Átadunk, pontosabban visszaadjuk a vagyonkezelési jogokat egy telephelyen, felhívom az egyik szolgáltató kapcsolattartóját, hogy felmondjuk a szerződést a tartályos gázra, mert az új vagyonkezelőnek nem kell, és írt levelet, hogy a mol-al vitessük el a cuccost, pedig hát nem is a mol szolgáltat. Kérdi a haver, te, azok miért mol-t írtak, hiszen nem is az szolgáltat? Mondom azért, mert a sok hülyének az összes láncfűrész "still", ezért a gáz is mol, legyen az valójában bárki.
Na, azok járnak a boltba is előttem és szórakoztatnak.
Hát, írhatnám, amikor a nő a kosárba (nem a kocsiba) púposan vásárol, de fizetést követően kiderül, nincs elég szatyra, hogy a cuccost elszállítsa, a pénztártól átcuccolna a kis asztalhoz, de látom a vacillálást a szemében, hogy így az egyik halom ellenőrizetlenül maradna és ezt nem meri, így megpróbálja a nála lévő 10 literes szatyorjába erőltetni a 20-25 liter vackot, megy a retikülbe is, de a pénztárca kimarad, azt a kabátzsebébe próbálja a bunkófonnal együtt, stb.
A másik, amikor a papát berakja a mama a pénztárhoz, EGY valami kimaradt és a papa legyen a pénztársorban, mindjárt jön, de a mama aztán leragadt valahol, a papa meg ugye nincs felhatalmazva a fizetésre, lehet, pénze sincs, hátrafelé tekinget másodpercenként, már kurvanyázna de mersze nincs. A pennyben meg amikor a kínainál kapható plöss, kétezerforintos lófaszt a mama megveszi az onokának a bónuszpontokból 5 ezer helyett 3.499,- ért és kibaszott boldog, hogy micsoda ajándékot vett az onokának.
Ennyi hülyét.
Én szemüvegben nem látok semmit, ha leveszem, pláne.
amúgy ha már kedvesség, megmondanátok, hogy a sok buzi és ribanc miért csinálja azt, hogy állok a sorban a pénztárnál, és ha a szalag előre mozdul mondjuk 20-30 centit, a nyomoronc elkezdi felpakolni a kosarából/kocsijából a szemetet mögém, de valamiért azt hiszi, hogy csak annyi hely jár neki és elkezdi a szemetet egymásra púpozni, pedig ha megvárná, hogy a szalag menjen előre, akkor lenne NEKI kényelmes helye felcuccolni, pedig így sem végez előbb, mintsem én kifizetem az enyémet?
Azt csak megemlítem, ha a sor végén vagyok és nincs az az elválasztó rúd még elérhető közelségben, mi a büdös rákért nem tud kihagyni egy mondjuk tenyérnyi szabad helyet, miért kell a sok szarát közvetlenül az enyémhez nyomorítani?
Az csak mulatságos, amikor a sok hülye belterjes alulméretezett némber ha maga előtt tolja a kocsit, a fogantyú magassága miatt nem tudja a kocsi elejére halmozott árut elérni, lábujjhegyen nyögdécsel és erőlködik, ha maga mögött húzná akkor már majdnem jó lenne, de hát beléverték a szocializáció során, hogy a boltban a kocsit magunk előtt toljuk, maga mellett a korláttól nem fér el, külön tetszik, amikor a dagadt zsírdisznó cigány fajzatok a hájas hasredőiktől amúgy sem érik el a kosár alját, de így, hogy még a gyereküléses fogantyú is előttük van, tiszta meglepő és mulatságos a jelenet, amit művelnek néha.
amúgy telefonon valamiért a távolság fontos tényező, monitoron kb mindegy honnan nézed
a pisztoly szerintem nagyjából a legkönnyebb
vannak olyanok ahol marad az ábra csak térhatású lesz mindjárt keresek egy ilyet is
ez az egyik kedvencem