én már akkor prüszköltem amikor egy pókeres társaságban megérkezett a rendelt pizza és valaki tengeri herkentyűsset kért 😅
Úgy át járja a helységet az a bűz szag amit ezek árasztanak, hogy a magyaros pizzától is elmegy hirtelen a kedvem(kezeit széttáró)
a történetben az a szép, hogy nem is állítottam, hogy nekem való. 😅 Én elfogadom azt ha valami drága legfeljebb azért nem eszem mert aránytalanul drágának találom(kezeit széttáró) Van drága de jó és van drága de rossz étel. (kezeit széttáró) A halikra meg a tatárbívsztek nekem drága is meg rossz is(kezeit széttáró) Ki lett próbálva egyszer. A kaviár kifejezetten az ehetetlen kategória számomra a tbífsztek ehető ugyan de csak egy mustáros mócsing ami semmi olyan pluszt nem nyújt számomra amiért érdemes lenne extra pénzt fizetni(kezeit széttáró) Ha lenne helyette egy jó velős pirítós más lenne a helyzet de az nem felkapott úri körökben lehet azért mert az ehető 😂
Az pedig tök jó. Meg az összes tengeri herkentyű.........azokat ki nem hagynám ha tengerparti részen járok. Ott frissen teljesen más mint itthon fagyasztásból kiolvasztva. Aztán vagy fosol vqgy hánysz vagy nem.....de kint veszélytelen
Hát ezek nem is neked valók 🤣Te csak vedd fel a susogós joggingot, hasitasi felkattint, és már indulhacc is a mekkdöncibe 😂
Ott a fincsi, műanyag ízfokozókkal telinyomott húspép, az a tied 🤣
mivel a halat sem szeretem így a kaviárt sem. Igaz egyszer volt lehetőségem orosz kaviárt kóstolnom gyerekként a szociba az volt az első és az utolsó. 😅
gondolom ezzel ini is tisztába van élc lett volna ez a hájpolt vagu marha arány árával vetekszik. Na ez is az a fajta étel amit egyszer kipróbálnék. oszt jónapot. Olyan ez mint amikor előételnek kértem a tatárbífszteket. Minden étterembe van ilyen fogás egy főétel áráért csak sosem próbáltam hát mondom egyszer ki kell(kezeit széttáró) Nekem nagy csalódás volt 😅
tudom hogy ez a fasza de akkor is full zsír az egész, szóval nekem nem jön be
a tarja is zsíros de annak a többsége kisül ebbe meg direkt bent tartják a zsírt sütéskor
Pedig tényleg ez a fajta struktúra az igazi, bár én jól atsutve szeretem... az alsó 2 fokozat nekem nyershús 😁 Fiam nagy steak-es, ha ő csinálja nekem, mindig egy fokkal jobban átsuti, és mindig elmondja, hogy szerinte ez már el van baxva 😂
Ez direkt ilyen. Egyrészt a fajta jellegzetessége a zsíros húsa, másfelől ezeket direkt keveset legeltetik és sok takarmányt kapnak, hogy rendesen zsírosodjanak. Attól lesz intenzívebb az íze.
Ez a steak érdekes műfaj, aki rajongója, az leginkább a hirtelen sült, belül még véres formában tartja jónak. Engem meg hülyének néztek az angolok, amikor átsütve kértem. :D
a jó marha full zsír, szerintem fele zsír ezeknek a drága steak húsoknak
már kinézetre is szarul fest: https://www.facebook.com/reel/553109964082176
ha nem megy a fészbukos video akkor ilyen zsírpacni
én tuti megverném a hentest ha ilyet adna 😂
Én szeretem amúgy, de itthon sokkal jobbat csináltam amikor konyhafőnököst játszottam es nekiálltam
szuvidálni stb. Az ilyen pincéres lehúzós étterem nekem is az ablakon kidobott pénz szinonímája.
Ja még ehhez kapcsolodoan. Kanárián a cimbi kért valami steaket az is sok euró volt, valami 40 közeli aztán megkostoltam de igencsak nem az én világom. Arra is kár lett volna áldoznom.
Az annyira nekem se jött be. Állitólag nagyon istencsászárság, de nekem az ausztrál rokon hozta igy nem került pénzbe, de sztem simán olyan mint egy sima marha alkatrész. De ekecs mégcsak ezt se kapott, valami disznólábbal vakithatták😀
Én mondjuk nem vagyok olyan finnyás mint te 😁