Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mutatta a srác, hogy vannak rajta lukak, oda egy lánc két akasztóval és tudod is vinni 1 kézzel. A minisineket felcsavarozgatom, de a panelt hogy a faszba teszem fel tetőlétráról? Ki van emelve a létra és átdugom alatta?
Hát, én tuti tennék két lécet ferdén a földtől a ház tetejéig és azon húznám fel kötéllel, miután már fent vagyok...
Igaz, előtte az alu keretre kell valamit tenni, amihez a kötelet karabinerrel fel lehet csattintani, pl. szemes csavar. Ha a helyén a panel, szemes csavar ki és mehet a leszorító kötésbe.
Az a maga idejében nagy divat volt. A Maxim géppuska, a Pedersen-féle öntöltő puska, Adolf Furrer géppisztolyai... Az a csuklós-karos (toggle action) műsor megélt pár verziót a Henry karabélytól a harmicas évekig. :)
Baszott felelmetes a nagy panellal egyedul egy hoszzu letran.
Nekem a P08 as igen erdekesen fura a csuklos reteszelessel.
http://youtu.be/WbnWnE0fHU4?si=UMtz1Gk94WhOceIT
élével a válladra veszed és mehetsz is
bátorságtól függ
de egyedül jó szar lesz felvinni létrán
amúgy millió youtube videó van ezekről
Á, csak a mechanizmusaik érdekesek számomra. Tudod, hogy van ez. Egyik pecázik, a másik kerékpározik, én meg fegyverek (főképp) belsejéről olvasok és nézek videókat.
tán szakértő vagy?
Persze,mondta ember,en meg aludtam a padlon.Oda-vissza,fulkeben nem lehetett soha mert lezarjak az ajtokat a rakterben indulad elott es cssk erkezeskor nyitjak.Bevett modszer a mindenfele alvas.
Sztem egyedül ne fogjál hozzá... 2 emberes, minimum, de jobb ha 4 van, úgy halad is.
Majd alszik a raktérben, a motorok tetején :D
Ja, ha nem veszel kabint, nem engednek aludni, olyan mondta, aki tavaly volt. Azt mondta, hajnalban túnt el a személyzet, akkor tudott kicsit aludni 6-ig... Úgy gondolta, héderel majd a kocsiban, de azt főleg nem lehetett 😁
Red bull?
Szardinia is 1600, meg 10 óra komp, komoly ejró mennyiségért... Tudom, mert áprilisban kéne mennem kocsival, de valszeg nem vágok bele, annyira nem vagyok már mazochista.
Á, csak műszaki érdekesség szinten foglalkozom effélével.
Megvettem a napelemeket, van valami videó a youtube-on hogy hogy a faszba kell ezekkel felszaladni a tetőre? 😁
Na végre egy hozzáértő .... 226 😁
Ket nap oda ketto vissza,az meg ugy is durva.
Inkabb szardinia,az egy nap megvan,meg egy ejszaka csoveskedni a padlon a kompon.
kimegyek repülövel ha kiviszed a cuccom :)
Nekem kb 4 motor befer,csak ember nem a haromszemelyes fulkebe.
Viszont lassan a lakoauto projektet is fel kene elesztenem,amilyen rohadt dragak lettek a szallasok.
van élete. a taurus , cz, glock után kezembe vennék már egy siget
Ja, a 320-as. De az nem kakasos, mint ez.
Azt tudom. Most megnéztem térképen is merre jártak rákóczi feriék. Négyen mentek ki de jó volt. Feriék a három motort kihuzták haver nem fért már motorral igy ő ott bérelt.
Annak van olyan tipusa ami ha leesik el tud sülni.
Amugy ha beüt a nagyon nagy gebasz,fog heverni mindenhol ingyenes fegyver,ha meg nem akkor meg nem kell.