Nem, azt írtam, hogy a tied. Azt írtam, menj ki az utcába, és ha az nem egy újonnan kialakított településrész, akkor lehet látni az így szoktuk eljárás eredményt. És nem tudsz meggyőzni, ugyanis a szememnek csak jobban hiszek.
Ilyent én is tudok írni, hogy említettem (az építész kollegának) a sóderrel kapcsolatosan kifejtett álláspontodat, mint szokás, nekem ez az olcsó vs. mi a legmegfelelőbb... Tudod mit mondott? Sejted?
Visszatérve az árokhidadhoz. Az enyém.megnézheted, pedig én csináltam. Meg még pár betonozásom. Az örökké fog tartani de hogy szidni fog aki bontja majd az biztos. Nem ugy mint amit én bontok az elődök után sokszor.
😅 te bazmeg menthetetlen aktaturó vagy😂
Amit normqlisan megcsináltak az mind hibátlan akármilyen hidegbe csinálták.
Mondtam neki a zuzott köves faszságod is, szarrá röhögte magát😀
Szóval ehhez nem értesz, magadnak meg akár toronydarut is rendelhetsz egy kennel épitéséhez. Mer ugye ami szabály az szabály, mindegy hogy szokták
Betonozás simán. De pl az szomszéd település önkormányzatát most télen szigetelik. Na azt már nagyon nem kéne. Abba nincs fagyló, hidegben lassan köt a ragasztó a hálón, vékony réteg nagy felület. Gázolajos hőlégfujóval próbálják száritani, kültéren. Mondtam is nekik ne csak a falut melegitsék bár az se nagyon akar melegedni hanem a megyét kéne megpóbálni felfüteni.
Ezt ismerem. Vissza kell lapozni pár hetet, és el kell olvasni (csak azért, nehogy azt mondd, hogy most találom ki), hogy menjen ki bárki a 10-15 évnél korábban készült utcabeli árok feletti hidakhoz és nézze meg, hányból hány van már ennyi év után is elrepedve, szétmállva.
Én pl. az októberben készült hidamnál, ahol az új beton találkozik az útalap betonjával, végig felvágtam gyémánttárcsával és hidegaszfaltot tömörítettem bele, amit perzselővel "utókezeltem".
Ez, itt, soha nem fog tönkremenni. Majd nézd meg te a ti utcátokban, hány helyen látsz ilyent, ellenben mondjuk a problémás hidakkal. Mert abból többet, az kurvaélet. Ennyit a precízségről és ennyit a kókányról, hogy "régen is így szoktuk".
Betonozni , vagy mixerezni , még csak elmegy , de mínuszban pumpát mosogatni meló után , na az a nem semmi ! Mikor nézed, és vakerászod a betont , hogy vagy rá van kötve , vagy rávan fagyva , a lényeg hogy vízsugárral le sem akar már jönni ! 🤔
Én csak a mixerautóra kérdeztem, de akinek ez a szakmája biztos tudja mit csinál. En neki nem állnék, még bent sem merek betonozni most, pedig ott nem fagy.
Én most egy ilyet rendeltem, remélem nem baszok rá mert gyanúsan olcsó 🙈
https://www.vezess.hu/vezetunk...
Nesztek, másik vitatéma ami itt is megosztó volt, ha unatkoznátok lehet megint rágódni ezen is😀
Én a cikk szerint tanultam anno és igy is értelmezem illetve logikus. Mindamellett meglehetősen veszélyesnek is tartom sok esetben. Volt már rossz tapasztalatom emiatt.
Neked ugyse hiszik el hogy a működés elengedhetetlen kelléke
zippelve legtöbbször elmegy
Amit normqlisan megcsináltak az mind hibátlan akármilyen hidegbe csinálták.
Mondtam neki a zuzott köves faszságod is, szarrá röhögte magát😀
Szóval ehhez nem értesz, magadnak meg akár toronydarut is rendelhetsz egy kennel épitéséhez. Mer ugye ami szabály az szabály, mindegy hogy szokták
Én pl. az októberben készült hidamnál, ahol az új beton találkozik az útalap betonjával, végig felvágtam gyémánttárcsával és hidegaszfaltot tömörítettem bele, amit perzselővel "utókezeltem".
Ez, itt, soha nem fog tönkremenni. Majd nézd meg te a ti utcátokban, hány helyen látsz ilyent, ellenben mondjuk a problémás hidakkal. Mert abból többet, az kurvaélet. Ennyit a precízségről és ennyit a kókányról, hogy "régen is így szoktuk".
Én most egy ilyet rendeltem, remélem nem baszok rá mert gyanúsan olcsó 🙈
https://www.aliexpress.com/ite...
Nesztek, másik vitatéma ami itt is megosztó volt, ha unatkoznátok lehet megint rágódni ezen is😀
Én a cikk szerint tanultam anno és igy is értelmezem illetve logikus. Mindamellett meglehetősen veszélyesnek is tartom sok esetben. Volt már rossz tapasztalatom emiatt.