A második kép mintha könnyebb lenne. fentről lefelé, gyalog, ló, futó, bástya, királynő az alján fexik a király.
Úgy jön ez elő, hogy pislogás nélkül nézed hosszan a képet. Gyakorlatilag révedni kell a semmibe.(kezeit széttáró) Az ininek azért megy ez könnyen mert hát ő az egész életét így tölti(kezeit széttáró) átlagos halandónak viszont ezt tanulni kell 😅 Aztán egyszer csak szép lassan összefolynak a kriksz-krakszok és egy 3 d-s kép jelenik meg. Olyan mintha a kép mögé nézné(kezeit széttáró) Amikor rááll az agy akkor már nem ugrik ki belőle amíg le nem veszed róla a szemed, vagy be nem csukod az egyik szemed. Érdemes vele buzizni mert egyébként érdekes(meghajlós)
na megvan 😅 tényleg ezt ábrázolja csak más szögből(kezeit széttáró)
Egy dobozban van a pisztoly és a csomózott csővég szembe balra néz(meghajlós)
Kérek még ilyeneket(meghajlós)
rezes még nem jött meg 😅 Pedig próbáltam úgy is,hogy a sakkfigurásat előhoztam megint és átkattintottam a másik képre de semmi 😅
Azért ne mond meg mi van benne ha lesz később időm még próbálom 😅
nem hal van benne
és nincs olyan hogy mintha
kurvára élesen látszik a 3 d tárgy a másodiknál meg tárgyak
nálunk családból senki se látja, csak nekem van ilyen speciális agyam 😂
az a fura hogy ha becsukom egyik szemem eltűnik a 3d tárgy pedig szt gondolná az ember hogy ha egyszer össterakta az agy utána megmarad a kép
Azt se tudom, hogy ma még lehet-e egyáltalán utcai kétütemű 125-öt kapni? Mert ahogy írták lejjebb a régiek mentek 150 fölött főleg ha kissé piszkáltak voltak. 🤔
Tegnap kint voltam az udvaron és ahogy néztem a kutyát a bokroknál hirtelen felvettem a azemüveget, na vazz, eszméletlenül részletgazdagok voltak, próbáld ki te is. 🤓
Úgy jön ez elő, hogy pislogás nélkül nézed hosszan a képet. Gyakorlatilag révedni kell a semmibe.(kezeit széttáró) Az ininek azért megy ez könnyen mert hát ő az egész életét így tölti(kezeit széttáró) átlagos halandónak viszont ezt tanulni kell 😅 Aztán egyszer csak szép lassan összefolynak a kriksz-krakszok és egy 3 d-s kép jelenik meg. Olyan mintha a kép mögé nézné(kezeit széttáró) Amikor rááll az agy akkor már nem ugrik ki belőle amíg le nem veszed róla a szemed, vagy be nem csukod az egyik szemed. Érdemes vele buzizni mert egyébként érdekes(meghajlós)
Pedig már hunyorogva is próbáltam
Egy dobozban van a pisztoly és a csomózott csővég szembe balra néz(meghajlós)
Kérek még ilyeneket(meghajlós)
http://youtu.be/YHjsHScHQGo
Ezekből lófasz se látszik. Rajzold le mit látsz
Azért ne mond meg mi van benne ha lesz később időm még próbálom 😅
Próbálom a réz hulladékosat is 😅
de ha betöltötted a 16 évet kérhettél másik papírt amin nincs lehúzva
és nincs olyan hogy mintha
kurvára élesen látszik a 3 d tárgy a másodiknál meg tárgyak
nálunk családból senki se látja, csak nekem van ilyen speciális agyam 😂
az a fura hogy ha becsukom egyik szemem eltűnik a 3d tárgy pedig szt gondolná az ember hogy ha egyszer össterakta az agy utána megmarad a kép
Bár nem tudom akkor arra milyen jogsi kellett 😅
hihetetlen részletgazdagok tudnak lenni