tavaly szeptember 20-án lementem dunaújvárosba a tetőzés előtt 3 órával akkor meg a sok vízre panaszkodtak(kezeit széttáró) Furák az emberek(gondolkodós)) A szabadstrand már egybe volt a dunával a kemping víz alatt volt a csárdát még akkor pont nem érte el a víz de délutánra szerepe lett ott a homokzsákoknak(gondolkodós) Ott 2022-ben kajáztunk is most csak gumizsizmával mertem volna teraszon kajálni mert mire megérkezett volna a desszert már nyaldosta volna a duna a lábam 😅A parkoló ahol megálltam na az is víz alá került estig majd utána kezdett apadni(kezeit széttáró)
Pedig isten látja lelkem nem engedtem a gyereknek, hogy tönkretegye 😅
Már most szívem szerint lapáttal vágnám hátba az üzemeltetőt(gondolkodós)
Lassan csak 2 hetente működik a szarjuk így, hogy a faxba fogom látni amikor eltűnik a homokpad???(mérges)
a fátyol vízesés ehhez képest kutya fasza volt
ilyen fitnesz labda nagyságú kövek között mászkáltunk néha, nem egyszer térdig vagy fölötte süllyedünk a vízbe
olyan gyorsan folyt hogy nem nagyon láttad hol az alja
nekem ritkán volt szopás, kurva ügyes voltam 😁
amikor tele van az ember adrenalinnal nekimegy bárminek
endúrózáskor meg igazándiból az a lénye hogy húzni kell a gázt
kis baj kis gáz nagy baj nagy gáz, kb ennyi a lényege
DOOGEE V20Pro
https://tesztarena.hu/premium-...
mindenen meglepődnek, azon is ha télen hideg van de azon is hogy nyáron meleg van 😂
amúgy a 2t kipufogó nem nagyon meleg, az összekötő többnyire gumi, szóval amire elér a dobig már a gumi se olvad el
Már most szívem szerint lapáttal vágnám hátba az üzemeltetőt(gondolkodós)
Lassan csak 2 hetente működik a szarjuk így, hogy a faxba fogom látni amikor eltűnik a homokpad???(mérges)
Nagy lehet már ott a baj, ha a 20-25 méteres kilátón lévő webkamerákat elmosta az áradás(gondolkodós)
ilyen fitnesz labda nagyságú kövek között mászkáltunk néha, nem egyszer térdig vagy fölötte süllyedünk a vízbe
olyan gyorsan folyt hogy nem nagyon láttad hol az alja
amikor tele van az ember adrenalinnal nekimegy bárminek
endúrózáskor meg igazándiból az a lénye hogy húzni kell a gázt
kis baj kis gáz nagy baj nagy gáz, kb ennyi a lényege