Minek nekem ZR?🤣
Gyozkodni nem en gyozkodok,te csinalod kiprobalas nelkul.🤣
Meg a roadattack 4 is 8e-ret futott a guri csavonak gs-en.Azon minden van,suly,nyomatek meg ero is.
Hatul kb ketezret mehetett,elol most kell egy ami nem kopasjelzon van,ez lett,elhasznalom egy szezonban jovore meg talan veszek egy road5 szettet,vagy nem.🤣
Én alkotok, ha már van bevált és nem tud meggyőzni olyan aki hasonlóan és hasonló motoron használja. És még mindig nem lesz ZR mitasban.....tehát ha akarnék se tudnék venni.
A conti road pont ugyanugy fogy amint a mitasod. A conti sport az igen, rémisztően fogy. De állitolag jol tapad. Viszont ez a gyors kopás engem sem ösztönzött a próbára. A kopástűrés önmagában sosem bírt értékkel számomra. Mert akkor veszek valami ndk-s megmaradt bakelitet aztán örökké tart
Hat,a conti remisztoen gyorsan fogy.
Nem tervezek se sokkal nehezebb es erosebb motort.
8-10e km az egy szezon,eselytelen hogy tobbet menjek.
A mitas bir ennyit,kb a bt016 pro szintjen van csak nem 120e egy szett.
Gumirol meg nem alkotok velemenyt mig nem megyek vele.
Nem, általában 8-10 ezer között elmentek.Mitas nem volt, nem is kell. A pro motorod lóereje és newtonmétere sem azonos az enyémek egyikével sem, így van olyan szempont is hogy ezekkel is boldoguljon hidegen és vizesen is. pl a conti roadattack egy időben nagyon kiváló volt kopásban, esőben, nyáron melegben. Csak épp ősszel lett tréfás amikor 3-6 fok volt reggelente és hideg az aszfalt. Aztán most meg mindenre megvan a bevált, ráadásul a mitas szerintem nem csinál ZR gumit így kapásból kiesett.
A mitas jo,gondolom nem hasznaltal belole,a km mennyiseggel aranyos a gumifogyas.Gondolom nem 8-10e km alatt kellett harom garnitura.
Egyenlore törpölök a plus uj turakabatjan,ez a vizes globalis idövaltozas nagyon idegesit.
De ezek a meno 4 evszakos cuccok bonyolulrak.🤣
Tök fölösleges, mert max 3-4 en lennénk a többi fotelmotoros szét trollkodná percek alatt.
Ugyhogy zolinak a pro motorra mitas, nekem a nem pro motorra a beváltak egyike. És annyiban igaza van Zolinak, utcára nem kell szét misztifikálni ezt a gumi kérdést, de van egy határ.
Értem.....de nem hiszek neked........erre a mitas rossz példa - és mentem már rossz gumival. De van amire jo lenne példának.
Volt olyan szezonom hogy három garnitura ment le. És nem pályanapon, mer oda nemj járok.
Ja, bocs.....nem állt szándekomban. Csak általában az van, hogy ami neked van az a legjobb.