Arra pontosan nem emlékszem hogy kaptam, de ha képesek voltak küldeni biztos azt választottam, mer én semmiért bve nem emgyek ha nem muszáj. Szóval ha aktiválni kell azt hogy lehet az 5 jegyűvel?
Ha meg én adtam meg akkor egy tippem van csak azt megnézem
Ezt le tudod ellenorizni a play aruhazbol letölthető eszemelyiM nevu app es egy nfc képes mobil segitsegevel. A pin kodok ellenőrzese menuüpontban. Ra kell tenni a szemelyire molyol kicsi és kiirja aktivalas vagy csak a pin cseréje. Nagy ződ gombok.
Ez az a személyi aktivalo pin-je. Ha postan kaptad a szemelyit akkor aktivalnod kell ezzel a pinnel. Ha mar aktivalva van akkor a lépés kihagyható. Akkor viszont a kormanyablakban vetted at es ott aktivaltak. Ebben az esetben kertek, hogy talalk ki egy pint ami 6 jegyu. A dap-hoz az kell.
Amikor aktíválod akkor kell az 5 jegyű aktváló kód aztán kéri hogy adj meg egy saját 6 jegyüt. Ha már aktíválva van akkor az kell amit korábban megadtál. Ha az nincs meg akkor szívás van.
Nekem a Pirelli Angel Gt egyszerre lett cserés. Ahogy egyre jobban kopott az első gumi, annál instabilabb lett a motor. Elkönnyült a kormány is. A Road 5-nél nem tapasztaltam ilyet.
A 6 karakteres az amit meg kell adni új pin-t. Az a trükkje, hogy a személyinek végig a telefon alatt kell lennie nem csak az elején hogy tudja
olvasni közben is.
én már fostam be régesrég szar gumi miatt, ugyhogy ugyan nem feltétlen párba cserélem, mert ha az első kurva jó még azt nem dobom el, viszont megfelelő minőségű és egyforma gumi legyen.
Általában másfél, néha két hátsó elmegy egy elsővel, bár a scorpionnál azt tapasztalom közel egyformán kopik, azt legtöbbször párba cserélem. Az angel st inkább kitartó elől.
A road5 valamiert egyszerre kopik,valszeg az elso a puhabb,de siman megszokott hogy ket hatsot bir egy egy elso,sportgumiknal.
Tehat itt döl a csak parban.
Ha meg én adtam meg akkor egy tippem van csak azt megnézem
Hogyan lehet aktiválni?
olvasni közben is.
Általában másfél, néha két hátsó elmegy egy elsővel, bár a scorpionnál azt tapasztalom közel egyformán kopik, azt legtöbbször párba cserélem. Az angel st inkább kitartó elől.
Tehat itt döl a csak parban.