Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van olyan ismerős aki évente 100-120ezer között megy
5-6 éves kocsit ha jól emlékszem 650 ezerrel árulta
én utálok menni, nem is megyek szinte csak a csatornapartra, így nem csoda hogy nem pörögnek a kilométerek
Az igaz, hogy saját autóval teszitek ezt, de saját cégessel és nagyrészt munkaügyben így az jelen estben melónak minősül. 😁 Igaz nekem is főleg melóbajárásra megy el, de maguk a járművek saját néven vannak.
én még mindig 25 ezret csak azt nem tudom, hogy a fenébe jön össze ennyi már alig autózok. Kawa nyomhat olyan 60 ezer körül évente(fejét fogó)
Nem írom le mennyit tavaly mentem saját járművel, kamionnal meglepően keveset hisz nem fuvarozok hanem csak szervizekbe hordom őket.
én egy év alatt mentem kb 3 ezret, úgy hogy egy rövid ideig volt egy futár állásom aztán ennyi idő alatt belepörgött vagy 2 ezer
hülye mindenhol van, de ha kimennek eléd úgy hogy kényelmesen meg tudnál állni nem biztos hogy a másik fél fizeti a kocsi javítását
nekem meg ez volt a terv a mérsékeltem elrohadt zsigulival 😆
Én sose keresem az ilyeneket, mégis megtalálom 🤔 mondjuk 3 hónap alatt mentem most 5000 km-t, úgy, hogy ki se mentem az országból, plusz ugye legtöbbx 7közben csak ebédelni megyek el itthonról.
sok éve kerestem ezeket a balfaszokat, még a zsigulis korszakban hát ja kijönnek elén nekem jönnek stbstb
bezzeg miután ki lett lakatolva faszán majdnem össze lett törve mert kijött elém az idióta
utána meg egy őz baszta össze a friss festést.....
én ha látom, hogy valaki ennyire balfasz és ez messziről látszik 😅 inkább lemondok az elsőbbségemről. Semmi kedvem karosszériáshoz, meg festőhöz rohangálni még akkor sem ha nem az én pénzem bánja(fejét fogó)
mer ehhez a vidihez van valami komment? Na mind1 a szuzukis balfasz volt nem a rendőröket kell hívni hanem el kell haladni mert van helye(fejét fogó) Egyébként szokott néha hasonló eset velem előfordulni pláne nőnemű egyednél. Vannak akik egyszerűen nem érzik az oldaltávolságot azt hiszik, hogy kamionban ülnek. Döntően mélygarázsozásnál szokott ilyen lenni akkor azért szoktam kérdezni, hogy nem teccik elférni? Általában van egy fél autónyi hely még közöttünk és inkább megáll megvárja amíg betessékelem a családot az autóba 🤣
Ha már kreszprofesszor...
Egy hülyével találkoztál, nem volt elsőbbsége.
No ezaz kerem,valszeg egy kreszprofesszorral talalkoztam. 🤣
Nem értem a szitudat, de abban kisegítenél hogy a fekvőrendőr mennyiben befolyásolja az elsőbbségi viszonyokat? 😆
Szerintem a face tuti kemked.

Azert jott fel mert reggel hasonlo fordult elo velem es telefonon mondtam ocsemnek.Reggel.
Az adott kicsit szuk utca.
A duc nincs ott de utana all a bal oldalon egy aszma,kilog.
En at az idokozben keresztezodesbe epitett fekvorendoron atmegyek,szembol jon egy skodas,megyek tovabb,erre az idiota fekezes nelkul jon az allo kocsi mellett szembe velem,megallunk harmadiknak,nem fer el az ipse,mondomom neki a kreszt ugye nem ismered?
Erre orditja nekem hogy a fekvorendor miatt nekem kell megallnom,ekkora barmot elezbe nem lattam.
Igen. Pontosan jó a példád, mert a P.M.P.O az elektromos megfelelője az ütvecsavarozó 400Nm-ének.
Igen ismerem ezeket a specifikációkat 😁 pont mint amikor a pmpo 200 wattos multimédia hangfal 10 wattos dugasztápról megy 😂
Rendőr meg kijön és azt mondja a suzukisnak: "baszd meg te orbitális fasz ezért hívtál ki bennünket?"
Számszakilag igen, de amire ráírnak 400Nm-ert ütvecsavarozóra, az nem tud annyit valós konstans nyomatékban, főleg ha egy fos zöld parkside 😄
Az ütési energiából számolt ütő nyomatéka annyi, annak meg jó részét elnyeli a rugalmasság, meg az alkatrészek tömege.
Hát igen... 400 newtonméter az annyi, hogy egy fél méteres hajtószáron 80 kiló 😁 ekkora hajtószár a legtöbb embernek nincs is otthon 🤣
A Twingo állt az út jobb szélén. A Swift jött szemből és gondolom úgy mérte fel, hogy ő nem fér el a padka meg a Twingo közt.
Biztos volt némi szóváltás a kamera bekapcsolása előtt, amit kimaradt, de most a Swiftes híjva a rendőröket, mondván a Twingo elállja az utat. A Twingo-s faszi meg filmezi, közben kommentálja, hogy de bizony elférne, mert van ott még 60-80 centi hely.
A szituációt nem értem(kezeit széttáró) A swittyesnek van kb. 40 cm helye. De ha csak 20 cm-vel jobbrább áll meg telefonálgatni a tyingós elfér(kezeit széttáró) Ha meg már a tyingós úgy is kiszáll felmérni az oldaltávolságot akkor miért nem szól a szvittyenek, hogy húzódjon arréb hisz nála van még + hely. Kapásból mondom a szvittyes észre sem veszi, hogy a szembejövő nem fér el mert úgy bele van merülve a telefonjába(kezeit széttáró)
9000-ért? Az a buzi akinek nincs olyanja 😅
Két hülye 😁
A legbiztosabb jele a buziságnak, ha van olyanod, különösen a zöld 😆
Mint a mesében a két hülye kecske a keskeny hídon 😆 így jár az aki kibukott óvoda középső csoportból. (mindkettő) Nálunk is csak 1 autó fér el egyszerre, de itt az a jellemző, hogy figyelünk a másikra és lehúzódunk kapubeállóba, meg ahova lehet, és elengedjük a másikat. Ha meg jön egy bamba mazsola, akkor volt már hogy visszatolattam, mert úgy is túl hülye ahhoz hogy felfogja. De nem szokott gond lenni. Általában megijednek ezek, megállnak és akkor ki tudom kerülni.
Azért az építő csavaroknál hasznos ha van nyomaték,a fa le tudja fogni. Lehet nincs 400Nm de kell olyan erős gép hozzá néha.
Megjegyzem azért volt olyan is amikor megakadt egy csomóban és a csavar fejét törte le 😆
De kb. ez tudja azt amit a normál crova hajtókar izomból.
Amúgy 8.8-as csavarnál kb. az M20-as csavarnak kell ennyi. Ilyen meg nem gyakori valóban. Ahol keményebb és nagyobb csavarok vannak, ott meg jellemzően finomabb menetet használnak, amire megint csak nem kell nagyobb nyomaték.