nem feltétlen fogja engedni a program fáljokat
mostanában nem teszteltem de régen valamelyik levelező a .exe fáljt nem küldte el valamiért
az androidos .apk át szokott menni
Annak van az ideje.....nem lehet motorozni, nyáron meg megég......
Amugxis laller hozakodott elő vele, én csak megerősitettem hogy én is azt csinálom, nyugodtan nekifoghat. Pláne ott délen, mikor itt mordorban is szinte rövidujjas az idő
Te (ál)tudományos vagy én, mi meg gyakorlatiasak. Láttunk, néha csináltunk is ilyet. Nem a netet turjuk kifogásokért hanem a megoldásokat keressük, és ameddig kicsi a kockázat addig meg kell csinálni. Most épp azért mert vagy egyedül kell leszopni magam és erőlködni vagy most van aki megcsinálja és ért is hozzá. Egyik legjobb kőművesnek tartom, huszonéve ismerem és sok mindent épitett vagy csinált már nekem. Én is elmondtam az aggályaim, mikor mit csináljunk hideg függő.
Már megint. Írtam, hogy lehet, de én nem tenném. Mi ezzel a baj. ha azt írom, hogy nem, akkor neked azzal van a bajod, ha azrt írom, hogy lehet, akkor meg azzal.
Bár nincs kedvem az igazam alátámasztására linkeket dobálni, mert mindenbe belekötsz, de most kivételesen egy, talán elfogadható gyártóét mégis: a Mapei. https://www.mapei.com/hu/hu/ke...
Pár kiemelés tőlem:
A téli utókezelés, a beton betakarása
Legegyszerűbb a kivitelezés időpontjának gondos kiválasztása
Folyósító szerek - annak mellékhatása
Tehát mindent lehet, de megvan az ára, és nemcsak pénzben.
Az Audi mikor épült , nagyon sokat betonoztunk -10fok alatt még falakat is , ami viszonylag nem vastag , és nincs a földben mint egy alap , azzal meg végkép semmi gond , csak legyen benne fagyásgátló vegyszer , ami tulajdonképen nem más mint kötésgyorsító, tehát a lényeg , hogy elöbb megkössön mint megtudna fagyni ! Ezt sokan nem is tudják ! 😉
Háztájiba azér azt én bőven kihagyom de ipari keretek közt mindenre van megoldás. Meg ára is.
Nagyon sok földből kezdödö épitkezésen megfordulok mai napig is, látom hogy csinálják. Egy csarnokot egy éven belül át kell adni vagy hamarabb, tök mindegy mikor kezdik a munkálatokat. Nincs téliszünet.
Nem annyira csekély, a vízzáró gátaknál még hűteni is kellett a betont.
Hidegben, mondjuk 0 fok alatt mindenképpen szükséges az adalék. Fagyott felületre semmiképpen nem ajánlott. Amúgy meg a adalékra írt adatok szerint (de hát mit is várjunk el a termék gyártójától) lehetséges -5, a másik termékre írt szerint akár -10 fokig is, de az te is tudod, milyen az, ha valamit szélsőségesen használunk, legyen az adalék, vagy folyamatosan nyelezett motor.
Amikor teljesíteni kellett az aktuális öt éves tervet, akkor másképpen értelmezték a kémiát, de legalábbis tágabban.
Igy igaz, de szeles levegőjárta helyen ez önmagában gond. Talajba vagy zsaluzatba nem fog megfagyni de felületi beton teteje azért sanszos adalék nélkül.
Csak fujod a vélt faszságod. -5ig adalékkal hibátlan. Épitőiparban a tecnologia adta lehetőségek pont a határidők tartása miatt van. Minusz tizbe nem betonoztak és nézték az időjárásjelentést. Ha éjszakára -3 vagy -4 től kevesebb nem volt várható és nappal nulla fölé ment simán betonoztak. Ez nem mohoság hanem ütemterv tartása.
Sose legyél se kivitelező se szolgáltató, mert pont az ilyen hogy nem kéne megcsinálni egy munkát nek szeretik sehol. Az hogy szerinted mi van senkit nem érdekel sehol, az van hogy mit lehet.
Nem a tél a baj, hanem a hőmérséklet.
Megint csak azt mondom, lehet, de ha nem nagyon-nagyon fontos, én kerülném. A kolléga azt kérdezte, hogy ILYEN időben, én a nálunk ilyen időbenre, azaz a éjszakai-hajnali -4 -5 fokra gondoltam. Az, hogy az építőiparban látni bizonyos dolgokat, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az mindig, mindenhol jó lesz. Mondok egy példát, pl. az IMS technológia, Vagy a salakbetonos téglák. Mindent lehet.
Én, ha kiviteleznék, a leghidegebb téli időszakban elkerülném a kültéri munkákat. Persze a mohóság, hogy minél előbb megtérüljön a befektetés, néha fura dolgokra készteti az embert.
mostanában nem teszteltem de régen valamelyik levelező a .exe fáljt nem küldte el valamiért
az androidos .apk át szokott menni
Amugxis laller hozakodott elő vele, én csak megerősitettem hogy én is azt csinálom, nyugodtan nekifoghat. Pláne ott délen, mikor itt mordorban is szinte rövidujjas az idő
Bár nincs kedvem az igazam alátámasztására linkeket dobálni, mert mindenbe belekötsz, de most kivételesen egy, talán elfogadható gyártóét mégis: a Mapei.
https://www.mapei.com/hu/hu/ke...
Pár kiemelés tőlem:
A téli utókezelés, a beton betakarása
Legegyszerűbb a kivitelezés időpontjának gondos kiválasztása
Folyósító szerek - annak mellékhatása
Tehát mindent lehet, de megvan az ára, és nemcsak pénzben.
valami csúnya sok évig tartott volna mire magától lehűl
Nagyon sok földből kezdödö épitkezésen megfordulok mai napig is, látom hogy csinálják. Egy csarnokot egy éven belül át kell adni vagy hamarabb, tök mindegy mikor kezdik a munkálatokat. Nincs téliszünet.
Hidegben, mondjuk 0 fok alatt mindenképpen szükséges az adalék. Fagyott felületre semmiképpen nem ajánlott. Amúgy meg a adalékra írt adatok szerint (de hát mit is várjunk el a termék gyártójától) lehetséges -5, a másik termékre írt szerint akár -10 fokig is, de az te is tudod, milyen az, ha valamit szélsőségesen használunk, legyen az adalék, vagy folyamatosan nyelezett motor.
Amikor teljesíteni kellett az aktuális öt éves tervet, akkor másképpen értelmezték a kémiát, de legalábbis tágabban.
és megosztani a linket
Sose legyél se kivitelező se szolgáltató, mert pont az ilyen hogy nem kéne megcsinálni egy munkát nek szeretik sehol. Az hogy szerinted mi van senkit nem érdekel sehol, az van hogy mit lehet.
Megint csak azt mondom, lehet, de ha nem nagyon-nagyon fontos, én kerülném. A kolléga azt kérdezte, hogy ILYEN időben, én a nálunk ilyen időbenre, azaz a éjszakai-hajnali -4 -5 fokra gondoltam. Az, hogy az építőiparban látni bizonyos dolgokat, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az mindig, mindenhol jó lesz. Mondok egy példát, pl. az IMS technológia, Vagy a salakbetonos téglák. Mindent lehet.
Én, ha kiviteleznék, a leghidegebb téli időszakban elkerülném a kültéri munkákat. Persze a mohóság, hogy minél előbb megtérüljön a befektetés, néha fura dolgokra készteti az embert.