Nagyobb MINT a jelenleg vezethető 50 ccm-es segédmotorok. Ugye most van egy kakukktojás lehetőség, a B125, de amire a cikk írója - és amúgy ezer másik cikk már szót ejtett róla - hogy más országokban ALAPBÓL vezethetnek 125-ös kétkerekűeket a B-s jogsival rendelkezők, és ezt szeretnék itthon is elérni.
Tehát NEM 125-nél nagyobbat, hanem a jelenleg érvényben lévő szabályozás adta lehetőségeken (tehát az 50 ccm korláttal) túlmenően nagyobbat, de max. 125 ccm méretű motorokig.
Ezt hogyan érted?
Én azt olvasom a cikkből, hogy jelenleg B kategóriás jogosítvánnyal lehetséges Magyarországon a 50 ccm-es segédmotorok vezetése, de opcióként esetlegesen a 125 ccm-est is lehessen vezetni, ha elfogadják a változtatási javaslatokat. Hogy jön ide most a bivaly?
Onnan kezdve hivatalosan motorozhattál , nekem ez 1980 sem kategória ,ami 50Ft-ba került akkor ! A nagy A kategória 1983-ba lett meg 350 Ft-ért ! Nekem innen datálódik a hivatalos motorozásom ! 😏
https://24.hu/belfold/2024/12/... lessz itt tennivaló , mindenkinek , főleg az angyaloknak ! Bivalyt. minden B kategóriásnak akinek kevés a 125 ccm ! 😉 Nem fog csalódást okozni ha haladni kell ! 😇
Ha esett az eső, ha fújt a szél, ha meleg volt ha hideg volt biztosan nem ültem motorra, mert hülye nem voltam szóval rinya sem volt 😅
Aztán sok idő elteltével rájöttem, hogy ez a motorozás egy nagy buziság(kezeit széttáró) Szóval inkább vettem egy női vázas túra biciklit körülbelül 35 beletett kilométernél tartok(meghajlós) Mert hát a hetero férfiak ilyenek(kezeit széttáró)
:-D
Tehát NEM 125-nél nagyobbat, hanem a jelenleg érvényben lévő szabályozás adta lehetőségeken (tehát az 50 ccm korláttal) túlmenően nagyobbat, de max. 125 ccm méretű motorokig.
Ha csak eddig olvasod, ugy van nemi ertelme.
Én azt olvasom a cikkből, hogy jelenleg B kategóriás jogosítvánnyal lehetséges Magyarországon a 50 ccm-es segédmotorok vezetése, de opcióként esetlegesen a 125 ccm-est is lehessen vezetni, ha elfogadják a változtatási javaslatokat. Hogy jön ide most a bivaly?
Nem vagy hetero(ujjával nemet mutató)
Aztán sok idő elteltével rájöttem, hogy ez a motorozás egy nagy buziság(kezeit széttáró) Szóval inkább vettem egy női vázas túra biciklit körülbelül 35 beletett kilométernél tartok(meghajlós) Mert hát a hetero férfiak ilyenek(kezeit széttáró)