Mutatta a srác, hogy vannak rajta lukak, oda egy lánc két akasztóval és tudod is vinni 1 kézzel. A minisineket felcsavarozgatom, de a panelt hogy a faszba teszem fel tetőlétráról? Ki van emelve a létra és átdugom alatta?
Hát, én tuti tennék két lécet ferdén a földtől a ház tetejéig és azon húznám fel kötéllel, miután már fent vagyok...
Igaz, előtte az alu keretre kell valamit tenni, amihez a kötelet karabinerrel fel lehet csattintani, pl. szemes csavar. Ha a helyén a panel, szemes csavar ki és mehet a leszorító kötésbe.
Az a maga idejében nagy divat volt. A Maxim géppuska, a Pedersen-féle öntöltő puska, Adolf Furrer géppisztolyai... Az a csuklós-karos (toggle action) műsor megélt pár verziót a Henry karabélytól a harmicas évekig. :)
Á, csak a mechanizmusaik érdekesek számomra. Tudod, hogy van ez. Egyik pecázik, a másik kerékpározik, én meg fegyverek (főképp) belsejéről olvasok és nézek videókat.
Persze,mondta ember,en meg aludtam a padlon.Oda-vissza,fulkeben nem lehetett soha mert lezarjak az ajtokat a rakterben indulad elott es cssk erkezeskor nyitjak.Bevett modszer a mindenfele alvas.
Ja, ha nem veszel kabint, nem engednek aludni, olyan mondta, aki tavaly volt. Azt mondta, hajnalban túnt el a személyzet, akkor tudott kicsit aludni 6-ig... Úgy gondolta, héderel majd a kocsiban, de azt főleg nem lehetett 😁
Szardinia is 1600, meg 10 óra komp, komoly ejró mennyiségért... Tudom, mert áprilisban kéne mennem kocsival, de valszeg nem vágok bele, annyira nem vagyok már mazochista.
Nekem kb 4 motor befer,csak ember nem a haromszemelyes fulkebe.
Viszont lassan a lakoauto projektet is fel kene elesztenem,amilyen rohadt dragak lettek a szallasok.
Azt tudom. Most megnéztem térképen is merre jártak rákóczi feriék. Négyen mentek ki de jó volt. Feriék a három motort kihuzták haver nem fért már motorral igy ő ott bérelt.
Annak van olyan tipusa ami ha leesik el tud sülni.
Amugy ha beüt a nagyon nagy gebasz,fog heverni mindenhol ingyenes fegyver,ha meg nem akkor meg nem kell.
Igaz, előtte az alu keretre kell valamit tenni, amihez a kötelet karabinerrel fel lehet csattintani, pl. szemes csavar. Ha a helyén a panel, szemes csavar ki és mehet a leszorító kötésbe.
http://youtu.be/WbnWnE0fHU4?si=UMtz1Gk94WhOceIT
de egyedül jó szar lesz felvinni létrán
amúgy millió youtube videó van ezekről
Inkabb szardinia,az egy nap megvan,meg egy ejszaka csoveskedni a padlon a kompon.
Viszont lassan a lakoauto projektet is fel kene elesztenem,amilyen rohadt dragak lettek a szallasok.
Amugy ha beüt a nagyon nagy gebasz,fog heverni mindenhol ingyenes fegyver,ha meg nem akkor meg nem kell.