Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiz körömmel.Bar egy igen eles sniccerpenge segitett a legtobbet.
Penge utána benzin
Nálunk +23 fokos a szélvédő. 😉
ja egy -3 fokos szélvédő hátha berobban a hirtelen + 500 foktól 😅
én nem kv-zom(kezeit széttáró) De neked tudok eladni belőle 😅
frigyes macskát nem lehet felpörgetni. az reggel bejön kajálni estig alszik a fotelba 😅
hőlégfújó. De ha már kapargatja akkor késő
nitrohigitó, penge, rongy
Anya meg a szélvédőről az azonosító matricàt az új rendszám miatt , de nemigazán akar lejönni neki , mivel lehet lepucolni arégit ? 🤔
Akkor megeheted a szarát... legyél egyszer ínyenc életedben 😁 kicsit barna, kicsit büdös, de legalább a tiéd 🤣
Elvan mint a befőtt.
🤣 🤣 🤣
Elképzeltem ahogy Frigyes a macska felpörög a nescafetól ott rohangál fel alá, majd koffeint mérgezésben elpusztul 😅
Hogy áll a tetőtér? 😁
A munkat nem komazom ugy egyben,mindet. 🤔
Nekiálltam lekaparni a tapétát, glettelni jöhetne valaki aki jobban komázza ezt a munkát 🙈
Szar az idő. Csak 21 és 23 fokban száraz időben, enyhén bárányfelhős fényviszonyok mellett lehet motorozni.
az mind1 😅
Persze azóta meg így néz ki 🤣
Szarevő ! 🤣 😅 😂
😅
Az én frigyesemet tegnap óta az asszony 3 az egyben kv porjával etetem szóval a minőséget is buktad 😅
Nincs verseny, ha meglátod milyen minőséget tud Bobókám termelni nem lesz kérdés hogy ki szállíthat, ár ide vagy oda 🤣
Hát csak versengjetek, én addig megpróbálok a kaparékra vevőt találni a faluban, szerintem van itt annyi szarevő, hogy menni fog. 🤑
Persze én itt fektetek a fizetőképes piac felkutatásába, marketingbe stb. Te meg megpróbálsz lenyomni az árakkal. Nem vagy véletlenül kínai? 🤣
láttam már itt egy szakbarbárt, ő meg egy diesel villástargoncávan csinálja kb ugyanezt, a villára van szerelve neki egy hidromotor, azzal fúr lefele, ahogy engedi a villát. sztem nem kell a kútfúráshoz sok ész
Ilyeneket kétszázért szoktak tolni a jófogáson