A szánakasztója jellegzetes, a markolatpanel felett van, eléggé hátul a hagyományoshoz képest. 226, 229 jellemzően ilyen.
(meg mondta is, hogy SIG-et akar venni :D )
nekem már régóta van ilyesmi, nagyon szigorú kinézet, csak kellene másik rugó bele mert amivel adták az gyenge
sörösdoboz lövőnek vettük haverokkal csak olyan gyenge volt hogy nem mindig lyukasztotta ki 😂
Azokat az se fogja megszüntetni. 2000 óta hallgatom mindenféle képzéseken hogy zárják ki őket adott körökből, aztán semmi sem lett belőle. Jelenleg is van olyan vállakozó ismerősöm akinek nincs vállalkozása, de tizenéve abból él, hirdeti magát, nem olcsóbb mint aki legális tenger munkával és mégse történik semmi különösebb....pedig állítólag a nav mindet is lát....szerintem meg csak azt akinek adószáma van......
most még necces a dáp ahogy olvasgattam. Majd kirúgja magát akkor jó lesz akinek van lapostelója(kezeit széttáró)
én azt a változatot várom amikor a bőröm alá csipet ültetnek és minden egy helyen lesz és nem kell nyomkodni semmit csak a kezemet odatartom a pénzlehúzó elé vagy a kút töltőoszlopához és a többi 😅
nem. Ez félreértelmezett információ. Az ügyfélkapu + sok sok évig velünk marad(meghajlós) felkeresgettem e megfelelő írásokat. Ha csak dáp lenne az azt jelentené,hogy minden személynek kötelező lenne egy lapostelefon, mert anélkül az nem használható. Egyenlőre ezt még nem merik ráerőltetni senkire. Nem fog a 80 éves nagymama lapostelóval rohangálni, az orvoshoz mert az lenne a tb kártyája is(kezeit széttáró)
(meg mondta is, hogy SIG-et akar venni :D )