Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem gyűjtöttem valami karácsonyi bulira lett vásárolva
aztán nem ittuk meg
akkor félretettem a legénybúcsúra, de nem olyan lett mint terveztem
na akkor majd a lakodalom...... oda meg elfelejtettük vinni
na majd a tejfaksztón, akkor meg beteg voltam mint a szar és nem lett, utána meg ismát más stílus lett
hát akkor az 50 éves partyn, ott meg nem kellett már senkinek sem
szóval van egy 12+30 éves chivas regal ami senkinek se kell, majd a gyerek kiönti a budiba ha kihaltam a többi szesszel együtt
A szart is eladják jó drágán 🤣 Hát egészségükre, én csak szegény macskát sajnálom 🙈
1 csésze 50 dollár ! Normális ? 🤔
1kg 1100dollár
www.kavegourmet.hu/spg/640329,...
A világ legdrágább kávéja ! 🤔
Hogy milyen macska azt nem tudom , nem a Bözsinénié a szomszédból , de qrva drága holmi ! 🤔
nálunk az 2 jó hétvégi buli 😆
tán cibet macska váladéka? 😅
És tényleg abból van ! Azt hittem csak hülyeségből írtad ! 🤔
Fura ez(gondolkodós) Pont egy évvel ezelőtt másodfokú árvízvédelmi készültség volt szolnoki 700 körüli vízállásnál. Most meg 90 cm választ el a mért eddigi legalacsonyabb vízállástól(szemeit körbeforgató) Mi lesz megint a nyárral??? Egy ugyanazon időpontban 1 év eltéréssel(gondolkodós)
😝
Nagyfiam a whisky-t gyüjti , a kisüvegestől a 4,5l-esig minden fajta van , 58l-nél tart ! 🙃
Tavaly ilyenkor 700 körüli vízállásnál jártunk kécskére katasztrófa turistáskodni(szemeit körbeforgató)
Alig van víz a tiszába(állát vakargató)
😅 30 év múlva legfeljebb a 2 gyerek issza már meg 😅Igazából ininek ezt MOST kellene felajánlania, hogy legyen valami értelme (óranézegetős)
38,5 fokos. (állát vakargató) Ez likőr(kezeit széttáró)
keresztmetszet szerinti terhelhetőség ! 🤫
Macskaszar ez nem kávé 😆
Na ez meg a másik, bár azokat szerencsére az első körben büntette szarrá a fogyasztóvédelem.
óó te állat! hogy így elképzeltem, kifújtam a kávét a röhögéstől
Mikor Pipit tűzi a horogra és azzal megy harcsára? 🤔 😁
majd jó lesz még, 30 év mulva közös horgászaton megisszátok pipivel
nekem van 2011-es pálinkám a polcon még azt se sikerült meginni nem hogy ilyen mindenféle vackokat
De van olyan whisky amit kb 30 éve vettem de még mindig nem sikerült meginni
Nekem vagy 2 éve volt a kishajón lowrance,mert rajta volt mikor vettem, de hogy nem horgászok, nem nagyon érdekelt, csak a mederfeneket nézegettem vele, aztán ott a kikötőben egy horgász negyvenért megvette, de sztem a marketplész is szartig tele van az ilyenekkel, mert ezt az olcsóbb tipusokat mindenki hamar megunja, ami meg olyan minőség, hogy látod rajta azt is ,ahogy a hal bekapja a kukacot, azt megmár csak a búrzsujok veszik meg.
És ilyet ki ivott? Indonéz szalagpálma terméséből fűzött pálinka