Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor voltam fönt benne mikor még ingyen volt... tavaly egyébként nagyrészt körül volt kerítve, és be volt zárva
ha van valakinek ilyen telefonja eladó érdekelne:
DOOGEE V20Pro
https://tesztarena.hu/premium-...
nyáron mindig meleg van télen mindig hideg van összel esik az eső soha nincsen jóidő(kezeit széttáró)
az emberek hülyék
mindenen meglepődnek, azon is ha télen hideg van de azon is hogy nyáron meleg van 😂
tavaly szeptember 20-án lementem dunaújvárosba a tetőzés előtt 3 órával akkor meg a sok vízre panaszkodtak(kezeit széttáró) Furák az emberek(gondolkodós)) A szabadstrand már egybe volt a dunával a kemping víz alatt volt a csárdát még akkor pont nem érte el a víz de délutánra szerepe lett ott a homokzsákoknak(gondolkodós) Ott 2022-ben kajáztunk is most csak gumizsizmával mertem volna teraszon kajálni mert mire megérkezett volna a desszert már nyaldosta volna a duna a lábam 😅A parkoló ahol megálltam na az is víz alá került estig majd utána kezdett apadni(kezeit széttáró)
egyébként pénzes a kilátó. A büfénél lehet jegyetváltani(szemeit körbeforgató)
amúgy a dunát ma nézegettem dunaújvárosnál, lent van a víz de közel sem olyan vészes a helyzet mint amennyire túl van tolva......
egy réteg és kurva vékony
amúgy a 2t kipufogó nem nagyon meleg, az összekötő többnyire gumi, szóval amire elér a dobig már a gumi se olvad el
Biztos lejárt az internet előfizetésük, nem megy már fel oda a kutya se, csak néhány turista főszezonban. Tuti nem éri meg üzemeltetni.
mondjuk majd minden nap kiküldöm mamlaszt csináljon képet azt dobja fel ide 😅
Pedig isten látja lelkem nem engedtem a gyereknek, hogy tönkretegye 😅
Már most szívem szerint lapáttal vágnám hátba az üzemeltetőt(gondolkodós)
Lassan csak 2 hetente működik a szarjuk így, hogy a faxba fogom látni amikor eltűnik a homokpad???(mérges)
Csongrádot már el is önthette(gondolkodós)
Nagy lehet már ott a baj, ha a 20-25 méteres kilátón lévő webkamerákat elmosta az áradás(gondolkodós)
🤗 Indul a buli(meghajlós) 6,5 métert fog jönni a tisza 1 hét alatt(meghajlós) Zé meghozta a vizet romnyiából 😅
akkor ez valami duplafalú trükk?
csizma van rajtam, nem flip-flop papucsba járok ki a vadonba, egyébként sem forrósodik olyan mértékben a rezó, mint egy vékony kipufogócső
a fátyol vízesés ehhez képest kutya fasza volt
ilyen fitnesz labda nagyságú kövek között mászkáltunk néha, nem egyszer térdig vagy fölötte süllyedünk a vízbe
olyan gyorsan folyt hogy nem nagyon láttad hol az alja
akkor ez még nekem is menne, mert ezek szerint ész nem kell hozzá 😅
az az orvbitális könyök nem égeti szét a lábad? Nincs arra valami védő? Még a szimszonra is tettek 😅
szilvásváradi parkőr csóválta a fejét? 😅
azért, ha felkelnének a medvék a téli álmukból ti is gyorsabbak lennétek 😅
(meghajlós)
meg a kínaiak ruhát készítenek belőle majd hozzák ide vissza a pepkóba, teszkóba 😅
van még olyan palack?
nekem ritkán volt szopás, kurva ügyes voltam 😁
amikor tele van az ember adrenalinnal nekimegy bárminek
endúrózáskor meg igazándiból az a lénye hogy húzni kell a gázt
kis baj kis gáz nagy baj nagy gáz, kb ennyi a lényege
Sztem ti úgy vagytok ezzel, mint a viccben a vadász a medvével... 😅 (vadász, vadász, te szopni jársz ide?)