltalán 8 ezret? 😅
az tuti(meghajlós) Végig megyek vele az m7-esen először egyesben nyélgázon majd visszafelé 2 esben és addig fogok ingázni amíg el nem jön a 6 teli 😆 De szerintem 4 esben már nem fogok vele tudni menni addigra elhalálozik az az angol csoda 😅
Én ma mentem végig az udvaron fűkaszával, mert holnaptól megint napokig esőt mond. Ha még azt is megvárom biztos ért volna térdig is 🤣
És még a szomszédoknak is teljesen más az élmény 😉 😅
Akár milyen erős, akkor sem akkora élmény vele vasárnap reggel 7-kor fát vágni mint egy benzinessel 🤣
de a súlya se semmi.....nehéz mint a sár
ellenben simán működik egy menetben annyit melegedés nélkül amíg a lánckenő tartáy ki nem fogy
Van egy régi benzines stihl-em, szétszedve áll egy dobozban, lusta voltam összerakni, mert igazán nem kellett. 1x elromlott, az okos gazdája szétszedte miszlikre, de persze nem tudta megjavítani. Elhozta hozzám, úgy szétszedve, kb két perc alatt kiderítettem, hogy szakadt a gyújtótrafó 😁 amúgy semmi baja a gépnek... már akkor vettem bele újat, de a gazdája itthagyta, vett másikat.