nekem sötétszürke munkavédelmi szemüvegem volt, annak lapos vékony a szára nem nyomta a fejem a bukóban
egy rongy tokban benne volt a zsebben aztán ha kellett 3 másodperc alatt betoltam a szemem elé, ha nem kellett ugyanennyi volt kivenni, az még menet közben is ment
románba többnyire reggel mentünk szembe sütött a nap, este jöttünk akkor is szembe sütött a nap
aztán tök olcsó volt a szemüveg ha sérült akkor nem volt nagy fájdalom kukába dobni
ennek az őse volt, kényelmes és alig torzított: https://evohomeshop.hu/honeywe...
Olyan plexiben volt,nem sokat ert.
Marad a keves kompromisszum,sima szemuveg,viztiszta plexi,kis suly,kisebb sisak kulso meret,semmi extra.
Csak a kinai carplay kurvigerrel.
Ez utobbi ketto tesztelve tavaszra,mert a proba fontos.🤣
Vegulis a szaruhartyat meghamoztak mint egy krumplit,majd lezerrel megsutottek,es a hamozott reszt visszaraktak.🤔
De igy se zavar,sotetben viszont szarabbul latok,es az eles valtasok,erdoben feny/arnyek egy napszemuvegben joval zavarobb.
Megaz hogy emiatt akar tizmasodpercenkent a sisakon matatni kell.
Siman ertelmezheto,sot vettem is olyan sisakot,csak felesleges buziskodasnak tartom.
Vegulis az emberiseg eljutott a vilag minden pontjara nspszemuveg nelkul. 🤣
Attól hogy bekeszerelmesedtél, egy fokkal se lesz jobb motor.
De hátha megérted: kb annyi mint a napszemüveges bukó....neked értelmezhetetlen, másnak fontos. Cipőt se fog olyat venni.mindenki amiben nem töröd ki a bokád.
Mer ven hazsartos rozmar vagy,ha nekem megy napi 5-600km nem olyan kenyelmetlen,Melyik tiger?
A 800 as nem vesz 220 kilo korul van,a regi ezerkettes nehez,de nem is vennek olyat mert magas,az uj meg fogyott vagy 40 kilot.
Van aranysarga es kek is.🤣
Minimum 4 eve nem basztam magam foldhoz,az se a gumi miatt,a mitas meg nem 10-20e hanem 40-45.
Es siman tudja az angel szintjet,ami mar a road 2 mellett se volt egy uj fejlesztes.
19 ota szinte minden turam inkabb uszodalatogatas volt mint rekkeno hoseg.Mirol beszelsz?🤣
Vizkoves a hatam annyi locspocsban megyek.🤣
Arról nem beszélve hogy a pro motorod nekem kibaszott kényelmetlen a tiger meg aztán tényleg egy bálna. Szóval nem veszek egyen szürke háromhengerest mer arra jo a mitas 😀
Nekem meg a tapasztalgatás a drága. Pláne ha pont emiatt baszom a földhöz mert az előző itt még tapadt......annyi pénzem csak lesz hogy azt a plusz 10-20 ezret kifizessem, nagyon drága gumikat én se veszek.
A zzr elmegy három szezont is mostanság egy garniturával a multistrada meg egy vagy másfél garniturát fogyaszt egy szezonon.
Az angel st se horror meg a pirelli scorpion se. Viszont én nem csak két hosszu hétvégével számolok és ha esik akkor is elindulok.
Mert en vagyok a legokosabb,🤣
De kiafenet erdekel ki mit tesz fel a tankjara?
Viszont proba nelkul.....sajat tapasztalat nelkul,max annyi hogy nekem draga.
egy rongy tokban benne volt a zsebben aztán ha kellett 3 másodperc alatt betoltam a szemem elé, ha nem kellett ugyanennyi volt kivenni, az még menet közben is ment
románba többnyire reggel mentünk szembe sütött a nap, este jöttünk akkor is szembe sütött a nap
aztán tök olcsó volt a szemüveg ha sérült akkor nem volt nagy fájdalom kukába dobni
ennek az őse volt, kényelmes és alig torzított: https://evohomeshop.hu/honeywe...