Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem jo a dáp hozzá?
azt irja az eszemélyi inaktiv
Ha ne jo valami a puk koddal tudsz adni uj 6 jegyu pin-t az app-ban.
EszemelyiM app , play aruhaz.
Arra pontosan nem emlékszem hogy kaptam, de ha képesek voltak küldeni biztos azt választottam, mer én semmiért bve nem emgyek ha nem muszáj. Szóval ha aktiválni kell azt hogy lehet az 5 jegyűvel?
Ha meg én adtam meg akkor egy tippem van csak azt megnézem
Ezt le tudod ellenorizni a play aruhazbol letölthető eszemelyiM nevu app es egy nfc képes mobil segitsegevel. A pin kodok ellenőrzese menuüpontban. Ra kell tenni a szemelyire molyol kicsi és kiirja aktivalas vagy csak a pin cseréje. Nagy ződ gombok.
Azt az elektronikus aláíráshoz kéri csak.
Ez az a személyi aktivalo pin-je. Ha postan kaptad a szemelyit akkor aktivalnod kell ezzel a pinnel. Ha mar aktivalva van akkor a lépés kihagyható. Akkor viszont a kormanyablakban vetted at es ott aktivaltak. Ebben az esetben kertek, hogy talalk ki egy pint ami 6 jegyu. A dap-hoz az kell.
Mér, meg kellett adni?
Amikor aktíválod akkor kell az 5 jegyű aktváló kód aztán kéri hogy adj meg egy saját 6 jegyüt. Ha már aktíválva van akkor az kell amit korábban megadtál. Ha az nincs meg akkor szívás van.
A kártya, ami zöld és le kellett kaparni a hátulján egy csikot?
A can számot látom, de az mire jó?
De honnan legyen hat jegyű?
Amit a belugytol kaptál?
Ezt a 6 szemjegyu kodot hasznald amikor a dápot csinalod,de van egy can szam is ami ra van irva szemelyire.
Az ugy történt. De sztem nincs aktiválva. A kártyán csak öt karakter van
na azt irja hogy aktivált e személyim van hat jegyű pin kóddal.
Hogyan lehet aktiválni?
Nekem a Pirelli Angel Gt egyszerre lett cserés. Ahogy egyre jobban kopott az első gumi, annál instabilabb lett a motor. Elkönnyült a kormány is. A Road 5-nél nem tapasztaltam ilyet.
A 6 karakteres az amit meg kell adni új pin-t. Az a trükkje, hogy a személyinek végig a telefon alatt kell lennie nem csak az elején hogy tudja
olvasni közben is.
na meg is nézem akkor most megint
Azt én is, de a dáp 6 karaktert vár nekem meg csak 5 a pin a kártyán. mindenesetre a kártyával nem boldogulok amikor kér valami kódot.
én már fostam be régesrég szar gumi miatt, ugyhogy ugyan nem feltétlen párba cserélem, mert ha az első kurva jó még azt nem dobom el, viszont megfelelő minőségű és egyforma gumi legyen.
Általában másfél, néha két hátsó elmegy egy elsővel, bár a scorpionnál azt tapasztalom közel egyformán kopik, azt legtöbbször párba cserélem. Az angel st inkább kitartó elől.
A road5 valamiert egyszerre kopik,valszeg az elso a puhabb,de siman megszokott hogy ket hatsot bir egy egy elso,sportgumiknal.
Tehat itt döl a csak parban.
23-as a személyim, kaptam borítékban mindenféle kódokat, azokkal itthon sikerült
E szemelyi pin kodja,amit elkuldenek postan a szemelyi csinaltatas utan.Persze en elkevertem.