Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt az andalúzot gondoljátok meg, kibaszott messze van, viszont tényleg nagyon jó környék. Autóval jártam arra
az, hogy ez ügyfélkapu 😅
A dáp egy mobil alkalmazás amivel tudod magad igazolni a rendőrnek nem kell jogsi személyi forgalami tb kártya semmi. Minden 1 helyen.
A dápal is tudod ugyanúgy intézni az ügyeidet mint az ügyfélkapuval csak egy csomó mindennel többet tud meg majd fog tudni a jövőben ha elkészülnek vele.(kezeit széttáró) Az ügyfélkapu + meg pont ugyanaz mint az ügyfélkapu csak a belépést variálták meg.
valami olyasmi 🤠
Ott dolgozó ismerős mondja, hogy a DÁP gyakorlatilag használhatatlan, csak nekik kötelező volt. Még szerencse hogy el tudja intézni okosba kollégánál amit kell 😆
Akkor beindul a cserekereskeredelem
igen, célkitűzés az, hogy 2030ra megszünnek a könyvelők, minden digitálisan lesz nyilvántartva , 2040re megszünik a készpénz is, ha nem vagy dáp, akkor senki leszel
Nem tud annyit, ez csak azt tudja amit a sima ügyfélkapu. Még én sem dápoltam, de pár éven belül kénytelen leszek mert biztos csak az marad.
De mondjuk pipi azzal sincs előrébb, mert DÁP mobil alkalmazást kell letölteni az OKOStelefonra, aztán azzal beszkennelni a qr kódot.....
Ahhoz asszem kell az e-személyi, a mostani meg csak authitenticatoros.
Pedig ott ritkán esik. Mármint andaluzia. Spanyolt nem tom. Állítólag 2-3 nap havonta az esős napok száma, de az is csak ősszel meg télen.
egy év mulva dáp leszel úgyis
Miben ter el a DÁP-tol?
ja(homlokát törölgető)
Jól van, a fontos, hogy megoldottad!
valami verifry nevű alkalmazást töltöttem le. regisztráltam rá aztán összekötöttem az ügyfélkapuval egy vidós itiner alapján(meghajlós)
Azzal generálok 30 másodperces kódot amit átmásolok az ügyfélkapu bejelentkezéshez(kezeit széttáró)
sikerült számítógéppel autentikátort csinálni?
na ügyfélkapu+ regisztrálva nem kell hozzá még nyomógombos mobil se(meghajlós) 🥱
Ja,nézem az alparmotos csávó spanyol tripjét,kifogott esőt jó párszor.
én csak azt ismerem, hogy az üt először aki igazán nagyot üt. És először 😅
30 mp-nél
http://youtu.be/JbxX9XG7-pg
hát nem úr aki nem herdál 😅
😅
Ott is..... Meg Malaga, meg a tengerpart irányába....most volt kint cimbora, iszonyatos képeket csináltak.
Ronda kornyeki szallasal.
Jelenleg ennyi penzem egyben egy mototurara tuti nincs.
Ha tenyleg igaz lenne a 25 os fellendules jovore talan.
De kozben tervezek ket halogatott projektet ami egetni fogja a keves lovét.
Andaluziába kéne menni........