nekem elöl torziós rugó van, a szart is kirázza belőlem, a laprugós ettől jobb
10+éve még megcsináltam volna spirál rugósra mert nem sok meló de akkor minden műszaki előtt szerelhetném vissza a gyári cuccokat
nekem inkább hintázik a terep gumitól, meg úgy zúg hogy 80 felé már fülvédőt kellene használni
Hát én Nissan Navarát meg Isuzut próbáltam, mindkettő újszerű volt, és 8M körüli áron - sok évvel ezelőtt. Persze dízel, de vagy 140 ló, ennek ellenére olyan teherautósan megy, fokozatok rövidek (emiatt ugye a fogyi...) a gumik terepesek, kényelemnek annyi, meg persze a laprugó+merev híd is odabax 😅 de terepen szépen elment (száraz földút)
Trógerolni, birtokra kimászkálni OK, de ezt a legtöbb városi szaladgálósnak veszi, mert olyan macsó 🤣 - arra meg nekem meg se fordulna a fejemben. Az usák biztos kényelmesebb, de azokat inkább városra gyártották, ott kint mindenki ilyet vesz (mint nálunk SUV-t)
ismerős gmc pickupja tágas, kényelmes és csendes, 170-el már ment vele
szóval nem mind szar, de kicsi pénzért kicsi luxus jár.......
az ilyeneket mint a hilux a parasztok veszik munkaeszköznek, nem a kényelem a legfontosabb kritérium
belegondolsz a hilux 15 a land cruiser 25, valahonnét ki kellett venni azt a 10 millát..........
ő kb ilyen 3-5 napokra cuccol ki a partra szóval a pakolás/ponyva felhajtás elenyésző idő mert kipakol 20 perc akatt aztán napok múlva vissza
ellenben a 4x4 hajtás fontos amit a dobozos vackod nem tud
Mem akkora a szórás, 2012-21 között volt a clio4 és 2019-től már kapható volt a clio5 és amúgy a szokásos ráncfelvarrások 2-4 évente mint minden más járműnél.
a ktm bicikli egy csomó ilyen olyan más gyártók alkatrészeiből van összekukázva, bosch motor, shimano vátás, magura fékek, panasonic akku rock-shock futómű
és? hajtogatja a ponyvát oldalt, hogy hozzáférjen a pecacucchoz vagy csak hátulról tud belőle pakolni?
Ettől sokkal többet tud egy olyan doboz ami nekem van(gondolkodós) körbenyitom rajta az ajtót oszt bármihez hozzáférek könnyedén(kezeit széttáró) Meg a ponyvával sem kell baszkódnom(kezeit széttáró) A méhészetre még fasza lehet aláírom(meghajlós)
nekem is tetszenek jól néznek ki, de hátsó ülések a zéró lábtér miatt legfeljebb poggyásznak jó(gondolkodós)
Én nem tudnám mire használni(kezeit széttáró) És a legtöbben olyanok veszik akik csak a pompáskodásra használják, mert,hogy divat(kezeit széttáró)
én ezekben a kliókban elveszek mert szinte évente kijött új modell(kezeit széttáró) Számomra egész nyomon követhetetlen ez a vásárlói szédítés néha olyan kis különbségekkel jöttek ezek egymás után, hogy laikus számára fel sem tűnt. Nálunk is volt ideiglenesen 1-2 hetet valamelyik típusa egész autózható autó is lehetne ha nem lenne olyan alacsony(gondolkodós) A turbó 1000-es motor is vitte a kasztnit rendesen csak hát feltételezem ezek a motorok nem a tartósság oltárán készültek(szemeit körbeforgató)
ismerős ilyennel pecázik
van platón ponyva aztán ott elfér a peca cucc
de közben méhészkedik és avval horja a kacatokat
aki cuccol ezt-azt annak nem lehet rossz
nekem nem kellene mert nem tudnám használni de attól még tetszik
egy nagyobb usás kivitel már más dolog, azon elfér 3 motor is lehetett volna vele erdélybe mászkálni
Mondjuk pont a pik-ap típusú autókat nem tudom, hogy mire jó(gondolkodós) Szerintem kevés felhasználási területe van(gondolkodós) Útépítéseknél sok szaladgál belőlük lehet arra használják, hogy üzemanyaggal lássák el a munkagépeket. Korszerűbb állattartó telepeken lehet létjogosultsága valamint vadásztársaságoknál jól felhasználható ez a felépítmény(gondolkodós) Más hirtelen igazán nem jut eszembe mire lehet jó.(gondolkodós) Ehhez képest színig vannak az utak ilyen ford réndzsőr, hilux és társaival gyönyörűen vaxolva 😅
Egy ismerős kőmüves is vett egy ilyet néhány éve. Kérdeztem neki ez mihez kell? Horgászik? Vadászik? Bár igazából horgász autónak sem jó(gondolkodós) Nem azt mondja tetszik neki(kezeit széttáró)
Éppen ő vette az akkor frisset akciósabban mint ahogy akkor még az előzőt árulták, rá 1 évre mi drágábban vettük az előző modellt az övé meg már 6.7m volt.
a bogyó extra akciósan vette, előtte drágább volt, csak kiszórták a régit
most tavasszal/nyár elején is volt itt-ott ilyen akció pl a hilux 4 millával lett olcsóbb mert nem volt benne ami júliustól kötelező lett
kobrankó is ktm,el nyomja. 😆 Új árát nem szívesen fizettem volna ki de használtba láttam a jófogáson solt vagy kiskőrös vagy hol egy 2021-es modellt egész elfogadható árban.(szemeit körbeforgató) Ha női vázas lett volna azt vittem volna(kezeit széttáró) De férfi vázas volt azzal meg küszködjön aki akar(kezeit széttáró) Ugyanazért a pénzért így lett egy új nonéjm női vázas 😅
az autóknál is ugyanez a helyzet. Amikor a bagós vette a kliót 4 milla volt, most egy ilyen felszereltségű autó duplája(dollárjeles) Ez még akkor is sok, ha közben volt modellfrissítés(kezeit széttáró) Egy valamire való autó ami nem prémium és mind1 mi ford, opel, rönó, fószvágen 15-20 millió ft(szeneit körbeforgató) kovid előtt,(óranézegetős) pár évvel ezelőtt ennyi pénzből a felső polcról lehetett válogatni merci, bömbi ódi(kezeit széttáró) Ép nézetem reggel egy kobrankós videót, szokás szerint 2021-ben 290 ft-ért adtak egy gombóc fagyit. most menni is? 5-600? 3 év telt el(kezeit széttáró) De tök mind1 milyen példát mondunk mindenre igaz(kezeit széttáró) Talán a fizetésekre nem(gondolkodós) Na azok nem emelkedtek ilyen mértékben. És tömött sorok akkor sem fognak kialakulni az autószalonok előtt ha a minimálbér 40%-ot emelkedik 3 év alatt(kezeit széttáró) Ha valaki vesz már csak hitelre vesz. Kinyögi a befizetőt aztán 5 évig tologatja a banknak a pénzt. (szemeit körbeforgató) A fasza dákóknak is megugrott az áruk. Épen nézegettem tavaly óta vagy 15-20%-ot(szemeit körbeforgató) Igaz itt is frissítettek, már egész jónak tűnnek és még mindig harmadával kevesebbe kerül mint kategória társai. (kezeit széttáró)
10+éve még megcsináltam volna spirál rugósra mert nem sok meló de akkor minden műszaki előtt szerelhetném vissza a gyári cuccokat
nekem inkább hintázik a terep gumitól, meg úgy zúg hogy 80 felé már fülvédőt kellene használni
Trógerolni, birtokra kimászkálni OK, de ezt a legtöbb városi szaladgálósnak veszi, mert olyan macsó 🤣 - arra meg nekem meg se fordulna a fejemben. Az usák biztos kényelmesebb, de azokat inkább városra gyártották, ott kint mindenki ilyet vesz (mint nálunk SUV-t)
szóval nem mind szar, de kicsi pénzért kicsi luxus jár.......
az ilyeneket mint a hilux a parasztok veszik munkaeszköznek, nem a kényelem a legfontosabb kritérium
belegondolsz a hilux 15 a land cruiser 25, valahonnét ki kellett venni azt a 10 millát..........
ellenben a 4x4 hajtás fontos amit a dobozos vackod nem tud
Ettől sokkal többet tud egy olyan doboz ami nekem van(gondolkodós) körbenyitom rajta az ajtót oszt bármihez hozzáférek könnyedén(kezeit széttáró) Meg a ponyvával sem kell baszkódnom(kezeit széttáró) A méhészetre még fasza lehet aláírom(meghajlós)
Én nem tudnám mire használni(kezeit széttáró) És a legtöbben olyanok veszik akik csak a pompáskodásra használják, mert,hogy divat(kezeit széttáró)
van platón ponyva aztán ott elfér a peca cucc
de közben méhészkedik és avval horja a kacatokat
aki cuccol ezt-azt annak nem lehet rossz
nekem nem kellene mert nem tudnám használni de attól még tetszik
egy nagyobb usás kivitel már más dolog, azon elfér 3 motor is lehetett volna vele erdélybe mászkálni
Egy ismerős kőmüves is vett egy ilyet néhány éve. Kérdeztem neki ez mihez kell? Horgászik? Vadászik? Bár igazából horgász autónak sem jó(gondolkodós) Nem azt mondja tetszik neki(kezeit széttáró)
ami nem rossz mert egy szaros opel astra fapad szűk 10 volt
most tavasszal/nyár elején is volt itt-ott ilyen akció pl a hilux 4 millával lett olcsóbb mert nem volt benne ami júliustól kötelező lett
a váz ktm terv a többi meg boltban kapható alkatrész