Szerintem az a lopás amit a YT és néhány túlreklámozott oldal művel. Ha hagyod magad akkor persze hogy le fog nyúlni mindenki. Sok buzinak nincs lelkiismeret furdalása mint neked.
Nem izgatnak az online filmes oldalak. De az az oldal amelyik ezzel baszakodik, azt én is dobom a kukába.
Az ilyen helyeken mint a Sportmotor, meg kedvenc oldalaimon ki szoktam kapcsolni, normális reklámokkal nincs gondom, de ha beletolják a pofámba és idegesítő lesz akkor el is vesztettek.
Alapvetoen telefon,meg a navi pofazasa.
Csak a kinait 80 felett nem hallom.
Gondoltam a sena jobb.De a sisak hangszoro feszek majndem a fejem tetejen van.Japo sisak.😆
Atmokoltam a regi sisakot.
Ki kene probalni jobb e.
Ebben most nem értek egyet. Nyilván ingyen nekem se elvárás ami értéket képvisel....de a mai világban tolják kérwtlenül a pofámba a sok szart. Youtube már két reklámmal nyit plusz menet közbe ha hosszabb amennyi belefér, tévét ne isnemlitsük, 16p film 20p reklám, hirt olvasnék de előtte három telibebaszott felugrót zárjak be és már itt is érzékelhető azberőszakos reklámkodás. Ezért nem vagyok hajlandó fizetni, pláne hogy semmilyen érték nem párosul hozzá csak a kellemetlenséget tudnám kikerülni pénzért.
kicsi korában fejre ejthették és az önszopató mód kapcsolója bekapcsolt állapotban letört
aztán ez az eredménye......mindig keresi a lehetőséget az önszopatásra amivel jó sokat tud szenvedni
😂
Az ilyen helyeken mint a Sportmotor, meg kedvenc oldalaimon ki szoktam kapcsolni, normális reklámokkal nincs gondom, de ha beletolják a pofámba és idegesítő lesz akkor el is vesztettek.
Csak a kinait 80 felett nem hallom.
Gondoltam a sena jobb.De a sisak hangszoro feszek majndem a fejem tetejen van.Japo sisak.😆
Atmokoltam a regi sisakot.
Ki kene probalni jobb e.
Es valtozott,oszi turazik.A haverjanak meg a vaze fut,es szol ha trafit jelez. 🤣
aztán ez az eredménye......mindig keresi a lehetőséget az önszopatásra amivel jó sokat tud szenvedni
😂
Amúgy minek neked ilyesmi, nem azt mondtad, hogy egyedül szoktál menni? Vagy ez a telefon miatt jó?