na de ezt előre tudni kellett volna....
azért ott nem a kocsmából szedik össze a vezetőség tagjait
már évekkel ezelőtt teli volt avval minden hogy az eu versenyképességének tönkretétele a cél
amúgy érdekes módon az utazások, drága nyaralások nem estek vissza láthatóan szóval van pénz a luxusra meg a hobbira
amikor egy 3 millás motor 2 év alatt 5 milla lesz akkor nem veszi meg a nép.... egyszer besokall
mindenki...
Jól gondolkodott mindenki, csak a szuper eu vezetés meg az ukrán háború miatt pofára esett az eu életszínvonala, és ilyenkor mit nem vesznek először az emberek? igen, prémium hobbieszközt! ☹️
Ott a cikkben a két leglényegesebb: tizedére esett a részvények értéke, és százezer eladatlan motor pihen a raktárakban... szóval lesz az még olcsóbb is. 🤔
Sztem a Bajaj bekebelezi az egészet, oszt csá. Persze viszik a verseny részleget is, mert az lesz a feltétele a biznisznek
a ktm tuti nem szűnik meg
csak azt kell picsán rúgni aki nem tudott jól gondolkodni
amúgy most kellene ktm részvényt venni de sehol nem találom hol lehetne
Biztos megy lejjebb csak ugye a vevőt izgathatja az is, hogy vajon annak amit megvesz mi lesz a jövője? Lesz-e alkatrész, el lehet-e adni később ha már nem lesz gyára meg ilyenek.
nem mind túlárazott pl a 390 egész jó árban volt, az endúrók azért drágák mert nagyon drága a futómű alkatrész
de tényleg kurva sokat drágult az elmúlt pár évben, jelentősen csökkentek is az eladások emiatt
biztos a szakmám miatt nem megy
mert ha én révedeznék akkor valaki megdöglik 😂 😂
tavasz a legveszélyesebb akkor lehet bambulni a miniszoknyás csajokon azt meg is van a baj 😬
Ahogy olvasom itt kiderült, hogy ezeket a képes feladványokat minél komolyabb látássérült valaki annál könnyebben fejti meg sőt igazából a vakok a legsikeresebbek hisz ők is készítik ezeket. 🧐
egyik unokatesómnak akkor derült ki hogy egyik szemére nem lát amikor gimnáziumba ment és volt előtte orvosi vizsgálat
mondjuk nekem meg a színtévesztés derült ki ekkor, emiatt nem lehettem elektrotechnikus
gépek karbantartásánál csak a számozott bezetékeket basztattam nehogy valamit félrekössek, bár olyan sok szín sosem volt a gépeknél de ez egy jó kifogás volt hogy ne kelljen vele baszakodni
inkább szedegettem ki a sok beletört csavart 😂
simán kaphattam volna valami oklevelet annyi csavart kiműtöttem már, volt hogy beletört m3 csavart fúrtam meg másfeles fúróval, és ki is jött a csavar, 1 fúrással spóroltam 70 ezret.... azért ez már egy minőségibb ribanc ára 😆
azért ott nem a kocsmából szedik össze a vezetőség tagjait
már évekkel ezelőtt teli volt avval minden hogy az eu versenyképességének tönkretétele a cél
amúgy érdekes módon az utazások, drága nyaralások nem estek vissza láthatóan szóval van pénz a luxusra meg a hobbira
amikor egy 3 millás motor 2 év alatt 5 milla lesz akkor nem veszi meg a nép.... egyszer besokall
mindenki...
Sztem a Bajaj bekebelezi az egészet, oszt csá. Persze viszik a verseny részleget is, mert az lesz a feltétele a biznisznek
csak azt kell picsán rúgni aki nem tudott jól gondolkodni
amúgy most kellene ktm részvényt venni de sehol nem találom hol lehetne
De ha nyakig ér a trágya, talán megy az lejebb is.
de tényleg kurva sokat drágult az elmúlt pár évben, jelentősen csökkentek is az eladások emiatt
Monitoron jó a kép
https://forbes.hu/uzlet/ktm-cs...
ezt tudod küldeni ide élőben?
simán látom a felhőkbe a nyuszit ........ elefántot .........és bohócot 😂 😂 😂 😂
mert ha én révedeznék akkor valaki megdöglik 😂 😂
tavasz a legveszélyesebb akkor lehet bambulni a miniszoknyás csajokon azt meg is van a baj 😬
mondjuk nekem meg a színtévesztés derült ki ekkor, emiatt nem lehettem elektrotechnikus
gépek karbantartásánál csak a számozott bezetékeket basztattam nehogy valamit félrekössek, bár olyan sok szín sosem volt a gépeknél de ez egy jó kifogás volt hogy ne kelljen vele baszakodni
inkább szedegettem ki a sok beletört csavart 😂
simán kaphattam volna valami oklevelet annyi csavart kiműtöttem már, volt hogy beletört m3 csavart fúrtam meg másfeles fúróval, és ki is jött a csavar, 1 fúrással spóroltam 70 ezret.... azért ez már egy minőségibb ribanc ára 😆