De jó 😆
Hihetetlen de rengeteg monolit födemet csináltak télen ahol mi is dolgoztunk a kétezeres éveknelején, aztán mind birja.
De én teraszban és járdában utazok.
Most ért ide a kőműves szeptembertől.
Husz éve még hozzáfogtam másodmagammal de már segitő is alig akad ekkora munkára meg fárasztóbb is lett ez a meló.
De én mit írtam?
Lehet, de ÉN nem tenném, csak ha rendkívüli indok nem késztetne rá.
Teherviselő elemet meg pláne nem.
Megjegyzem, az, hogy néha mit látok az építőiparban, az nem jelenti azt, hogy azt úgy jó is.
(Kültérről beszélünk.)
pár éve még küldtek hozzá
nem volt a házban cd meghajtó anyám laptopján kellett átmásolni a tartalmát
ráadásul azon xp van és még formázni is kellett a pendrivét mert nem ismerte fel
Torque Lite ment ingyenesen régen hibakód törlésre.
Ha nagyon elcseszték akkor itt egy régebbi változatot kell keresni. https://www.apkmirror.com/apk/...
próbáld ki a torque
ha fasza(és nem teljes verzió) akkor leszedetem a gyerekkel a torrentről és elküldöm
de tuti lehet a neten is pro verziót találni de ha nem megy akkor el tudom küldeni
amúgy ezért jobb az aliról rendelni párszáz ft pluszért küld hozzá cd-t
mondjuk én pont beszoptam a vw diagnosztikát mert eltört a cd az úton
a reklámokat (többségét)úgy lehet kiszűrni hogy a beállításokban le kell tiltani az adott alkalmazás mobil adat használatát, aztán kikapcsolni a wifit ha használja az ember az alkalmazást
Lehetni lehet, de én ha csak nem életbevágó (ilyen nem nagyon tudok elképzelni), én elkerülném a 0 fok alatti betonozást. És mostanában az van éjszaka.
Még adalékkal sem.
Elm már nincs meg, odaadtam valakinek