Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek a kethengeresek inkabb kispolszki hangot adnak ki.
En elvagyok a gyari hanggal.
Nem néznek semmit, max az E jelet. De nem ordító vacak kell hanme egy elfogadható mert a mostani katalizátoros vackok csak szuszognak
A yard nem harap a kamucsovekre?
Mondjuk nekem megfajdula a fejem akkoris ha masnak a repedfazekat kellene hallgatnom egesznap.Nem meg ha az enyem lenne.
Köszöntem
https://www.aliexpress.com/ite...

Az előző adaptercső linket elkottáztam, itt a helyes
Igazából nem nagyon. Az átmérők stimmeljenek.

Ezekről pl. jókat írnak a kuncsaftok. Alant a képeken pont 500X van.
Összekötő (10 500 Ft ingyen postával):

"Leo vince" dob többféle kivitelben, full hagyományos is van 17 alatt. 51mm-es,ugyanolyan rugós csatlakozású, mint az adapter cső.

Most nyilván ez egy összeállítás a sok közül. De ennyiért elég jó csomag.
Nem 🤣 max az arcuk 😂 ugyhogy jó a gagyi :)
Ezen még nem ment vonat, ezt előbb ellopták 🤣
a lányoknak semmi sem lesz nagyobb egy akra vagy yoshimura rendszertől?
mert ha igen csakis eredetit kell venni
Bakker, akkor ezért volt ilyen kurva nehéz rákenni...
Van amire esetleg figyelni kellene? De ha van ötleted meghallagatom.
Aakkor nem lesz nehéz találni, jól van.
CB500X. Igazából nem sok mindent látok használtba. Összekötő cső is kellene, de az tizenpárezerért az ebay kinál, de végel együtt is negyvenpárezerért.
A tömés nem akadály én is azt néztem, mert lefurom a szegecset aztán vissza. Killer sztem már van vagy kettő, mert a a vfr mastek dobjába kellett volna de hiába irogattam embernek csak nem küldte, aztán próbálkoztam hátha stimmel a méret, de nem.
nem kell urizálni, a körömlakk is megteszi 😁
Nem is tudtam, hogy kamerával lehet menetet rögzíteni én eddig Loctite-l csináltam... 😂
Milyen motorra kellene amugy?
Rengeteg fele van, Arrow-tol a Yoshimuran at az Akrapovic-ig mindenfele logoval. Tele van vele az ebay es az aliexpress.

Ki nem nyitottam, de a mely hang velemenyes. A perforalt betetcso korul nem hiszem, hogy van gyapot. Ugyanakkor mivel csak siman szegecselve van, gondolom utolag lehetne pakolni bele, de a beszerelheto dB killer is olcso hozzajuk.
ha sokat használták akkor kevesebb, mert kopik, ami ívben volt annak a belső fele meg egész jól kopik, szóval lehet nem is 48kg csak 45 😀
Nem teljesitmény növelés a cél, igazából tényleg csak egy kissé mélyebb barátságosan nagyobb hang meg persze a klasszikusabb kinézet a gnóm forma helyett. Karbon nem annyira, inkább valami matt fém külső.
140-150 kg lehet. De idővel növekedett a súlya, mert mikor építettem a garázst egyedül raktam fel a fal tetejére, most meg az udvarban is alig bírom arrébb húzni 🤣
Az.
Alapvetoen nem rosszabb, mint barmilyen kozepszar kisipari. A popszegecseles minosege lehet ergya, de ha van szerszam, a kilazult szegecset lehet cserelni. A karbonnak latszo termeszetesen nem az, az eredetiekkel ellentetben leginkabb a zaj no, a teljesitmeny nem igazan, elvegre ezek inkabb akusztikai/optikai tuningok. Senki nem matekozott dynamometeres tesztek kozott :)

Roviden: lattam mar ilyet, annyit er, amennyi az ara, de amire altalaban veszik, arra megfelel.
szerintem boldogan neked adja ingyen évek óta küzd vele 😅 Másfél méterre emlékeztem. 3méter sín milyen nehéz lehet? Gyerek koromban kécskén faternak is volt egy 30-40 cm-is darab üllőnek használta már az rohadt nehéznek tűnt mondjuk akkor még csak 10 éves voltam 😅
vasúti sín? 48kg/m?
simán viszi bármi elég lágy anyag
Beleteszem a vas szerkezet beton alapjába, 150 kiló, legalább nem viszi el a szél a napelemeimet 😁