én nem gyűjtöttem valami karácsonyi bulira lett vásárolva
aztán nem ittuk meg
akkor félretettem a legénybúcsúra, de nem olyan lett mint terveztem
na akkor majd a lakodalom...... oda meg elfelejtettük vinni
na majd a tejfaksztón, akkor meg beteg voltam mint a szar és nem lett, utána meg ismát más stílus lett
hát akkor az 50 éves partyn, ott meg nem kellett már senkinek sem
szóval van egy 12+30 éves chivas regal ami senkinek se kell, majd a gyerek kiönti a budiba ha kihaltam a többi szesszel együtt
Fura ez(gondolkodós) Pont egy évvel ezelőtt másodfokú árvízvédelmi készültség volt szolnoki 700 körüli vízállásnál. Most meg 90 cm választ el a mért eddigi legalacsonyabb vízállástól(szemeit körbeforgató) Mi lesz megint a nyárral??? Egy ugyanazon időpontban 1 év eltéréssel(gondolkodós)
nekem van 2011-es pálinkám a polcon még azt se sikerült meginni nem hogy ilyen mindenféle vackokat
De van olyan whisky amit kb 30 éve vettem de még mindig nem sikerült meginni
Nekem vagy 2 éve volt a kishajón lowrance,mert rajta volt mikor vettem, de hogy nem horgászok, nem nagyon érdekelt, csak a mederfeneket nézegettem vele, aztán ott a kikötőben egy horgász negyvenért megvette, de sztem a marketplész is szartig tele van az ilyenekkel, mert ezt az olcsóbb tipusokat mindenki hamar megunja, ami meg olyan minőség, hogy látod rajta azt is ,ahogy a hal bekapja a kukacot, azt megmár csak a búrzsujok veszik meg.
aztán nem ittuk meg
akkor félretettem a legénybúcsúra, de nem olyan lett mint terveztem
na akkor majd a lakodalom...... oda meg elfelejtettük vinni
na majd a tejfaksztón, akkor meg beteg voltam mint a szar és nem lett, utána meg ismát más stílus lett
hát akkor az 50 éves partyn, ott meg nem kellett már senkinek sem
szóval van egy 12+30 éves chivas regal ami senkinek se kell, majd a gyerek kiönti a budiba ha kihaltam a többi szesszel együtt