Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt avia motoros robur ami néha 140-et is ment óra szerint. 😎
A H1-es ZXR-em 280km/H val ment óra szerint ! 😉
🤣
297-et.
Aki nem tud románul, arra nem vonatkozik... szőröstalpúak írják ki magyarul - ha már a mi földünk - vagy legalább englisül 😁
Nem tudom, miféle diófa az, de ha Schottky, azon nem esik lófax se...
Ha ezt kérdezned kell, akkor te 🤣
Ó hee! Az a dézsaba az egyik cimbi, én sokkal karcsúbb vagyok. A cigit meg nem tudom, mert nem cigizek 25 éve, max ha reszeg vagyok és megkínál vele valaki 😎
Károly nem biztos, hogy boldog.
volt olyan időszak is amikor négyszer ennyi határőr 😅
nem is mondtad, hogy te is szemüveges vagy(gondolkodós) Meleg a víz?
cigit ott mennyiért adják a románok?
köszi 😆 igazán tájékozott vagy én pont ebbe a rétegbe tartozok csak még ezt így sose így mondták rám 😆
Tavaly a mi megyénkben volt olyan, hogy egyszerre 44 vizsgabiztos volt felfüggesztve. Remegnek mindenen,ezert muszály a kisebb ellenállás felé mozdulni.
Itt nincs időpont sorállás van, a tulaj együtt jár vadászni a közlekedési hatóság vezetőjével, aztán mindig előtt ekéthéttel tudják mikor kell rendnek lenni. Egy időben nagyon sok felfüggesztett vizsgabiztosuk volt:)
A másik hely ahová hordom a lomokat idő pontos, de ott is ismerős mindenki aztán ott meg beszúrnak ha szólok akár aznapra is valahová ugyhogy één sose kérek. De ott lényegesen kevesebben vannak - meg ott kevesebb a lazaság de rendben vannak a járműveim ugyhogy nekem mindegy.
felénk teljes káosz van
nekem is van ismerős hajdanán együtt jártunk rally szerelni
de annyit szopatták hogy már nincs szar kocsi
ilyen 600+ ezres bírságokat osztogatnak meg 30 napos felfüggesztéseket
Ja-ja. Hívtam én is most hogy a motor szóba került, mert jövő hónap elején vinni kéne aztán mondtam hogy majd számítson rám és beszéljünk meg egy napot mert nem akarok ott ácsingózni. Aztán megoldja, meg azzal kezdte volt már az ismerősöm minden oké :)
Szóba is jöttél most hogy elköszöntünk.
Minden laza pipa, tolom hazafele. 👍️
sógorom sógora :)) de én ritkán viszem hozzájuk a dolgaim, majd most muszáj lesz a motorokat mert ahová hordom ott elment az A kategóriás biztos cimbora és nincs másik. Meg majd az emelőgépet is ide kell hoznom mert az meg nem fér be a másik helyre.
zsír a hely, sose unjuk meg
ako jó
pont p karcsi az emberem nekem is 😂
De ha még nem késő tudok szólni neki
a jád völgye nekem nagyon tetszett
dragan most nem tudom meddig lehet,általában tavasszal nem látványos mert teli van
pádis felöl robogóval ki eddig jutottunk pár éve
a guruló kövesen nem mertem már nekiengedni mert tüzforró volt mindene a robogónak, a hajtás is
Itt nagyon könnyen boldogulni:)) Ha elakadsz keresd Kareszt, hivatkozhatsz rám.