Ahol mi hajtunk, ott minden le van vajazva, az ilyen tábla csak tájékoztatásul van kitéve. Mostanság csak akkor zavartak meg, ahol athajtottunk egy nemzeti parkon, de lemaradtak a sracok.
nálunk időpontos a vizsga nem kell korán kelni
román buli meg nem meló
nem baszakodnak a románok a hegyen?
utoljára amikor voltunk csomó helyen voltak ilyen táblák
Ma 4kor keltem, hogy vizsgara vigyem ezt a szerelvény, így is beelőztek páran. Holnap is 4kor kelek, hogy kimenjek romanba a haverokkal veretni a hegybe. Plebs vagyok én is.. 🤭
Jobb helyeken a főnök kel fel és jelenik meg előbb a munkahelyen, hogy példát mutasson a népnek. Tudom, az előző mondatban több értelmezhetetlen kifejezés is akadt. 😏
24 majusa ota az tortent hogy lejart a muszakija.
De addig is ingazas,az volt,kb 1500km,ilyen 20-30-50 km naponta.Nyuggerelet,ha lesz idom jovo heten lesz ra muszaki.Ha atmegy a fektarcsakkal.
majd utánanézek elméletileg se9k van és a szerződésben is 9 kw vagyok szerződve. Csak papírokat kell előkeresnem hozzá ez meg gyorsban megvolt még a mailon(kezeit széttáró)
Ott már van aki este ott hagyja az utóját hogy sorba álljon.
De legközelebb szólj, van ismerős és meg lehet oldani.
román buli meg nem meló
nem baszakodnak a románok a hegyen?
utoljára amikor voltunk csomó helyen voltak ilyen táblák
Plebejus-a tarsadalomban alacsonyan elö reteg, szegenyek, ostobak, primitivek, eppen tengödö nepseg. Asszem regi romai kifejezesböl szarmazik.
Patrizius az ellenkezö gazdag reteg
nekem a 6 se sikerült
hogy tud a plebs ilyen korán felkelni nap mint nap?
Szerintem a villákat fáslizd be vastagon hátha akkor nem görbülnek nagyon 😅
De addig is ingazas,az volt,kb 1500km,ilyen 20-30-50 km naponta.Nyuggerelet,ha lesz idom jovo heten lesz ra muszaki.Ha atmegy a fektarcsakkal.