Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nomeg a zenei reszebe belekukkantva erdekesebb mint a nyugati egyen dolgok.
Van azis,de mas.
Ahh,nem tanultam meg oroszul rendesen,pedig kozepiskolaban meg tanitottak.
Mindig feljonnek hirek a neten.
A frontot kovetem,erdekel a taktikai-hadmuveleti resz.
Kibaszott nagy orszag,tobb eghajlati egyseg,az Altaj regiorol neztem utifilmet,az olyan mint az erintetlen alpok.Jo,persze utak sincsenek.
De van moszkva 12 millio lakossal ha hangyaboly kell.
Olyan 20. Szazadi.
Turistaskodni mennek,de hianyozna a magyar szo.
2 szputnyik vakcina után már egyébként is anyanyelvi szinten beszéli az oroszt 😅
Meg ha jobban belegondolunk az egész világon oroszország lesz az egyetlen hely aki fenn tudja tartani a fejlődést a jólétet és a békét(gondolkodós)
Pipax téged max a suhogós joggingért basztatunk 🤣
aszt még is mindig engem bassztattok (gondolkodós)
Nagyon perfekt vagy oroszbol. Oda készülsz költözni?
Kibadzott gyorsan megvolt az a szellemi orias tadzsik aki lepakolta a bombat meg a rollert ami kinyirta a tabornokot meg az aszisztenset.Par ora.Igaz a hulye a rollert is meg a kameras berautot is sajat nevere berelte.🤣
De volt egy okosabb alkesz a kola felszigeten,valami 50-100e rubelt huzott le az SBU-rol mert 3x kert eloleget valami rendorauto felgyujtasaert es elitta a lovet. 😆
Az fasza.
A ruszkiknal jobb a rendszer,ossze van kotve a bankkartyaddal,mesz a moszkvai utcakon,csinalsz valami szabalytalant,es csipog az sms hogy levontak a buntetest,majd meg egyet,es meg,es meg.Sinan nincs szsbalysertes.😃
A jó vásárlót megbecsüljük.....ennek egyik feltétele a kápé:) hasitasi nem kér kódot és még az asszony se lát bele 😅
A klima konzolt szigorúan így intézzük majd 😁
Ez nagyjából igaz. Én is így gondolom. Már csak az arcfelismerő térfigyelő kamerák kellenek.
Hát ja, mert ezzel a titkos mikkentyűvel is 10 perc itthon baszakodás volt, de ha tudom két perc az egész.
Az a gond én nem tudok elbujkálni a rendszer elől, de készpénz párti vagyok :)
Pont semmivel nem tud többet rólad a rendszer azzal hogy regisztrálsz, max a saját életedet könnyíted meg szerintem.
lófaszt......
Mivel siman elhagytam a boritekot,mondom hogy pro++ vagyok,mindenben IS. 🤣
Persze, a spinével akire 20 percet vártál 🤣
A nyomomba se ersz,pro++ vagyok.
Kösz. Már ugy érzem én is pro vagyok 😄
Digitális állampolgár lettem. Ez a plusz alkalmazás kellett de ezt egy szóval se emlitette a rendszer
Na itt kell aktiválni. Asszem sikerült
találtam valami eszemelyiM appot