Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem volt egy 51-es számom amit hívott a modem, és csak a telefon költség volt, bár amúgy is a telefon költség volt a több
munkatársam bátyja ilyen helyen dolgozott aztán meg lett oldva
éjfél után csak 50 fillér volt percenként az nem volt vészes akkoriban sem
információ meg tudás lehet volt rajta, de kibaszott kevés, szerintem a pucér nős képek már akkor jóval több adatot elfoglaltak
98-ban állandó bérelt vonalas internetem volt... akkor volt a legjobb internetezni, nem volt tele a net szeméttel, csak információval és tudással.
kis fatornyos falunkban az első 20 között kötötték be az adsl netet, ha jól emlékszem az 5. voltam aki igényelte, annó úgy kellett kérni és ha lett 20 ember akkor megcsinálták
asszony unokatesója ott dolgozott és az intézte az egészet mert amúgy még várhattunk volna rá éveket
még telefon oszlop se volt az utcánkban annyi amin jött volna a vezeték
szóval azért eléggé úttörő munkát végeztem azért hogy legyen net, legfőképp hogy egy csomó embert buzdítottam az igénylésre
előtte csak csipogós net volt meg isdn aranyárban de az se mindenhol
Igazad lehet, mi is itt vagyunk és neked is fussa rá. 😒
túl olcsó lett a net és az alja nép is meg tudja fizetni
ha 50 ezer lenne havonta rengeteg hülye nem lógna a neten........
ezt még a gazdaság is keményen megszívná

amúgy a 90es évek vége még elég fos volt a csipogós modemekkel, 5 percig tartott mire egy marson készített fotót leszedtem
én azért nem sírom vissza mert nincs mit(kezeit széttáró) Én még mindig a 90-es évek vége szerint élem az életem 🤣
Én nagyon visszasírom a kilencvenes évek végét, amikor még kevés embernél volt net... valahogy minden normálisabb volt 🤔
meg azt is, hogy not cool az étterem 😅
Ebből sokat , főleg az álltalános iskolai hiányosságokat ! 🤫
Amikor mentek étterembe kajálni mindig olvassátok el a gógl értékeléseket előtte nagyon hasznos információkat lehet megtudni(meghajlós)
Azt jól teszed 😁
egyébként először az egyik végét kell föltenni, aztán a másikat, úgy nem 150 kiló, de emlékszem, hogy kurva nehéz volt 🤣
szerintem hülyék hozzá.(gondolkodós) Műszakira meg leveszi. Ha én most motoroznék tuti olyan csövet keresnék amin csak halkan duruzsol 😅 3 óra motorozás után órákig tudott zúgni a fülem(fejét fogó) Szerintem már rég süket lennék mint 1 vasutas ha még motoroznék 😅
heggesztővel tutibb 😅
150 kilót egyedül? Akkor óvatosabban pofázok 😅
Valami igen ócska mhsz-es ezerkecskén tanultamam,az az erzsebetparki egyenesben alig birt felmaszni 50-el.🤣
Az ujabbakon nepszeru, igen. De pl. a Versys/ER6 vagy a CB500X 180 fokos, ellentetes holtponton vannak a dugattyuk.
A 750-es Transalp, az MT07, a 800-as Vstrom meg 270 fokos. Azoknak olyan a hangja, mint a 90 fokos V2-nek.
Tényleg, bmw kifelejtettem a 360 fokból. A motorokon asszem 270 fok az elszögelés többnyire
A BMW boxernek kispok hangja van (360 fokos).
Sot, a klasszik Triumph is :)
Én mégnagyobban, mert 1200es ladával. Csak 2000ben kiütötték a 2107-est alolam aztán gyorsba vettem átmeneti közlekedésre 40-ért egy pókot két év műszakival.
Warti volt,nagyban kezdtem.🤣
Áh, nem hiszem:) ha egymás mellet meghallgatod biztos hogy nem hasonlit:) volt kispolskim.
Szotyi versysének esku kispók hangja vót. 😄
Szerencsére nem is vágyik rá, meg ezt most hosszabb távra tervezi. De sztem is elég lesz egy darabig, jönnie kell sokat velem hogy nagyobbra engedjem.
Hát ja. De a mostani se jobb. Bár igen sok mulik az elszögelésen, pl a kispolskin lévő egy motoron sincs:)
A gyereknek meg egy ezresgixxert kell venni. 😆