Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haveromnak kéne és nekem egy darab belőle ezért kérdeztem.
Tényleg kéne vagy csak szívatsz? kb. 3 m, áthidaló volt a régi garázsban, de 25 éve csak itt kerülgetem, nem veszi át a méh, hogy rohadnának meg azok is 🤔
Menetrögzítő kamera, megvan a gyári helye, be is van kábelezve, és ez odavaló, csak a buzi libsi európai piacon néhol be van tiltva, ezért nincs alapból benne.
ingyen kommendálná már van neki vagy másfél méter emlékeim szerint csak a vastelepen már nem lehet leadni(gondolkodós)
Aki nagyjából látott már olyat, mondja már meg mi a különbség, probléma bármi ezekkel a ebayos sport dobokkal, Gyerek motorjára kéne vmi a gyári helyett, de nyilván nem veszek rá egy akra rendszert, végszükség esetnék egy raptor vagy hasonló. De mivel a hondára én is csináltattam békésen, ott is kész palástra rárakták a két végét, perforált cső meg szigetelő anyag aztán ennyi. Ebben a nézetben ezek a negyvenezres bármilyen matricás végek pont ugyanennyiből állnak. Jó, tudom E jel nincs. Vizsgára leveszem. Vagy graviroztatok rá aprópénzért.
hát az meg fog tartani a hétvégén akár melyik módszereddel is kezdesz hozzá 😅
Úgy is szar időt mond hétvégére hajra(meghajlós)
elég gyorsan beszart rajta valami(gondolkodós) Még a kínai dácsiánál is gyorsabban(gondolkodós)
garanciát nem adtak rá, vagy átmentél a garancia vonalon amikor kigurultál vele a szalonból? 😅
ezek még szakadékba se mentek annyit. Ha kijött belőle a 240 az már egy jó példány volt(gondolkodós)
na ebben az esetben vevő leszek rá(gondolkodós) De ha csak 296-ot tud akkor csak átírtuk a nevemre pénz nincs 😅
Mennyiért adod?
Mi ez? Na meg már kellett és nem jó rá a gar? 😁
Csak sikerült lezuhanni valami oromról? 😁
Ini, el lehet vágni egy 48-as sínt? Érdemes 125-ös flex-el nekiállni? Mert más nincs...esetleg kézi vasfűrész 😅
a koreai is ilyen, sokkal olcsóbb kintről rendelni mint itthon megvenni
csak figyelni kell ne pakolj sok mindent a csomagba ne kelljen vámolni
egyik márkatárs adagolót meg porlasztókat vett jóval fél ár alatt kintről, áfa+vám után már kb 3/4 ár lett
én tuti egyesével rendeltem volna a porlasztókat akkor nincs áfa, csak a nagynyomásúra lett volna plusz fizetés
Melyik kocsi megy egyesben kilencvenet?? ----- A céges 🤣
Na ezért jó a kínai autó... aliexpresszről lehet hozzá gyári alkatrészt venni 🤣
Ez igen fasza 600 as.😆
Igen😅 minél gyorsabban
Jaaa, azt hittem valami számmisztika 😁
Mer pipinek csak egyenesben a nyélgáz (elsősorban autópályák) releváns ha motorozásról lenne szó, de ettől meg már halálfélelme lett.
Miért?
nekem az 50-es robogó megy 200 felett többször volt tesztelve
😅
Elhiszem. Én tudom (sejtem) mire és miért ennyit irt a Zoltánunk. 😉
Scania amit Fehérváron csináltak , és csippeltek 160+át ment GPS -szeront ! Egy 620-as ! 😉