Ez kimondottan hús szeletelő kés, japppppán acél😅 és tényleg qrva jól viszi a nyershúst, nem tapad, siklik
..de ha az asszonynak kell egy kés az ebéd felszeléséhez, na, na, na, melyiket veszi elő? Hát a legélesebbet 🤣
https://ferfiakjatekboltja.hu/...
Én ilyet vettem az asszonynak, mert mindig panaszkodott, hogy életlenek a kései...ez vitte, mint a penge... de miután 2x felszelte vele az egybesült húst a porcelán tálon, ez is csak olyan lett, mint a többi 😠 Szinte még most is hallom, ahogy a japán pengeél sívít kínjában a porcelánon 😁
amúgy a dick se egy harcigép kés
a ganzo bicska sokkal keményebb és éltartóbb
de a dick simán fenhető a 3 lépcsős húzogatós élezőn nem kell a kővel baszakodni mindig
persze nem borotva él de ahol nő is használ kést nem szabad borotvára élezni
jó bicskáért minek rendelgetni?
A múltkor betonozgatok és ehhez vagyok felöltözve szaros ruhába. Megáll egy autó kiszáll belőle egy öltönyös cigány(kezeit széttáró)
Tapasztalatból arra gondolnék vagy bírósági tárgyalásra megy vagy onnan jött(kezeit széttáró) De nem(meglepődős) Mondta, hogy menne haza romániába de nincs pénze üzemanyagra(kezeit széttáró) Van nála vadonatúj konyhai késkészlet még bele is volt gyárilag írva, hogy 59.9 euró 😅 Azt mondja ezt ár alatt eladná nekem 15 ezerért. (gondolkodós) nagyon szép ki készlet volt kis kés nagy kés, még pizzaszeletelő is volt benne egy 5-ös szettről beszélünk(kezeit széttáró) Mondom tesó nekem nem kell ilyen rengeteg késem van. Aztán csak erősködött, hogy akkor 10-éert odaadná.(kezeit széttáró) Eskü én nem is alkudtam csak mondtam, hogy nem kell 😅 Aztán mikor 5000 forintnál jártunk mondom magamba ezres darabja 15-ről 5 ezerig lealkudta saját magának a cigány ennyiért már csak megveszem. És fasza fadobozba 4 qrvajó késről beszélünk egyébként a mai napig használjuk a háztartásba jobb mint bármelyik amit eddig vettünk sok pénzért 😅 Szomszédom mondja kint szoktak ezek lenni a vásárba ott is mindig az a duma, hogy kell a pénz benzinre. Lehet megkeresem veszek még tőle egy készletet mert annyira jó(kezeit széttáró)
sok éve a bicskákat néztük hogy a full kínai ganzo bicskák az alin 5 ezer ingyen postával itthon meg 12ezer+ posta
és teljesen ugyanaz
ellenben egy 80 ezres spyderco bicska ami az alin 5 ezer az közel sem ugyanaz se minőségben de még formában se sikerült lemásolni teljesen, és még a ganzo minőséget se hozza
amúgy a ganzo simán hozza az elvárt minőséget, az itthoni 10x drágább kézműves bicskák nyomába se érnek
Ha utána jársz, és megnézed, hogy ugyanazt a terméket honnan legolcsóbb megvenni, akkor semmi gond... az általános kínálattal van baj, sokkal gagyibb cuccok vannak a temun.... de pl. csempe emelő tapadó korongot valami 4000-ért vettem, ami itthon 10 fölött van, persze ugyanaz 😁
Ezt mindenki ismeri, aki a számítástechnikában és a wordben eljutott odáig, hogy a sor végén nem rak entert, mikor ír valamit 🤣
Te nyilván nem tartozol ezek közé 😂
Egyébként van még az alibaba is, fura módon azt alig ismerik, pedig az volt a legelső... az lehet az oka, hogy akkor még kevesebb buzinál volt internet bekötve 😁 ott minimum order van, de vehetsz akár 100 darabos tételt is, és akkor még az aliexpressz-hez képest is harmad ár.
Ezzel most megleptetek, hogy van, aki még nem rendelt az aliról... és én azt hittem, hogy én vagyok a nyugger, aki le van maradva informatikából 😁
Egyébként kína e szempontból is változik, régen az ali volt a gagyi, most ezt a funkciót átvette a temu... azzal le is állok, mert ami onnan jött eddig, harmada szemét volt. Igaz, legalább olcsó szemét 😅
Temun átbasznak a képekkel meg a leírásokkal, aztán mikor jön a cucc, van döbi 😬 az ali az WYSIWYG.
Eddig vegyes,jobbara azt kapom ami elvarható,minden megjott,volt ket carplay rendelésem ahol viszont masik keszulék erkezett mint amit rendeltem,mindkettő muködik,teszi a dolgat,de na.Az aliexpressz vevőszolgalat jol muködik.
azért kíváncsi lennék ez a pecó mennyiből állna a telken(gondolkodós) Ha ezt itthoni árakon kellene előállítani 10 nem biztos, hogy takarná(gondolkodós)
A háznál az ár nem tartalmazza a szállítást, csomagolást meg egy csomó dolgot, csak deposit (foglaló). Ott a termékleírásban.
A generátor alatt meg írják páran, hogy egy szem csavarhúzót kaptak. Az ilyen kamu eladók mennek a levesbe, ha jelentik őket.
De nyilván ordít, hogy kamu.
..de ha az asszonynak kell egy kés az ebéd felszeléséhez, na, na, na, melyiket veszi elő? Hát a legélesebbet 🤣