Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az egyik hely, ahol naggyaból boldogulok, de van még alternatíva. A megyénk elég tré, sok a túlokos.
Az, majd onnan a rekiceli vízesés, fehér sziklák , vlegyasza, le a daganhoz, tovább a jád völgyébe, a bulz kő alatt van a haszienda, ahol héderelünk
Ott nincs időpont, viszont mindennek adank műszakit ami még gurul.
És hozzánk hozod?
Ott már van aki este ott hagyja az utóját hogy sorba álljon.
De legközelebb szólj, van ismerős és meg lehet oldani.
tolvaj kő?
Ahol mi hajtunk, ott minden le van vajazva, az ilyen tábla csak tájékoztatásul van kitéve. Mostanság csak akkor zavartak meg, ahol athajtottunk egy nemzeti parkon, de lemaradtak a sracok.
nálunk időpontos a vizsga nem kell korán kelni
román buli meg nem meló
nem baszakodnak a románok a hegyen?
utoljára amikor voltunk csomó helyen voltak ilyen táblák
Ma 4kor keltem, hogy vizsgara vigyem ezt a szerelvény, így is beelőztek páran. Holnap is 4kor kelek, hogy kimenjek romanba a haverokkal veretni a hegybe. Plebs vagyok én is.. 🤭
plebs ?
Plebejus-a tarsadalomban alacsonyan elö reteg, szegenyek, ostobak, primitivek, eppen tengödö nepseg. Asszem regi romai kifejezesböl szarmazik.
Patrizius az ellenkezö gazdag reteg
Google fordító nem ismeri fel a nyelvet 🤣
Ne görcsölj azon a veszteségen. A drótokon több elmelegszik.
mi az a plebs?
mennyit megy a 600 as végre?
főnök itt kujtorgott már 4 felé
nekem a 6 se sikerült
Jobb helyeken a főnök kel fel és jelenik meg előbb a munkahelyen, hogy példát mutasson a népnek. Tudom, az előző mondatban több értelmezhetetlen kifejezés is akadt. 😏
de korán van....
hogy tud a plebs ilyen korán felkelni nap mint nap?
Az a tervem hogy te adsz erte jo sok penzt,es mehetsz autopalyara vele.
akkor a következő musztáng találkozóig van még egy szűk hónapod 😅
Szerintem a villákat fáslizd be vastagon hátha akkor nem görbülnek nagyon 😅
Az 22 aprilis 11 volt,aztan 23 aprilis vizsga,most ujra.
mondjuk elébe kerül egy musztáng 😅
Mer akkor se tudtad levizsgáztatni a mustang project okán
24 majusa ota az tortent hogy lejart a muszakija.
De addig is ingazas,az volt,kb 1500km,ilyen 20-30-50 km naponta.Nyuggerelet,ha lesz idom jovo heten lesz ra muszaki.Ha atmegy a fektarcsakkal.
majd utánanézek elméletileg se9k van és a szerződésben is 9 kw vagyok szerződve. Csak papírokat kell előkeresnem hozzá ez meg gyorsban megvolt még a mailon(kezeit széttáró)
Minden tavasszal elinditod. Aztán mindig történik valami