én most kíváncsiságból ránéztem erre az alira sose böngésztem ott de komplett 4 szobás ház 2,6 milláért, egy komolyabbnak tűnő aggregátor 630 ft-ért nekem gyanúra ad okot(gondolkodós)
Én sokmindent veszek onnan kerti eszközöktől a szerelési segédanyagokon, szerszámokon át a multiméterig.
Kártyával fizetek vagy 6 éve, nem volt még gond, vitás esetben egy hét volt kb. a max, amíg vártam a visszatérítésre.
elmúlt kb10 évben 1 cucc elveszett 1 cucc törötten érkezett haverral ketten szerintem 500 tétel felett rendeltünk onnan
4.5-ös értékelés felett nem szokott hiba lenni, inkább legyen párszáz forinttal több ha van 4,8as eladó
vannak csomagkövetéses posta lehetőség is, nekem a 400 forintos késhez is jött kb 10 értesítés merre jár
Temut is ezek a nyomorékok hozzák de az nem fizetős aztán bebasszák az udvarra. Volt hogy egy hét után a hó alól lett meg. De ez most fizetős meg céges meg még sürgősnis volt mert már amugy is két hete megrendeltem a még szarabb emagról, de csak azért mert minden webbolt szerint van ternékük de megrendeléskor derül ki mégsincs aztán vagy ők is rendelnek amint beérkezik előre a pénz vagy simán törlik a megrendelést
Szerencsere a nagyobb meretu aliexpresszes csomagok az expressone-al jonnek,a kisebb levelmeretuek a királyival,azok nem követhetoek es kurvalassuak,az elöbbiek meg faszan gyorsak.
Nagyon kivancsi vagyok hogy nem lottem e mellé a legutobbival.😀
csak felénk etetik őket mázsaszám kukoricával és semmitérő gizda húsa van, kb mint a tápos házi disznók
vannak direkt vadaknak kukorica táblák amit kint hagynak , meg év közben is szórják nekik utánfutószámra
aztán kibasszák a vadkamerát és nézik mikor van ott a disznó
Kártyával fizetek vagy 6 éve, nem volt még gond, vitás esetben egy hét volt kb. a max, amíg vártam a visszatérítésre.
sok esetben az olcsó nem vámos, aztán fizethetsz itthon is, kapásjelzővel beszoptuk már ezt
aliról meg párszázért is eljön, igaz legtöbb esetben lassabban
4.5-ös értékelés felett nem szokott hiba lenni, inkább legyen párszáz forinttal több ha van 4,8as eladó
vannak csomagkövetéses posta lehetőség is, nekem a 400 forintos késhez is jött kb 10 értesítés merre jár
Nagyon kivancsi vagyok hogy nem lottem e mellé a legutobbival.😀
vannak direkt vadaknak kukorica táblák amit kint hagynak , meg év közben is szórják nekik utánfutószámra
aztán kibasszák a vadkamerát és nézik mikor van ott a disznó