Xp alatt azért hardver-driver összeférhetetlenségből nagyon sok szopás volt, ez meg win10 alatt már nem létezik. Itt is, mint az élet minden területén, a megszépítő messzeség működik, de igazából a win10-el közel annyi probléma nincs, mint az xp-vel volt.
sok mindentmeg lehet oldani de egy átlag ember nem fog még utána olvasni sem
aztán aki utánaolvas 1% se fog ellene tenni
xp óta nincs rendes oprendszer, az xp-ből nagyon könnyű volt kidobálni a nem kellő rendszer összetevőket
csomó feltört-módosított xp volt anno
csak ugye lassan már egy mp3 lejátszó se akar menni xp-n......
Amúgy meg lehet oldani, hogy ne kelljen a win11-nek, ez a TMP2.0 de majd még én fogok pedálozni hogy felrakhassak egy vírust? Te sem gondolod ezt komolyan 😅
Nekem i7 4770-es van. 2009-es illeszt programja van. Arra felmegy vajon a win11? 🤣
Nem fogom lecserélni csak a buzi win11 miatt, a hibátlanul működő és tökéletesen megfelelő teljesítményű gépet.
Persze ha akarunk rémeket látni akkor lehet, de szerintem nem azt írta hogy tiltva lesz, csak azt hogy a hálózatra kapcsoltra kell engedély 😁
De ugye ahogy eddig, ez után sem lesz semmi közük hozzá.
nincs is érdemes baszakodni a géppel
fejlesztés helyett ki kell baszni a picsába és venni másikat kompletten
max a ram bővítés aminek látom értelmét
de az is többnyire szopó mert úgyse kapsz már olyat ami benne van szóval inkább akkor vegyen sokkal többet az ember amikor összerakja a gépet
8.generációtól benne van a tmp2.0
de lehet úgy kell bekapcsolni valahol a biosban
azokat a kurva ramokat meg sehol nem találom, már egy csomó micro sd kártya meg minden fiszemfaszom megvan, a gyerek 10 évvel ezelőtti számítógép csavarjai meg kábeljai is de a laptopos dobozt nem találom
nekem a 2018as i3 8xxx is kompatibilis, már egyszer akart w11 frissülni de nem kértem
hajdanán a billgéc azt mondta a w10 lesz az utolsó oprendszer
hát ki vagyok én hogy ellent merjek neki mondani??? w10 vagy semmi 🤣
ha a defender kap frissítést akkor nincs gond
amióta használható a defender nem kell víruskeresővel baszakodni ami indokolatlanul lassít minden gépet
ha nem frissül szerintem én megyek át a másik oldalra, veszek egy rádiós egeret és leszarom a linux miatti fullbéna tapipadot
igazság szerint már csak ez tart a win mellett sok éve hogy a linuxon nem tudnak rendes tapipad drivert csinálni a laptophoz
https://www.hwsw.hu/hirek/6857...