Itt van ininek szép belsejű musical fidelity, sajna majdnem négy millió 🤣
A tulajdonost, akit a cikk említ, személyesen ismerem, a 90-es évek elején Bécsből a lakásáról hordtuk a hifit Magyarországra, azóta mondhatni jól kinőtte magát. 😄 https://www.av-online.hu/hifi/...
Akkor szerencséd van. Pl. eMag szállíttat velük, meg nyilván több webshop.
A Facebook-on van egy olyan csoport, hogy "Sameday károsultak csoportja". Beszédes.
A legbotrányosabb futárszolgálat az országban.
A DPD-vel semmi. Az Expressone-nal sincs. A GLS is szól, ha jön.
De a Sameday-jel nincs ilyen tapasztalatom, főképp csak az ellenkezője. Volt, hogy kitette a kocsiból a csomagot a járdára a ház elé és elment. Se csengetés, se telefon, semmi. A nejem otthon volt (direkt emiatt), csak a kerítéstől nem látta. Mivel nem is jelezte a futár, hogy ott van, én találtam meg, amikor hazaértem.
Akkor elmesélem, hogy hozta ma a futára az inverteremet.
csörög a telefon futár vagyok, xy utcába csomagot vinnék.
mondom oké, csak pont a város másik végén vagyok. mikor érek haza?
nem tudom, de majd felhívom, oké?
oké
Végeztem 20 perc múlva, csörgetem, hol jár?
itt meg itt vagyok.
Jó, ott vagyok öt perc múlva.
állok meg mögötte, már veszi ki a csomagot a kocsiból, adja ide, mondom aláírni kell valamit? nem.
Ez a zöld postás volt, de dpd még jobb, nem tudom mi bajotok van ezekkel 😁
úgy már mi is jártunk hogy jött az értesítés hogy nem vettük át, pedig a gyerek nyitott ablaknál várta a futárt
de telefon se dudálás semmi sem volt, meg merném kockáztatni hogy az utcában se járt a futár
ráadásul bazi nehéz cucc mert a minőség nehéz..... csak ugye a gumi nem tartott ki benne 30 évet
ha használnám kicserélném benne mert 8 ezer nem a világ, de kb sosem használnám így szarok bele
van hozzá távirányító is, de az erősítő távirányítójával is használható mert az ilyen 5in1 táv piszka
Na, hogy mennyire megbizhatatlan cég a sameday. A csomagom tegnap délután a futár önhatalmulag visszamondta és jelenleg épp pesti bázisukon van visszafelé uton. Aki teheti kerülje.
Nyilván elérni senkit nem lehet.
"Mint minden olyan trükk, amely nem közvetlenül a hangminőséget
szolgálja, az oda-visszajátszás funkciója is kihívja a hithű hifisták
kételkedését: vajon nem a hangminőséggel fizetünk-e azért a
kényelemért, hogy szalagvégen nem kell megfordítanunk a kazettát? Az
Aiwa régebbi, AD-R450 típusjelű magnója (HFM 19) eloszlatta ezt a
gyanúnkat, 1985 végéig (s talán máig is) ez volt a legjobb Aiwa, sőt,
a legjobb kazettás "deck", amely Magyarországon valaha is forgalomba
került. Az üzembiztonságára sem volt különösebb panasz, holott
irányváltáskor a teljes fejszerelvénye megpördül, s mi attól
tartottunk, hogy e "salto mortale" miatt a fejszerelvény idővel
kikopik, elállítódik. (Gyanúnk alaptalannak bizonyult.) Más oldalról
nézve a dolgot, az Aiwák közül ennek a magnónak volt a legmagasabb a
típusszáma, valamint az ára, tehát joggal várhattuk el tőle a magasabb
Fidelityt is."
Ezt a cikket találtam róla szerintem önmagáért beszél(meghajlós) 85-ben mi rendelkeztünk a legcsúcsabb teknikával a te szarod akármi légyen is az elbújhat mellette itt írja a cikk,hogy az országban kapható legjobb cucc volt 😅
de ez oda vissza jáccik(meghajlós) itt nem kellett a kazettát forgatni ez csúcsteknológia(meghajlós)
a és b oldalt egy gombnyomásra váltotta(puszit küldős) Emlékeim szerint 13 ezerért vette a bratyó újonnan. (gondolkodós)
4-5 ezer lehetett egy átlag havi fizu (szemeit körbeforgató)
Volt egy ilyen jószág a kilencvenes években, évekig röhögtünk rajta 😁 megvette a drága pioneer tunert, ami csúcsketegória volt abban az időben, otthon belenézett, és mivel össze-vissza álltak benne a tekercsek meg a kondenzátorok, szépen kiegyengette csipesszel 😬soha többet nem tudtuk megcsinálni, hogy jól működjön 🤣
össze vissza állak az alkatrészek
kb mintha a cigányputriban lennénk
ami alkatrész nem zár 90 fokot a nyákkal az ocsmány, aki ilyenre képes az egyéb gazságra is
A tulajdonost, akit a cikk említ, személyesen ismerem, a 90-es évek elején Bécsből a lakásáról hordtuk a hifit Magyarországra, azóta mondhatni jól kinőtte magát. 😄
https://www.av-online.hu/hifi/...