vasúti köveket szoktam oda vinni aztán dobálom szerteszét mint egy fogyatékos csimpánz
hajnalra már kussban lesznek de este ami csörtetés van az hihetetlen
Ez a sameday még egy szájbabaszott bocskoros román geci futárcég...nem tudom másfelé milyenek itt nagyon tapló, de holnap megfejelem az tuti ha ujrapróbálkozik
nincs más olyan ami veszélyes, csak a vaddisznó.
a nádifarkas nem szereti az embert, sokat hallok ordítani de még egyet se láttam még távcsővel sem pedig 300m belül hallom őket, rókát szoktam látni esténként, görény, vidra stb ilyesmit is hódot is láttam már úszni
vidra is tud rendesen fesztiválozni a nádban ha kettő van akkor akkora csörtetés van hogy azt hinné az ember idáig ér az ukrán front
Biztos van olyan is, anno a Drägernél egész komoly volt amit a tűzoltók is használnak, de az picit többe kerül 🤷♂️😁 Én ilyet rendeltem, de szerintem ez sem mondja meg, hogy sün vagy vad az a disznó vagy csak a Béla 😁
ott az optika miatt drága
egy jó optikával 5km felett meglátsz egy kocsit, 1km távról egy nyulat
a telefonnal meg párszáz méterig, igaz erre 1km írtak de ez tuti költői túlzás
nekem ha 200 méteről megmutatja hogy őz-disznó vagy éppen hód vagy sün akkor már teljesen jó
de a 60x80 pixel semmire sem elég arról is láttam teszteket 10m után már csak egy paca van
Minden kompromisszumos. Gondolhatod, hogy pár tizezerért nem ugyanazt kapod mint a félmillios vagy millon felüli cuccokknál.
De abban a távolságban mai téged érdekel, egy gagyi is megteszi, azt meg csak felismered hogy egy disznó vagy egy hód esetleg egy ember. A kontur nem ugynaz lesz:)
ezért kellene mert egyedülálló a maga nemében, youtube tesztek szerint egész jó
a többiben más szenzor van
van egy rész ahol szoktam pecázni aztán éjjel fosok mert nem tudom hogy vaddisznó kotorászik vagy hód vagy ilyesmi
és vaddisznóval már volt galiba egy ismerősnek, simán nekiment amikor malacokkal volt
aztán egy értelmesebb hőtávcső 500 ezer
A kijelzőben vannak ekkora felbontások. Lehet azt irták, mint legtöbb ilyen eszköznél
Pl.:
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Hőfelbontás (NETD): 20 mK
Pixelméret: 12 µ
Nagyítás (alap): 1.86 x
Nagyítás (digitális): 8 x
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Érzékelési távolság: 900 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: OLED
Látómező (fok): 13.8 x 10.4 °
Látómező (@ 100 m): 24 x 18.1 m
Működés időtartama: 6.5 óra
Akkumulátor típusa: Cserélhető
Méretek: 172.5 x 56 x 60.8 mm
Súly: 282 g
Pont ma rendeltem hőkamerát, de abban sincs ekkora felbontás, ez kamu lehet 🤷♂️ Hőkamerában olyasmi felbontások vannak amiket írtál, nem ilyen 1000 feletti
nincs telefon ott
ebay még taláható de fura az egész, az alzán van egy használt de semmi pontos infó róla, plusz alig olcsóbb mint az új
hátha vett valaki és nem teszik... majd 2 éves telefon
hajnalra már kussban lesznek de este ami csörtetés van az hihetetlen