Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy meg a kurvigeren a körtúra tervezesen nyűglődök.
Áhh,tök normalis dolog,mindenki abban megy. 😆
Kurviger nem cimre vivésre van kitalálva. Gondolom faszául hülyének néznek hogy rallyzol sisakban
na fasza
akkor kereshetek másik dobozt...
bár nem szívesen csomagolom egybe, buzi postások ha fociznak vele aztán kiömlik akkor baszhatjuk az elektronikát
En kerek elnezest. 😀
Amugy sikeres lett a sena tuning,most jeleneg kocsiban e siskkal a fejemen teszteltem az alis kijelzot egyutt.Eddig maximalis a siker.
A kurviger navicios program meg tanulasi fazisban van.A google maps hazszamig jobban tud vinni mert ismeri,a kurviger nem,ez utobbi viszont joval nagyobb terkpet tud letolteni offline,es tenyleg kanyargoson visz.
Szoval tanulnom kell.
Amugy majd mondd az árat meg a fáradozási költséged, sőt hogy legyen egy vödör kekszrevalód, tehetsz propoliszt is mellé ha van 😀
Mindkettő.......sőt, most egyben megkaphatod
Hát nem tom, én meg tokaj hegyvidék közelébe élek, aszút szeretem és megbizható pincészetből hordom is. Itt még van aki nem szélhámos aztán úgy csinálja ahogy kell. Sose voltam borpárti, de pont itt szerettem meg mert igazat beszélt a termelő, hogy a gyomorsavam se fog basztatni mert ez volt az egyik tapasztalatos problémám, se más bajoom nem lesz. Igy a fejem se fáj a cukortól....bármenyit iszok belőle.
Aztán próbáltam párat a környékén, mert volt amelyik árban is kedvezőbb volt, de azokkal viszont már nem lett ugyanaz a végeredmény.
itt mindegy
rajtad kívűl mindenki pro
pl én csak azt nem tudom nagyon ami nem érdekel 😂
Bakker,borasz vagy hardwareaproba tevedtem?? 😂
itt putri van nem automata....
szőlő termesztő a szakmám, ismerem a technológiát
pesze a köré épített mesedélutánt is 😂
keresek valakit aki elmegy postára
gondolom ismered a mondást:aki gyorsan ad az duplán ad
😆
Foxpost vagy vmilyen automata nincs közeledbe?
Eléggé😁 szét van hányva a gép.
Na jo de az aszuba nem kell cukor. Abba aszu szemek kellenek és azoktól édes. Eleve édes borba teszik és ugyanannak a szőlőnek a tulérett szemeit rakják hozzá.
Hmm...te kv-t ittál,meg egy kis vizet, én kapuccsínót, Cső meg egy kólát és fizettünk 17,8eurót.
ram mennyire sürgős?
amióta bezárt a postán elég kaotikus azóta a csomag feladás
nem biztos hogy idegileg birom a procedúrát
a cukor az cukor
persze másabb ízű a répacukor meg a szőlőcukor ha eszed
de pl szörpben borban nem lehet észrevenni
a nádcukor is más ízű ráadásul édesebb is a répától
amit észrevenni inkább hogy azért az aszúszemben van más is nem csak a cukor
Az aszú ha már cukorral csinálják megette a fene.
Viszont mégiscsak kéne az a memória mert amit a jóképű küldött egyet se lát belőle, viszont ami itthon van 2 Gb minddel megy a szutyok.
Hát a felétek készült, aranyháromszögi homoki aszú az talán olyan, de mint tudjuk... 🤣
Az annyi szokott lenni, mint az espresso, csak kb. fele mennyiség. Azt tényleg csak a hard-ok isszák... egy korty, de ugyanúgy 7 grammból főzve... 😃
Miért? Az hány euró? 😆
belegondolsz az aszú is csak egy sima bor amibe véletlen beleborult a cukros zsák összes tartalma 😂
az hogy ilyen kezdetleges módszerrel készítik nem jelent semmit
ha a postás bicilkivel viszi a csomagot mátészalkáról sopronba ami 4 napig tart azért semki sem fizet +100 ezret.....
Ja, a képen nincs rajta a ristretto.
San Marino-ban 🤣 Egyébként az olaszoknál törvény írta elő, hogy 1 juró kell legyen egy espresso, mivel alap-élelmiszernek számít 😁 de épp most emelték ezt asszem 1,50-re. A flancos kóficokra ez nem vonatkozik, azok lehetnek bármennyik.
Eddig amit legdrágábbnak talátam (relatíve) az a 8 jurós csapolt sör volt (a 4 decis verzió 😁) persze az is Párizsban, kb. 15 éve...
Persze ittam ennél jóval drágább cuccokat (pezsgő, aszú) de ez egy kiba közönséges valami német sör volt... 😡