Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom azért én egy lyukas piros pontot megérdemlek tőled nem?
mögé kell fókuszálni, mint amikor egy flakont nézel csak a túlfelét
A második kép mintha könnyebb lenne. fentről lefelé, gyalog, ló, futó, bástya, királynő az alján fexik a király.
Úgy jön ez elő, hogy pislogás nélkül nézed hosszan a képet. Gyakorlatilag révedni kell a semmibe.(kezeit széttáró) Az ininek azért megy ez könnyen mert hát ő az egész életét így tölti(kezeit széttáró) átlagos halandónak viszont ezt tanulni kell 😅 Aztán egyszer csak szép lassan összefolynak a kriksz-krakszok és egy 3 d-s kép jelenik meg. Olyan mintha a kép mögé nézné(kezeit széttáró) Amikor rááll az agy akkor már nem ugrik ki belőle amíg le nem veszed róla a szemed, vagy be nem csukod az egyik szemed. Érdemes vele buzizni mert egyébként érdekes(meghajlós)
nehéz az tény. Amikor volt ilyen könyvem tele ilyen ábrákkal sokkal hamarabb jött az eredmény(kezeit széttáró)
Én csak metrikus menetes csavarokat látok egykét anyával és alátéttel 😂 ismétlődően
Pedig már hunyorogva is próbáltam
na megvan 😅 tényleg ezt ábrázolja csak más szögből(kezeit széttáró)
Egy dobozban van a pisztoly és a csomózott csővég szembe balra néz(meghajlós)
Kérek még ilyeneket(meghajlós)
ezt
Nézted a kutyát, és ahogy felvetted a szemüveget, hirtelen megjelent Jézus 😁
tavasszal itt voltunk 😅
http://youtu.be/YHjsHScHQGo
Neked tényleg fuurq agyad van, mit szivsz😁
Ezekből lófasz se látszik. Rajzold le mit látsz
rezes még nem jött meg 😅 Pedig próbáltam úgy is,hogy a sakkfigurásat előhoztam megint és átkattintottam a másik képre de semmi 😅
Azért ne mond meg mi van benne ha lesz később időm még próbálom 😅
az egy tárgy, kicsit fura a vége mert valami szoborról lett mintázva
na megvan(meghajlós) sakkfigurák vannak benne a király el van dőlve alul.
Próbálom a réz hulladékosat is 😅
lehet már nem emléxem pontosan 3 volt felsorolva az biztos ebből 1 le volt húzva(meghajlós)
Na az is egy jó program
a lassú jármű volt lehúzva mert az 16 évtől lehetett csak
de ha betöltötted a 16 évet kérhettél másik papírt amin nincs lehúzva
nem hal van benne
és nincs olyan hogy mintha
kurvára élesen látszik a 3 d tárgy a másodiknál meg tárgyak
nálunk családból senki se látja, csak nekem van ilyen speciális agyam 😂
az a fura hogy ha becsukom egyik szemem eltűnik a 3d tárgy pedig szt gondolná az ember hogy ha egyszer össterakta az agy utána megmarad a kép
elsőnél nem jött ki semmi a másodiknál mintha egy nyitott szájú hal lenne?
fekete filctollal nekem is át volt húzva az állati erővel vont jármű 😅
Bár nem tudom akkor arra milyen jogsi kellett 😅
hülye zotyának ezt magyarázhatod a saját szemének sem fog hinni 🤣
mi szombaton jakabszálláson inkább karácsonyfának átalakított traktorokat néztünk ingyen töltött káposzta és forralt bor mellett 😅
Azt se tudom, hogy ma még lehet-e egyáltalán utcai kétütemű 125-öt kapni? Mert ahogy írták lejjebb a régiek mentek 150 fölött főleg ha kissé piszkáltak voltak. 🤔
Tegnap kint voltam az udvaron és ahogy néztem a kutyát a bokroknál hirtelen felvettem a azemüveget, na vazz, eszméletlenül részletgazdagok voltak, próbáld ki te is. 🤓
Inkább igyál... 😁
mostanában rákattantem ezekre
hihetetlen részletgazdagok tudnak lenni