az már meg van meg hát fél áras volt 😅
Meg ha nem lesz szerencsém előbb- utóbb kidöglik az egész mert,hogy kezd sárga lenni a tuják az utóbbi években pusztulnak(szemeit körbeforgató)
ugye nekem 9 kw-ig van a szerződésem mert akkor az inverter. Attól többet nem lehet. most számolgatom 18*370 6660 Akkor nekem eddig 6,66 van a 9-ből? Jól gondolom?
Ez volt nekem. Közben nézem hogy ez 0-12V szabályozható meg fix 16V-ot tudott, de Pipi vacak 9 voltos eleméhez képest akkor is sokkal tökösebb vagyok 🤣
hát tavaly év vége felé édesanyámnál előkotortuk a régi vasúti síneket meg volt néhány kocsi hozzá. nem gondoltam,hogy ennyire szar állapotba vannak. Fele formán széttörve dácsia, fecske még a nohab van valamennyire bár az egyik motorja meg valamiért nem működik. 100+ ezer forintért találtam a neten ugyanolyat mint a 40-50 éves(hülledező) Úgy,hogy sajnlom, hogy tropa(szemeit körbeforgató)
nekem volt valami barkács cuccom amihez volt 12v tároló
3 db 4.5v laposelem volt benne, annál is szikrákat láttam amikor megnyaltam
már akkor vonzott a feszültség 😂
nekem a kisvasúthoz 12v táp volt de állíthatós, talán 9-10 meg 12v tudott
de leégettem mert vasgolyókat gurigattam a sínen mert tetszett hogy szikrázik, aztán rajta maradt a golyó és elolvadt a trafó burkolata
hát meg is érdemled 😅
na lacám előkotortam az ímélek közül nekem ez van fent a tetőn. Tudom, hogy már a 370W panel nem acélos mostanság akkor az volt(kezeit széttáró) Milyen panellal tudnám ezt összepárosítani? Lehet már 370-es nincs is(gondolkodós) Mert, hogy tennék még fel néhány darabot ha esetleg lesz darus autó amikor a tetőt csinálják(gondolkodós)
én inkább pecázok a meló helyett
ha van 112 lakásom mennyivel lenne jobb életem? csak 112x több gondom lenne
és baszna az ideg hogy kellene még egy 113. lakás is amit fel kellene újítani
néha elmegyek pár órát dolgozni aztán elvagyok mint ponty a tóban
Jó, de villanyautón max 1000V tud lenni, és igazából, nem nagyon kell az akku dobozába belenyúlni, mert azt csak a gyártó szokta, azt meg lehet áramtalanítani. Szóval FAM vizsga csak akkor kell villanyautóhoz, ha konkrétan az akkut akarod basztatni.
Mondjuk a hibrideknél sem érdekel ez senkit, az összes maszek piszkálja sima autószerelőként 😆
Arról meg nem is szólva, hogy a radarunkban is van 10kV, meg kapacitás ami agyonbaszhat, de az gyengeáram, ezért nem kell hozzá FAM 😅
és ez jó móka 😅 Én imádom ezt csinálni 😍
Fél milláért raknák fel a napelemet? Nem szégyellősek(gondolkodós)
Uh erről jutott eszembe elő akartam keresni én is a pályázatot szakértőket megkérdezni nekem mi van fent lehet tenni kéne hozzá még pár panelt mert az inverter elméletileg bírja (szemeit körbeforgató)
Hát ilyet az elmúlt 5 évben végig csináltam én is négyet... a sajátunk meg idén tavasszal következik.
A jövő héten meg keresek kb. fél millát a napelem renccerem összeszerelésével - a napelem szerelő cég annyit biztos elkért volna (állványzat, felrakás, bekötés)
? ma is dolgoztam meg mindig is dolgozok(óranézegető) Én abba belebetegednék ha nem dolgozhatnék 😅
csak akkor nem dolgoztam idén amikor nagyon lázas voltam vagy fostam mint a murányi ló 😅
Most ebből építek palotát(meghajlós) Ez egy darabig szerencsére kitart(meghajlós)
az ő kezébe? Én arra gondoltam ez a te projekted 😅 Elmondta az asszony mi az igény azt inike szépen megcsinálja 😆
Egyébként az a szerencsétek,hogy ennyi a legnagyobb gondotok 😅 Asszony ilyet találna ki biztos kiröhögném 😂
asszony akarná, nem tetszik neki a fuga
aztán körbenézek mit lehetne tenni hogy ne bassza szét a csempét
sarokcsiszlót tuti nem adnék a kezébe mert utána lehetne leverni a csempét teljesen
Meg ha nem lesz szerencsém előbb- utóbb kidöglik az egész mert,hogy kezd sárga lenni a tuják az utóbbi években pusztulnak(szemeit körbeforgató)