Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mosd derül ki hogy félvak vagy?
ott komoly gondok lehetnek(gondolkodós) Persze szerintem a szemednek semmi baja(kezeit széttáró)
Agyi szervnél kell keresni a rendellenességet(szemeit körbeforgató) De nincs jó hírem(állát vakargató) 2 bitről nem lehet tuningolni az agyat mert nem veszi fel a töltést 😅
😆
Próbáltad már úgy, hogy a vászon felé fordultál? 🤔
Én a 3d moziban se látok semmit ahol ilyen színes szemüveget adnak, sőt a tv-m is 3d, azzal elektronikus szemüveg van (ez a bonyolultabb rendszer ami szinkronizál) de azzal is csak épp hogy látom az effektust nagy nehezen ☹️
ezt tudom igazolni(meghajlós)
ez a vicc
úgy kiélesedik a 3d kép hogy tisztábban látom mint a sima képet
mint amikor a távcsövön beállítod az élességet
nekem is volt lézerezés
nem emlékszem mikor 2010 előtt az biztos
kb 2 éve látom azt hogy nem látok tökéletesen
most kezd zavarni de télire nem csináltatok szemüveget mert az egy szopás
A dipotria nem feltétlen viszi el, csak ugyanolyan szarul látod, mint a valóságot.
Akkor neked azért megy alapból:)
Eleve bandzsitasz😅
Nos próba megtörtént(kezeit széttáró) Szemüveg nélkül is jól kijön a 3 d(kezeit széttáró)
bár igazából a szemüveg pont ezeket az eltérések korrigálja ha így vesszük igaz lehet amit írsz(gondolkodós) Most meg is próbálom nézni szemüveg nélkül lesz e belőle valami(gondolkodós)
haver is csinált lézeres szemműtétet, vagy 6-8 éve. Én is vele mentem mert akcióban ingyen mérték fel a szemet. Az enyémet nem lehetett műteni mert túl vékony a szaruhártyám 500 mikron alatt van(kezeit széttáró) Az övét megműtötték, kb. 4-5 évig jó volt aztán szépen elromlott. Igazából már akkor megmondták neki, hogy ez nem lesz örök életű, mert a szeme folyamatosan romlik és előbb utóbb túlromlik a műtéti lefaragott fókuszon(kezeit széttáró) Most meg már nem műttet szemüvegezik. Ez a lézeres dolog annak jó akinek nem romlik már tovább a szeme. Azt meg nem tudom ilyen ember létezik e(gondolkodós) Az tény, hogy nagyon kevés számú embernek élete végéig jó a távollátása(kezeit széttáró) Ilyen volt édesapám is(meghajlós) Sosem kellett neki szemüveg csak kb. 65 éves korától olvasó(kezeit széttáró)
Na feloldoztál, rehabilitáltál?(szívet küldő) Ezt örömmel látom(meghajlós) Végül is jön a karácsony a szeretet ünnepe 😅
Nekem született asztigmiám van. Ez belső szemtengely ferdülés(meghajlós) Ez azt jelenti, hogy szemüveg nélkül sem közelre sem távolra nem látok élesen(kezeit széttáró) Ezen felül a két szem között van majdnem egy dioptria eltérés(kezeit széttáró) Pont tegnap csináltattam lencsét a dolgozós szemüvegembe 5 év alatt a távollátásom nem változott a közellátásom gyengült. Bár ugye az meg természetes jelenség 50 környékén. Öreg szemnek hívják a jelenséget(kezeit széttáró) Kevés olyan ember van akinek egyformán lát a szeme. Eltérés szinte mindenkinek van kinek nagyobb kinek kevesebb. Ettől függetlenül profin látom ini feladványait(meghajlós) Ha viszont az egyikl szemedre vak vagy akkor az ilyen rejtvények számodra megugorhatatlanok. (kezeit széttáró) Qwimbi egyszerűen csak azért nem látja mert az egyik agyfélteke egyáltalán nem működik 😅 Szóval olyan mintha egyik szemére vak lenne 😅
Ha már gyerekkorban nagy eltérés van a két szem között, akkor kialakul a domináns szem, és akkor a 3D cuccoknak lőttek... neked van egy rossz meg egy mégrosszabb szemed, de mind a kettőt használod.
na ez tuti nem igaz nekem az egyik 0,25 a másik 0,75 meg mellé szemtengely ferülés
tavaszra kénytelen leszek szemüveget csináltatni mert szarul látok
elmúlt a lézerezés hatása
Míg a faluban lakó többi ezer igen. 😄
Apád farka... akkor te biztos nem látnád 😄 két egyforma szem kell hozzá, te nyomi, aki nem kétszemes látó, az semmi ilyesmit nem érzékel
neked azért könnyű mert sűrűn nézted az üveg fenekét 😂
Szóval ürítsd ki az elméd és menj el a marsra 😅
gyerek már tiszta ideg lett tegnap este(fetrengős) Letöltöttem a tabletjére, majd gyakorolgat. (kezeit széttáró) Egyébként ezt a révedős tekintetet tanulni kell. (gondolkodós) Nekem már faszán megy. Egy ilyen kép előhozása 2-10 másodperc(óranézegetős) Az elsővel küzdöttem legalább 3*10 percet. Aztán egyre könnyebb lett(meghajlós) Most meg már profi vagyok 😅
Neked azért sem lehetett gond ez az elejétől fogva mert te egész életedben csak révedel 😂
egyébként pont ez az, hogy erőlködni nem kell(ujjával nemet mutató) Révedő tekintetet kell produkálni. Olyan ez amikor elmerengsz a gondolataidba azt csak nézel a semmibe(kezeit széttáró) Aztán egyszer csak összefolynak a kriksz-krakszok és lám bejön a 3d.(kezeit széttáró)
Pont úgy kell nézni mint itt a kisember 😅
http://youtu.be/pbj4Te_guxY
nálunk nem látja se az asszony se a gyerek
hát igen(kezeit széttáró) bizonyos intellektuális képességeket igényel a feladvány.(kezeit széttáró)
Statisztika szerint 1000 emberből kettő nem képes rá(gondolkodós) 😂