Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyanom nekem is,16e, csak a gyakorlatban lofaszt mukszik,neha kapcsolodik,de leginkabb aszongya haggyá beken.
Viszont 7" ket dines,relative jo radio,beepitve,van benne SD kartya hely,elviselheto erosito,es a 11e forintos gyari helyre illő felso feklampaban levo tolatokamera kepet normalisan kiadja.Nem erzek ingert cserelni.De a radioadas egyre kevesebb,es a 90% inkabb csak pofázas valami hulye csapat altal.Bochkor,meg balazs meg a tök tudja kik.A YTmusic meg simsn az megy amit en akarok,es meg ha csorog a telefon azt is kene hallani,nem kezzel a fulemen,hogy a yard is vegzaljon.
Meglepő, hogy bármi aminek köze van az audióhoz az nem sztereo, pedig már a holdon is jártunk elvileg 😁
24-ben, de ja.
Anno meg is reklamaltam, az volt a valasz, hogy 'a termekleirasban nem is szerepelt, hogy sztereo, miert varom el' :D
Nem mindenkinek. Nekem spec olyan kinai fejegysegem van negyezerer', amiben eleve van BT meg mikrofon :D
Ni.
Csak a kiválasztottaknak 😁
2025-ben nem sztereo? 😁

De nem voltam benne 100% biztos ezért lejöttem kipróbálni ezzel, jelentem sztereo. De sokba fog ez kerülni 🤣
Hogynelenne.Aszittem mindenkinekvan. 😆
Ez sztereo? Vettem kettot is ilyen jellegu akarmibol hasonlo penzer'. Mindketto mono volt.
Ja ha van aux bemeneted, nekem nincs.
Ezt nezem.Nekem jobban bejon a fizikai kapcsolat,nem kell meg egy FM jel is pluszba.

https://www.emag.hu/audio-ado-...
Nincs, miért van olyan amelyiken van?
Ezen nincs jack csatlakozo?
Nekem ilyen van, nem zajos, jól szól, jobban mint a cd vagy sima rádió, viszont a bt néha megmakacsolja magát és nem hajlandó csatlakozni 😁
No,mindenttudok,jo minosegu bluetooth transmitter kene kocsi es telefon koze.
Ne legyen zajos,jo hangero es olcso.Csak a szokasos.
Tippek?
Gondolom úgy, hogy pl. az invertert nem annyiért adják, mint amennyiért te vetted. Plusz a munkadíj.
annyi előnye van hogy utána el lehet adni mert más típusú akkuhoz is jó 12v rendszerekhez
ha néha rámér az akkukra akkor nem feltétlen kell, én tuti tennék rá
biztos van ettől olcsóbb is az alin kisebb árammal
Már nem akartam én írni, mert még szarrágó lennék 😁 De így ha minden jól megy 550-ből lesz egy 5kW-os rendszer, nem is tudom mit tudnak ezen milliókat elkérni 🤣
Oks akkor nem rakok. Majd összeválogatom az akksikat belső ellenállas szerint, ennyit meg tudok tenni.
Igen. Pont olyan.
Lítium akkunál amúgy 1Amper balansz áram már bőven jó. Elsőre kellett neki egy nap, de azóta halál pontosan együtt futnak.
Jó ára van ennek. Ennyi pénzért ott dögöljön meg az az akku 😆
Az olyankor van, ha tönkrement az egyik akku. Azon nem segít a BMS, legfeljebb annyiban hogy észreveszi, ha bedöglött.
Ólom akkura nem kell. Lítium akkura kell, arra én egy olcsó kínai 2Amperes balanszert raktam 16cellásat, de ne a kapacitív elvűt vegyed, mert az nem pontos.
Az alsó felső feszültség korlátokat, áramkorlátozást az inverter alapból is tudja, de lehet rátenni külön, komplett BMS-t is, csak azok már ilyen teljesítménynél olyan 40ezer forint körül voltak amikor utoljára néztem az Aliexpreszt.
Annyi előnye lenne, hogy pontosabban tudja az akku töltöttségét, meg külön védelem, de nekem nincs ilyesmi. Nem érdekel a kapacitása. Ha fel van töltve, meg lemerült azt tudja az inverter, másra meg nincs szükségem.
inverteren van egy csomó beállítás milyen típusú akku van benne mennyi amperral töltheti mennyi feszültséggel
még az is hogy időnként kiegyenlítse az akkut, itt is idő feszültség gyakoriság beállítható
nem savas akkunál különféle töltési módok/folyamatok beállítása, vannak előre programozott sémák de full manual is
akármennyire is limlom kínai inverter nagyon okos, lehet paraméterezni amennyire csak szeretnéd
akár laptopról is kábellal vagy telefonnal ha van benne modul(wifi, bluetooh)
ha powmr akkut veszel az tud beszélgetni az inverterrel, szóval intéz helyetted mindent
amúgy a kiegyenlítő csak annyit csinál hogy a legkisebb feszültségűbe tol egy kis áramot a legnagyobb feszültségűből
Oks, köszi. Akkor ez csak annyit csinál, mint az rc töltők ballancere, hogy elkezdi terhelni azt a cellát ami már feltöltődött és mindezt 10A-el tudja. Nem kell hogy tudjon szólni az iverternek, túltoltad, rátoltad? 😁