lehet, az jobban beadná most, a hiuzokat már viszik egerszegről az ukiknak, de sztem még hamarjában az öngyilkos drónra kellene ráálni a dodzsem helyett, az most a szovjet részeken nagyon hasít
az mitől fóbia, hogy nem csípem a szlávokat? biztatom mindkettőt, hogy bátran írtsák ki egymást.
Jól vagy amúgy? olvasom hogy tömegesen rosszul lettek nálatok, aszt még mondod, hogy lefertőz minket az akkugyár
nekem most lett a terepjátó olcsósítva 76 ezer helyett 44 lesz a másik biztosítónál, azért jó köcsög volt a biztosító 58 ról meg akarta emelni 76 ezerre, beszopott mert egyből váltottam, ha csak 5 ezerrel emeli szerintem meg se néztem volna....
a robogón meg 900ft nyertem, ami nem nagy összeg de majd 20% ami azért jelentős, bár ezt nem szoktam nézegetni mert párszáz forintot leszarok, de ha már a netrisken voltam megnéztem azt is
Amióta van bizti azóta ügynöknél kötjük, párszor neten tettem, de hiába a nagy netes biztioldalak annál jobbat talál az ügynök legalábbis többnyire, 1-el rosszul jártunk, de akiknél most bohóckodunk azok jók, épp most váltottuk a 2 autó kötelezőjét és az egyik cascoját és úgy fest jól jártunk na meg nem én szórakozok vele főleg mert egy csomó olyan dolog eszembe sem jut amit ők alapból beállítanak.
Nomeg ha lesz fölös penzem kiprobalom a Plus Daltont.
Hatha atvaltok turistaba.
Maceras a ket zipzar,de evvel van esoembran,amit be lehet baszni hatso zsebbe,meg termo beles,meg nagy level 2 gerinc es mellkas protektor,es kurvanagy szellozok,a tiger 660 on nem volt szel,ez negativum,a 800 meg ugyanaz.
Jól vagy amúgy? olvasom hogy tömegesen rosszul lettek nálatok, aszt még mondod, hogy lefertőz minket az akkugyár
a robogón meg 900ft nyertem, ami nem nagy összeg de majd 20% ami azért jelentős, bár ezt nem szoktam nézegetni mert párszáz forintot leszarok, de ha már a netrisken voltam megnéztem azt is
elméletileg
de
a robogóra megküldték már a 4.22.-től induló új biztosítás csekkét
a bicikliseket se szeretik arrafelé
volt részem benne, annyira nem jött be
Egyenlore tankhekkeles,gumicsere,vizsga.
Hatha atvaltok turistaba.
Maceras a ket zipzar,de evvel van esoembran,amit be lehet baszni hatso zsebbe,meg termo beles,meg nagy level 2 gerinc es mellkas protektor,es kurvanagy szellozok,a tiger 660 on nem volt szel,ez negativum,a 800 meg ugyanaz.