Az úgy praktikus ha a tasi a hátadra van vetve, hogy elöl ne zavarjon és a gigával meg lehet tartani, hogy a gallérba ne akadjon meg nem beszélve, hogy a mögötted állónak a sorban megkönnyíted az általa vásárolt termékek kifizetését. 😁
Vettem havernak egy elm327-es kis vackot mert havonta 1-2x kidob egy hibát amit ha törlök megint megy egy ideig lámpa nélkül viszont amit javasoltak hozzá a car scanner-t kiderült, hogy az fizetős azt meg nem akarna, kéne valami ingyenes app aminél a diag illetve a törlés is az. 🤔
Tegnap beszélgettem az új renault villanykamion sofőrjével (eléggé beleesett), ez már jobb valamivel mint a tavalyiak, ugyan szintén csak kb. 250km-t megy el viszont már ha a töltő bírja 4 óra alatt 90%-ra töltődik, ez a fele az előzőeknek.
Sógor is kint volt néhány évet. Erre panaszkodott, hogy nem tud semmit venni ami nincs teli nyomva cukorral. Egy vacak savanyú uborka is édes volt. De az ásványvízre ráírták nagy betűvel hogy 0% zsírtartalom 🤣
azért basszátok meg ez az usa nem egyszerű.....
ismerős most küldte hogy ezek még az almából is tudnak hízó kúrát csinálni, hogy még véletlenül se legyen semmi sem egészséges
Hallottam "Sanyi"-ról, de első kézből csak hitelesebb.
https://villanyautosok.hu/2024...
ismerős most küldte hogy ezek még az almából is tudnak hízó kúrát csinálni, hogy még véletlenül se legyen semmi sem egészséges