Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha úgyis cserélni akarjátok a gépeiteket, itt egy lehetőség:
https://www.hwsw.hu/hirek/6857...
evvel nem vitatkozom, bár a 98 után az xp 1000x jobb volt
emlékszem valami oldalról kellett mindenféle dll fáljokat keresgélni mire minden fasza lett
Xp alatt azért hardver-driver összeférhetetlenségből nagyon sok szopás volt, ez meg win10 alatt már nem létezik. Itt is, mint az élet minden területén, a megszépítő messzeség működik, de igazából a win10-el közel annyi probléma nincs, mint az xp-vel volt.
sok mindentmeg lehet oldani de egy átlag ember nem fog még utána olvasni sem
aztán aki utánaolvas 1% se fog ellene tenni
xp óta nincs rendes oprendszer, az xp-ből nagyon könnyű volt kidobálni a nem kellő rendszer összetevőket
csomó feltört-módosított xp volt anno
csak ugye lassan már egy mp3 lejátszó se akar menni xp-n......
Amúgy meg lehet oldani, hogy ne kelljen a win11-nek, ez a TMP2.0 de majd még én fogok pedálozni hogy felrakhassak egy vírust? Te sem gondolod ezt komolyan 😅
Nekem i7 4770-es van. 2009-es illeszt programja van. Arra felmegy vajon a win11? 🤣
Nem fogom lecserélni csak a buzi win11 miatt, a hibátlanul működő és tökéletesen megfelelő teljesítményű gépet.
Persze ha akarunk rémeket látni akkor lehet, de szerintem nem azt írta hogy tiltva lesz, csak azt hogy a hálózatra kapcsoltra kell engedély 😁
De ugye ahogy eddig, ez után sem lesz semmi közük hozzá.
Ennyi, legalább nem baszogatnak a frissítéssel 😆
nincs is érdemes baszakodni a géppel
fejlesztés helyett ki kell baszni a picsába és venni másikat kompletten
max a ram bővítés aminek látom értelmét
de az is többnyire szopó mert úgyse kapsz már olyat ami benne van szóval inkább akkor vegyen sokkal többet az ember amikor összerakja a gépet
Ugyhogy marad mindenhol minden a régiben, faszom se fog kidobni mindent a kukába
https://www.cpubenchmark.net/
Itt meg tudjátok nézni, mit tud a CPU, meg mikori. Jó, megbízható oldal, sok okosság van rajta.
processzor csere kilőve, mert azt meg az alaplap nem kezeli. Ha meg alaplap csere akkor táp meg videokártya is, hacsak nem felel meg az integrált.
8.generációtól benne van a tmp2.0
de lehet úgy kell bekapcsolni valahol a biosban
azokat a kurva ramokat meg sehol nem találom, már egy csomó micro sd kártya meg minden fiszemfaszom megvan, a gyerek 10 évvel ezelőtti számítógép csavarjai meg kábeljai is de a laptopos dobozt nem találom
Na az i5-ös laptop se felel meg :) Processzorral van baja meg an TPM2,0
Nekem i5 van benne, de a proci nincs benne a listában. A laptopot még nem néztem, meg a gyerekét se.
486 tuti van, de szerintem 386 is
nyílpuskáért elcseréljük 😂
bár mostanában nem basztat vele haver
386-os van? Az enyém elkezdett haldokolni ingen elfogadom(meghajlós)
ez a tmp dolog állítólag kurvára biztonságos
szerintem meg csak tényleg a lehúzásra megy
nekem a 2018as i3 8xxx is kompatibilis, már egyszer akart w11 frissülni de nem kértem
hajdanán a billgéc azt mondta a w10 lesz az utolsó oprendszer
hát ki vagyok én hogy ellent merjek neki mondani??? w10 vagy semmi 🤣
ha a defender kap frissítést akkor nincs gond
amióta használható a defender nem kell víruskeresővel baszakodni ami indokolatlanul lassít minden gépet
ha nem frissül szerintem én megyek át a másik oldalra, veszek egy rádiós egeret és leszarom a linux miatti fullbéna tapipadot
igazság szerint már csak ez tart a win mellett sok éve hogy a linuxon nem tudnak rendes tapipad drivert csinálni a laptophoz
Nem tom mire jó ez. Csomó gépet el kell adni biztos. Velem nem basznak ki, akkor se veszek.
Nekem a 4 éves i3 notira felment már egy éve, azóta is megy, használom minden nap. Sztem nagyobb az ijesztgetés...
Lejár a támogatás, akkor mi van? ugyanúgy műxik tovább... sőt asszem a víruskereső frissül továbbra is, csak az oprend nem.
intel 8xxx procitól kompatinilis lesz, meg a ryzen 2000től
a tmp2.0-val szopatják a népet
Azt tudom. Nekem se fogja engedni a 11et az asztali gép