Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
ini. Így kell spiccbotozni nyurgára(meghajlós)
http://youtu.be/hjaURlz6wmg
http://youtu.be/0RLzT6kfvMw
ilyet találtam(gondolkodós)
50 leszek nyáron az öregnek számít?
Aki cégezik, annak muszáj tudnia ezeket... mindent csak ügyfélkapuval lehet intézni.
én meg azt se tudom miről beszéltek
nem vagyok digital man és nem is leszek, még bankkártyám sincs
Én nem erőltetem telefonon mert csak felidegesit az ide oda lépkedés. De a lényege az hogy az ügyfélkapura bármilyen eszközőn beléphetsz, az authenticator meg csak azon érhető el ami hozzád köthető. Hiába tudod a belépő kódot kell egy eszköz amin csak te látod a második beléptető kódot.
Ugyanarra van telepítve az authenticator mint amin belépek és megy a dolog.
Egy eszköz amin belépsz meg többnyire egy másik amin kapod a kódot. Én még az elsők kőzött léptem át, nincs sok nehézség vele. Most meg már természetes, sőt másik egy alkalmazásba is ezzel lépek be.
Eh, hagyd a fenébe. 😁
Ez világos, csak próbáltam Pipinek vázolni, mire számítson.
Más kérdés, hogy SMS-ben küldött kóddal nem lenne senkinek ilyen problémája, a gumigombos Alcatelről is leolvasható lenne.
A +-hoz elég egy eszköz mert a kód 30mp-ig él és így van idő megnézni és beírni a kódot. Nemrég aktiváltuk és igazából nem nagy kunszt csak kissé kellemetlenebb lett a belépés.
Kétszintű azonosítás......pont ez a lényege hogy két eszközön jelenjen meg a belépéshez a kód.
Ma már senki nincs az öregeken kivül akinek nincs okos eszköze.
Nem fog menni, legalabbis mobilon nem. Az Ugyfelkapu+ belepeshez nem eleg a jelszo meg az emailcim.
A sima Ugyfelkapun miutan megadod a felhasznaloi azonositodat es a jelszavad, egybol beleptet. Az ugyfelkapu+ egy feltesz meg egy kerdest, ker egy biztonsagi kodot. Azt a kodot egy Google altal keszitett applikaciobol (Google Authenticator) tudod kiolvasni, ami a telefonodon kene fusson.

Elmeletileg letezik Chrome bongeszohoz valo, szamitogepen is mukodtetheto Authenticator, de meg nem neztem meg, hogy mukodik-e.
🤣
Vannak korlátok a digitális világban😅
Elmesz a picsaba a c2-vel. 😆
jó elég volt a sok sületlen marhaság hallgatásából(szemeit körbeforgató)
Váltsunk komolyabb témára.(meghajlós)
Ügyfélkapu + regisztráció okoseszköz nélkül(sípot fújó)
Aznagyon fontos,bar inkabb Stevie Wonder.
Wonder wheel nelkuli BMW hijan el se indulj! :D
Menni kéne nekem is világjárni de nem sok jót látok az évre.... bár én közelebb is beérem....
Az,iranba fog megin menni most nyar elejen irakon at,miota hozzavagtak egy carpuride-ot amit kezel a bmw valami wonder wheel-je megtert,hetvegen lead egy videot rola.
Ehh, nem......ha a világjáróra gondolsz
Nem hiszem. De sose tudni. Nevekbe nem vagyok jo.
Gáti Csabat ismered?
Nem kell...giccses pozőrködés