Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit megszakitom a szamitogepes temat laza motoros temaval.
Lengyel tesoknal turtam legolcsobban sena plusz sisak szettet.😀
Ha kell valakinek alig hasznalt kinai egy tizesert viheto. 😄
Oké nyilvánvaló hogy mindenért fizet az ember, de mikor már egy óra olvasgatás alatt negyvenedszer jön be ugyanaz a szar (vagy minden oldal váltáskor) és mindig be kell csukogatnod, mert teljesen érdektelen számodra, na az már idegesítő
Én is használtam törteket, de vagy 15 éve nem, mondjuk ahogy a játékokat abbahagytam, de a lányaim eszméletlen pénzeket szórnak el játékra, de nekik ez a szórakozás.
a szememben ez nem lopás
inkább a gusztustalan meggazdagodás megnehezítése
Én meg olyan környezetben szocializálódtam ahol nem volt erény a potyázás, a potyolínó ahogy egyik szomszéd örömködött mikor lopni tudott és lesajnálták aki erre blazírozott, én ha tehetem inkább fizetek a kényelmemért.
gyerek csinál sok videót
a youtube rengeteg alkalommal tesz bele öncélúlag reklámot a videójába, még olyanba is amibe nem akar tenni
én akkor is blokkolóal nézem, és ezen nem változtatok
amúgy egyre több online filmes oldal tiltja a blokkolós böngészőket
ha minden tiltva lesz akkor előszedem a régi könyveimet és olvasgatok a vízparton.......régen úgy is szerettem, csak amióta szar a szemem nem nagyon megy, túl messze került a fókusz, kell csináltatni majd szemüveget
ha érdekel a bushcraft akkor ezt a csatornát(tiktok aktívabb) kell nézni: https://www.youtube.com/shorts...
gyereknek is kötelező tananyag, hátha kinőnek a tökei és 50éves koráig elkurvázza a családi vagyont
Én, ha kapok is valamit, azért hajlandó vagyok fizetni.
DE itt azért basszák el direkt az élményt, hogy így kényszerítsenek fizetésre, nem a reklámbevételre hajtanak.
Ez szimpla geciség. Annak meg én sem szeretek engedni.
Ugye régen, is az volt hogy a YT adta a platformot, a felhasználók a videókat, a YT-meg minimális munkával jól élt a reklámból, csak ugye egyre többet és többet akarnak, így kitalálnak újabb és újabb geciségeket.

Szóval én is úgy vagyok vele, vagy blokkolóval, vagy sehogy.
Nem lesz semmi bajom ha nem nézem a töménytelen faszságot a YT-on csak több időm lesz értelmes dolgokra.

FB-ről ugyan ezért töröltem magam, pedig akkoriban fele olyan gecik sem voltak mint most, csak elegem lett az értelmetlen időpazarlásból és tartalmakból amit az arcomba tolt erőszakkal.
én abban a korban születtem amikor csak a hülyék fizettek (eredeti)szoftveres dolgokért.....
szóval ez olyan nàlam mint a buziság hogy soha nem teszem meg
vagy van ingyen vagy nincs semmi ez a két opció van
inkább nézem a hangyákat a fatörzsön mint valami fizetős dolgot
Én meg előfizetek és akkor nincs reklám, egy darabig bírtam, de feladtam mert már 3-4 percenként megszakadt egy reklám miatt és így előfizetve a családnak sem kell ezzel kínlódnia.
nem én kivárom(kezeit széttáró) az ilyen vidikért muszáj (kezeit széttáró)
Mostanában ezeket nézegetjük a gyerekkel a faszi egy csoda(meghajlós)
Baromira mennék vele csinálgatni(meghajlós)
https://www.youtube.com/@luxonbushcraft
Már közel sem olyan netezni, mint 15 éve, gyakorlatilag olyan lett, mint egy videójáték, három másodpercenként kopppintanod meg kilőnöd kell valamit 😡
Akkora a telóm, hogy alig érem át, kábé a harmadán van hasznos tartalom.
adblock böngésző telefonra
pc-ről meg u-block origin
Krómozok, meg fel van küldve valami adblokk, de egyik se ér lófaszt se
én nem értem meg
mert más dolog hirdetni meg más dolog elszarni mindent
a kevesebb több....
pl youtube
amíg volt a video elején egy reklám addig nem zavart, de amikor egy 20 percex mixben 10 reklám ordít percekig( ha nem nyomod ki némelyik kurva hosszú)
akkor lépsz és egy reklámot se nézel meg mert letiltod mindet a gecibe....
és ha nem lehet blokkolóval nézni nézek mást és renélem más is így tesz
adblock, brave böngésző
vagy egyéb reklám blokkolós
aztán elmúlik
Igen, rohadtul zavar bár megértem az üzemeltetőket hisz ebből tartják fenn, de attól még zavar. 😏 😁
Más. Nektek is úgy indul el a fórum, hogy egy buzi nagy reklám az egész, vagy csak az én telefonom szedett be valamit? Állandóan le kell csukni azt a szart és kétszer megnyomva
Azon már a win25 megy. 🤔
... csak nem tudom, hogy az xp futna-e rajta? 🤣
Na ez tudná termelni a cryptót ! 🤔
nekem volt eredeti w3.11 progi mellé dos7
faszán fóliázva, kézikönyvvel stbstb
csak egyszer berágtam és kidobáltam minden szart, csak a w95 lemez maradt meg mert kis helyet foglal
a petőfi csarnokba árulta egy hobo aztán jó ötletnek tűnt megvenni az utókornak, de nem ér még ma sem 100 forintot se
Meg ugye amíg volt frissítés magától letöltött az is mindent. Aztán meg már a WIN7 sem működik csak kézzel felpakolva a drivereket, mióta megszüntették a támogatást, de én kényszeresen elrakok minden ilyesmit, így nincs gondom....szerintem még win3.1-hez is vannak dolgaim 😆
Ott is csak azért mert mesterségesen korlátozták. WinNT/2000-es driverekkel működött amúgy minden, csak át kellett írni, hogy azt higgye XP-s.
XP az annyira nem volt jó, de azért összekalapálták.
A WIN NT/2000-es volt a tuti, mondjuk azt nem is lakossági felhasználóknak szánták, abból lett az XP, csak közben túl sok fasságot beleraktak, végül a WIN7-re sikerült rendesen megcsinálni, és az is fasza volt.