A yard nem harap a kamucsovekre?
Mondjuk nekem megfajdula a fejem akkoris ha masnak a repedfazekat kellene hallgatnom egesznap.Nem meg ha az enyem lenne.
Ezekről pl. jókat írnak a kuncsaftok. Alant a képeken pont 500X van.
Összekötő (10 500 Ft ingyen postával): https://www.aliexpress.com/ite...
"Leo vince" dob többféle kivitelben, full hagyományos is van 17 alatt. 51mm-es,ugyanolyan rugós csatlakozású, mint az adapter cső. https://www.aliexpress.com/ite...
Most nyilván ez egy összeállítás a sok közül. De ennyiért elég jó csomag.
CB500X. Igazából nem sok mindent látok használtba. Összekötő cső is kellene, de az tizenpárezerért az ebay kinál, de végel együtt is negyvenpárezerért.
A tömés nem akadály én is azt néztem, mert lefurom a szegecset aztán vissza. Killer sztem már van vagy kettő, mert a a vfr mastek dobjába kellett volna de hiába irogattam embernek csak nem küldte, aztán próbálkoztam hátha stimmel a méret, de nem.
Rengeteg fele van, Arrow-tol a Yoshimuran at az Akrapovic-ig mindenfele logoval. Tele van vele az ebay es az aliexpress.
Ki nem nyitottam, de a mely hang velemenyes. A perforalt betetcso korul nem hiszem, hogy van gyapot. Ugyanakkor mivel csak siman szegecselve van, gondolom utolag lehetne pakolni bele, de a beszerelheto dB killer is olcso hozzajuk.
Nem teljesitmény növelés a cél, igazából tényleg csak egy kissé mélyebb barátságosan nagyobb hang meg persze a klasszikusabb kinézet a gnóm forma helyett. Karbon nem annyira, inkább valami matt fém külső.
140-150 kg lehet. De idővel növekedett a súlya, mert mikor építettem a garázst egyedül raktam fel a fal tetejére, most meg az udvarban is alig bírom arrébb húzni 🤣
Alapvetoen nem rosszabb, mint barmilyen kozepszar kisipari. A popszegecseles minosege lehet ergya, de ha van szerszam, a kilazult szegecset lehet cserelni. A karbonnak latszo termeszetesen nem az, az eredetiekkel ellentetben leginkabb a zaj no, a teljesitmeny nem igazan, elvegre ezek inkabb akusztikai/optikai tuningok. Senki nem matekozott dynamometeres tesztek kozott :)
Roviden: lattam mar ilyet, annyit er, amennyi az ara, de amire altalaban veszik, arra megfelel.
szerintem boldogan neked adja ingyen évek óta küzd vele 😅 Másfél méterre emlékeztem. 3méter sín milyen nehéz lehet? Gyerek koromban kécskén faternak is volt egy 30-40 cm-is darab üllőnek használta már az rohadt nehéznek tűnt mondjuk akkor még csak 10 éves voltam 😅
En elvagyok a gyari hanggal.